Kokoukset
Jäsenet

Hyvän mielen Leijonagolf Uuden Tarinan kentällä 30.7.2021

Perinteinen Leijonagolf-tapahtuma järjestettiin 30.7.2021 viimevuotisen koronatauon jälkeen. Siilinjärveläisistä klubeista järjestelyvastuussa oli nyt LC Tarina. Kisa oli yhdessäoloa leppoisassa leijonahengessä, vaikka tulokset laskettiin ja voittopysti muiden palkintojen ohella jaettiinkin. Osallistujia oli tällä kertaa yhteensä 13. Naisten sarjan voittaja oli Maire Niemelä ja miesten voitto meni puoliso Timo Rytköselle LC Siilinjärvestä. Jäädään odottamaan ensi turnausta, silloin järjestelyvastuu on LC Siilinjärvellä.


Kausi päättyi teatteritunnelmissa 10.5.2021

Kauden päätöstapahtumassa kesäteatterin haravoinnin jälkeen meille ohjattiin hauska haravajumppa.

jäsenhankkijat 100521

Jäsenhankinnassa ansioituneet leijonat: Helvi Miettinen, Kyllikki Miettinen ja Merja Oksman palkittiin rintamerkeillä.

Hallituksesta lähtijät kausi 20-21

Pitkään hallituksessa ahkerasti toimineet ja nyt poisjäävät Erja Savolainen, Kyllikki Miettinen, Kaija Rantala ja Irja Kuosmanen kukitettiin kauden päätteeksi.


Ystävänpäiväulkoilu 14.2.2021

Vuosi sitten vietimme ystävänpäivää Fabrizio Renden upeassa illalliskonsertissa Lataamossa. Nyt kokoonnuimme pienellä porukalla ulkoilemaan laskiaissunnuntain hienossa talvisäässä Paasisaloon Vuorelaan. Anneli-leijona oli puolisoineen pistänyt grillin kuumaksi ja lenkin päätteeksi nautittiin makkaraa ja lämmintä juomaa jutustelun lomassa. Syntyipä vierailun aikana taiteilijaleijonamme Helvin siveltimestä muistokin emännälle annettavaksi.

Totesimme yhdellä suulla, että ikävä on näitä mukavia sosiaalisia kontakteja, joita paitsi olemme jääneet koronarajoitusten takia.

ystävänpäivä140221

Helvin maalaus 140221

ystävänpäivä2 140221


2020


107-K:n kauden 2020-2021 avajaiset

K-piirin kauden avajaiset ja samalla koronan takia siirtyneet edellisen kauden lopettajaiset vietettiin Kuopiossa hotelli Rauhalahdessa 22.8.2020. LC Tarinan viralliset edustajat tapahtumassa olivat presidentti Merja Oksman ja jäsenjohtaja Kyllikki Miettinen. Mukana oli myös 100 % presidentin ansiomerkin kaudelta 2018-2019 saanut Kaija Rantala.

Tilaisuuteen toi terveisiä valtakunnalliselta tasolta IPCC (liiton entinen puheenjohtaja) Aarne Kivioja. Hän toi esille uuden haasteen leijonatoiminnassa eli koronaviruksen, joka vaikuttaa monin tavoin esimerkiksi aktiviteettien toteuttamisessa. Haaste panee miettimään uusia tapoja toteuttaa vapaaehtoistyötämme.

__________________________________________________________________________________

Iltatoreilla näkyvyyttä leijonatoiminnalle

Siilinjärven kunnan kulttuuritoimi järjesti yhdessä asuinalueiden ja kylien kanssa monipuolisen iltatapahtuman torilla 5.8.2020. Tarjolla oli mm. musiikkia, näytelmämaistiaisia, kirpparia ja yhdistysten esittely- ja myyntipöytiä. Sinne suunnistivat myös LC Tarinan edustajat standeineen esittelemään leijonatoimintaamme. Runsaasti mukavia tapaamisia oli helteisen illan saaliina, olihan iltatorilla tuhatkunta osallistujaa.

Toinen iltatoritapahtuma 14.8.2020 teemalla In the Spirit of Elvis houkutti jälleen LC Tarinan virkeät leijonat torille.

Merja-presidentti pääsi "Elviksen" kainaloon.

__________________________________________________________________________________

Klubimme oli edustettuna Ritareiden ja Melvinien yhteisellä juhlalounaalla 11.1.2020

Yhteinen juhlalounas pidettiin ravintola Iso-Valkeisella 11.1.2020. Tilaisuus oli juhlava ja klubimme edustajat Irja Kuosmanen ja Helvi Miettinen saivat tavata samanlaisia ansiomerkin saajia ja luoda uusia ystävyyssuhteita.

Kaunis kattaus oli osa juhlavaa tunnelmaa.

Ja musiikki ja laulu oli myös ohjelmassa.

Piirikuvernööri Erkki Lappi esitti kuulijakunnalle toivomuksen, että klubit hankkisivat lioneilleen ansiomerkkejä, ritarit ja melvinit -huomionosoituksia. 


2019


LC Tarinan vastuulla oli joulumyyjäisten markkinoiminen paikkakunnan ja lähiseudun asukkaille. Mainonta ja viestintä tavoitti hyvin kohderyhmät; siitä oli osoituksena kävijämäärän tuplaantuminen aikaisempiin vuosiin nähden.

Myyjäisiä mainostettiin paikallislehtien suurjakelunumeroissa; Uutis-Jousen etusivulla to 21.11.19 ja Viikko-Savon takasivulla ke 27.11.19.

Uutis-Jousi julkaisi to 28.11.19 numerossaan hyvän ennakkojutun tulevista myyjäisistä.

Joulukauden avajaiset Siilinjärven torilla pe 22.11.19 oli hyvä tilaisuus tuoda esille myös Suuret Joulumyyjäiset tapahtumaa

Hetki ennen avajaisia; torin juhlavalaistus parhaimmillaan illan pimetessä.

Avajaiset kiinnostivat ja tori täyttyi joulun odotukseen virittäytyneistä siilinjärveläisistä.

Suuret Joulumyyjäiset sai hyvää näkyvyyttä joulukauden avajaistapahtumassa.

Joulumyyjäisten tarjonta tuli esille myös avajaisten kuulutuksissa. Lisäksi jaoimme satoja flyereita muistilapuiksi tulevista myyjäisistä.

Avajaisten lopuksi oli näyttävä ilotulitus.

 

SUNNUNTAINA 1.12.2019 KLO 11.00 - 15.00 SIILINJÄRVEN KOULUKESKUKSESSA

Suuret Joulumyyjäiset palaavat Siilinjärvelle.

Niitä on kaivattu ja odotettu. Käsityötaitajat ja myyjäisten asiakkaat olivat vuosi sitten surullisia, kun myyjäisiä ei enää järjestetty.

Mutta nyt myyjäisten taustajoukot ovat koonneet voimansa ja Suuret Joulumyyjäiset pidetään sunnuntaina 1.12. Siilinjärven koulukeskuksen ruokalassa ja aulatiloissa. Myyntipaikkoja sisällä ja ulkona on tarjolla yhteensä lähes 100.

Myyjäisillä halutaan tehdä tunnetuksi yrittäjien ja harrastajien kädentaitoja ja osaamista. Myytävänä käsityötaitajien laadukkaita tuotteita kodin sisustukseen ja joululahjoiksi sekä leivonnaisia herkutteluun. LC Siilinjärvi Tarinan leijonat vastaavat jälleen vahvalla ammattitaidolla kahvion tarjoilusta ja arpajaisista.

Myyjäisten suunnittelusta ja kokonaisjärjestelyistä vastaavat Siilinjärven Kuvataideyhdistys, Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimi, Kuopion seudun maanpuolustusnaiset, LC Siilinjärvi Tarina, Pöljän Martat ja partiojärjestö Kuilun Kulkijat.

Jos haluat myyjäksi, ilmoittaudu 14.11. mennessä siilin.joulumyyjaiset@gmail.com

Myyntipaikat 25 - 40 €. Lisätiedustelut Hilkka Karvonen puh. 040 526 7317. Paikat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa!

Sanomalehdet ovat tärkeä uutisointikanava tulevalle Suuret Joulumyyjäiset -tapahtumalle

Uutis-Jousi julkaisi torstaina 24.10.19 ilmestyvässä numerossaan ennakoinfoa tulevasta Suuret Joulumyyjäiset -tapahtumasta.

_______________________________________________________________________________ 

Lionsit haluavat tukea diabeteksen ennaltaehkäisevää toimintaa. Lauantaina 12.10.2019 tehtiin yhteinen Diabetes-kävely myös Siilinjärvellä.

Lions-klubit eri puolilla Suomea järjestivät Diabetes-kävelytapahtuman la 12.10.2019.

Siilinjärvellä kokoonkutsujana oli LC Sandelsin past presidentti, Lionsin 2.alueen 1. lohkon puheenjohtaja, lääkäri Juha Haatainen. Hän antoi ryhmällemme nasevan tietoiskun diabeteksesta.

Juha kertoi, että arvioiden mukaan kakkostyypin diabetesta sairastaa nykyään jo lähes puoli miljoonaa suomalaista ja puolet heistä tietämättään. Diabetes on Suomessa jo kansansairaus. Liikkumattomuus, vääränlaiset ruokailutavat ja ylipaino ovat suuri tekijä sairastua diabetekseen.

Liikunta diabeteksen ehkäisyssä on siis erittäin tärkeä tekijä. Liikunnan avulla voidaan vähentää aterioiden jälkeistä suurta verensokerin nousua. Juha kertoi, että jo kaksi kertaa viikossa puolen tunnin kävelylenkki on hyvä alku. 

Siilinjärven torilta lähdettiin yhdessä noin kolmen kilometrin pituiselle kävelylenkille. Tahti pidettiin sellaisena, että kävelyn aikana pystyi vaihtamaan myös kuulumisia. Liikunta nostaa kuntoa ja voi olla myös sosiaalinen tapahtuma. LC Tarinasta tapahtumaan osallistui kolme leijonaa.

________________________________________________________________________

Klubimme toivotti leppoisia eläkepäiviä Uutis-Jousen päätoimittajalle Sepolle 30.8.2019 

Uutis-Jousen päätoimittaja Seppo Timonen jäi eläkkeelle ja siilinjärveläiset saivat mahdollisuuden toivottaa hänelle leppoisia eläkepäiviä torilla järjestetyn läksiäiskahvi -tilaisuuden merkeissä. 

Uutis-Jousi ja Seppo sen päätoimittajana on ollut klubillemme mukava ja tärkeä yhteistyökumppani viestiessämme projekteistamme ja tapahtumistamme.

Klubimme lionit Helvi Miettinen, Kyllikki Miettinen ja Nikki Koponen yllättivät Sepon lahjalaatikolla. Ja mitähän sieltä laatikosta löytyykään...

Muumipapan ohjeiden mukaan elämässä pitää osata rentoutua; mukava asento nojatuoliin, villasukat jalkaan, hyvä viinipullo viereen ja Agatha Christien jännäri käteen. 

Lahjalaatikkomme sisälsi myös taidetta; lion Helvi Miettisen taitavista käsistä syntyneen abstraktin taulun.

Tapasimme torilla myös Uutis-Jousen uuden päätoimittajan Tarja Lappalaisen ja toivotimme hänelle antoisia työvuosia paikkakuntamme paikallislehden ohjaimissa.

_____________________________________________________________________________

Siilinjärven leijonaklubit ottivat mittaa toisistaan golfin viheriöllä 9.8.2019

Golfkisaan osallistui 15 golfista innostunutta leijonaa seuralaisineen. Mukana olivat edustajat LC Kassaroista, LC Siilinjärvestä ja LC Tarinasta. Tavoitteena oli mukava yhteinen iltapäivä leijonahengessä.

Klubiamme edustivat tyylillä ja taidolla Erja Savolainen ja Kaija Rantala. Heiltä golfin svingit ja putit sujuvat.

______________________________________________________________________________

LC Tarina osallistui K-piirin vuosikokoukseen Iisalmessa 6.4.2019

Lionit Irja Kuosmanen ja Merja Oksman, klubimme tyylikkäät edustajat K-piirin vuosikokouksessa.

_________________________________

K-piirin 50v- sekä Lions-ritarien ja Melvin Jones Fellow´ien yhteinen -juhlalounas Iso Valkeisella 19.1.2019

Lions-ritari Irja Kuosmanen ja Melvin Jones Fellow Helvi Miettinen edustivat LC Siilinjärvi Tarinaa K-piirin 50v- sekä Lions-ritarien ja Melvin Jones Fellow`ien yhteisellä juhlalounaalla.

K-piirin 2018 - 2019 DG Ritva Korolainen toi juhlapuheessaan esille näiden Leijonille myönnettävien suurimpien tunnustusten arvon ja osoituksen työn sankaruudesta Lions-toiminnassa.

Irjan ja Helvin pöytäseurueena Ritari- ja Melvin Jones -lounaalla olivat Lionit Pielavedltä, Pielaveden Leijonat Pekka Päivike ja lady Eija sekä Viljo Paussu ja lady Ritva.


2018


MUSIKAALIMATKA HELSINKIIN "OOPPERAN KUMMITUS"

Teimme yhdessä läheistemme ja ystäviemme kanssa kulttuurimatkan Helsinkiin 17.-18.11.2018. Lauantai-iltana meitä odotti unohtumaton ilta Oopperatalossa; maailman suosituin musikaali, Andrew Lloyd Webberin Oopperan kummitus. Musikaali on saanut myös Suomessa erittäin suuren suosion; yli 100 loppuunmyytyä esitystä. 

Oopperan kummitus on kertomus taiteen voimasta ja rakkauden kaipuusta. Esitys sisälsi voimakkaita tunteita, rakkautta, kiihkoa ja mustasukkaisuutta. Kuka lopulta sai nuoren Christinen sydämen; lapsuudenystävä Raoul vai pelottavan vahva, oopperatalon maanalaisissa kerroksissa asustava salaperäinen, naamioitu mies. Tämä jääköön nyt kertomatta, sillä jokaisen kannattaa käydä Helsingin Oopperatalossa katsomassa tämä ainutlaatuisen hienosti toteutettu musikaali. Upeat debytoijat, baritoni Kevin Greenlaw Oopperan kummituksen roolissa ja sopraano Iida Antola Christinen roolissa. Hieno lavastus ja ison orkesterin musiikki kohotti tunnelman kattoon.Yleisö taputii seisaaltaan, kutsuen esiintyjät kerta toisensa jälkeen lavalle.

Musikaalin tunnuskappale jäi soimaan meidän kaikkien mieleen poistuessamme Oopperatalosta.  

Upea musikaalikokemus on vielä edessä ja ilmassa on jännitystä.

Sunnuntaina meillä oli mahdollisuus nauttia lisää kulttuuria; Ateneumissa on meneillään mielenkiintoinen näyttely "Kohtaamisia kaupungissa". Kuinka kaupungistuminen vaikutti suomalaisten elämäntapoihin- ja kuinka se näkyi kuvataiteessa? Näyttely kertoo kiehtovan tarinan 1900-luvun Suomesta. Noin 300 teoksen kokonaisuudessa oli runsaasti harvoin esillä olleita Kansallisgallerian aarteita, 

Kuvassa Henry Ericssonin "Fazerin baari" 1931, Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo.

 

Osa matkaseurueemme jäsenistä jaksoi jonottaa myös syksyllä 2018 avattuun Amos Rexin taidemuseoon, jossa on parhaillaan japanilaisen taidekollektiivin teamLabin digitaalisia keinoja hyväksi käyttävä näyttely, joka upottaa kävijät toiseen todellisuuteen ja johon voi astua fyysisesti sisään.

Matkamme järjestäjän Linja-autoliike E. Ahosen bussi odotti meitä iltapäivällä Kiasman pysäkillä ja kotimatka alkoi. Kaikki olivat tyytyväisiä ja matkan antia on mukava muistella marraskuun pimeydessä.

_______________________________________________________________________________

 

SUOMEN LIONS-LIITON 65. VUOSIKOKOUS 2018

Oulu järjestää tänä vuonna Lions-liiton vuosikokouksen ja klubimme kolme virallista jäsentä viettää tämän viileähkön kesäisen viikonlopun leijonahengestä nauttien, päätöksiä tehden ilonpitoa unohtamatta.

Oulu2018


KEVÄTKAUSI 2018 PÄÄTÖKSEEN

Kevätkautemme päätettiin uskomattoman helteisessä säässä 14.5.2018. Kokoonnuimme Kunnonpaikkaan, jossa testasimme ensin miten Kekkosen kätyrit -huonepakopelissä pääsimme arvoituksia ratkaisemalla lukitusta huoneesta ulos. No - pääsimme ulos lähestulkoon aikarajassa!

Yhteinen klubikokous päätti mukavan kauden ja elokuussa jatkamme kesän virkistäminä uusiin klubipuuhiin.

Kekkosen kätyrit 140518


HYVÄN MIELEN LEIJONAKONSERTTI 22.4.2018

Taas onnistuimme upean konsertin järjestämisessä! Hyvä leijonat, hyvä Tepposen klaani (Marjukka, Annika, Seppo, Helena, Kevin) ja muut esiintyjät upeaa, runsaslukuista yleisöä unohtamatta.


LIONS CLUB SIILINJÄRVI / TARINA 20 VUOTTA

LC Tarinan matka alkoi kummiklubimme LC Siilinjärvi Sandelsin rohkaisemana 28.3.1998. Nyt juhlimme 20-vuotista taivaltamme iloisissa, tulevaisuuteen katsovissa tunnelmissa Siilinjärven Kunnonpaikassa. Juhlapuhujamme DG Tuula Väätäinen korosti puheessaan vastuuta ja huolenpitoa lions-toiminnassa. Muistimme Melvin Jones -jäsenyydellä perustajajäsentämme Helvi Miettistä hänen ansioistaan leijonatyössä. Lion Helvi esitti LC Tarinan historiikin, josta tuli esille toimintamme moninaisuus ja tavoite auttaa lapsia, nuoria ja vanhuksia parempaan tulevaisuuteen.

LC Tarina 240218


UUSIA JÄSENIÄ 2018

Helmikuun kuukausitapaamiseemme tuli iloista lisäkohotusta, kun otimme vastaan kolme uutta leijonaa klubiimme. Jäseneksiottoseremonia on aina yhtä juhlava ja merkityksellinen sekä uusille että vanhoille leijonille. Sydämellisesti tervetuloa joukkoomme Anna-Liisa Pitkänen, Merja Pentikäinen ja Raija Savolainen!

uusia jäseniä 2/2018

Uudet jäsenet kummeineen.


2017


PIKKUJOULU 2017

Syyskautemme sai tunnelmallisen päätöksen, kun kokoonnuimme lion-Eijan liikkeelle glögille ja sieltä Siilinjärven kirkkoon laulamaan kauneimpia joululauluja. Kotikirkossa joululauluja laulaessa ja kuunnellessa oli helppo virittäytyä joulumielelle. Rauhaisaa joulua kaikille!


LEIJONATOIMINTA TUTUKSI 28.10.2017

Teimme leijonatoimintaa tutuksi yhdessä LC Siilinjärvi/Sandelsin kanssa osallistumalla Kaiken kansan kirpputori -tapahtumaan Siilinjärvellä ja kertomalla siellä toiminnastamme.

LC Tarina ja Sandels 281017

Virkeitä lauantaiaamun leijonia levittämässä lions-aatetta.


KAUSI 2016-2017 PÄÄTÖKSEEN

Kevätkausi päättyi pipo päässä Toivalan metsäoppilaitoksella. Tutustuimme uuteen hienoon päärakennukseen ja kodan lämmössä käsittelimme kevään viimeiset leijona-asiat.


TARINAN LEIJONAT YSTÄVINEEN ELOKUVISSA

Klubimme virkistystoimikunta järjesti leijonillemme ystävineen kevään iloksi yksityisnäytöksen 21.3.2017 Kuopion upeassa Scala-elokuvateatterissa. Täydessä salissa popsien asiaankuuluvia elokuvaherkkuja (popcornia ja limsaa) katsoimme kuudella Oscarilla palkitun La La Land -elokuvan, joka kertoo aloittelevan näyttelijän Mian ja  jazz-muusikko Sebastianin tarinan. Virkistävä ilta kaiken kaikkiaan!


PIKKU-MARJAN TALVIPÄIVÄSSÄ VIIHTYI KOKO PERHE

Perinteistä Pikku-Marjan talvipäivä vietettiin sunnuntaina 5.2.2017 Siilinlahden koululla ja sen ympäristössä. Leijonamme hoitivat tapahtumassa kahvilaa. Tapahtuma onnistui jälleen erittäin hyvin ja kiitosta tuli isommilta ja pienemmiltä osallistujilta.

Suuret kiitokset kaikille järjestelyihin osallistuneille!


2016


LIONS 107-K PIIRIN II ALUEEN 1. VARAPIIRIKUVERNÖÖRI (VDG) VIERAILULLA 10.10.2016


   

Lions 107-K piirin II alueen varapiirikuvernööri Tuula Väätäinen ja LC Tarinan presidentti Kaisa Helve


OOPPERAJUHLILLA

Nautimme yhdessäolosta ja leijonaenergiastaa Savonlinnan oopperajuhlilla v. 2016 La Boheme -oopperaa katsellen.


2015


NAISET SAAVAT ILOA, ENERGIAA JA VOIMAA TOISISTAAN

Juttu julkaistu Uutis-Jousessa 5.3.2015 teksti: Riikka Kuosmanen

Lions Club Siilinjärvi Tarina on naisklubi, joka on toiminut Siilinjärvellä noin 17 vuotta.

”Ajatuksena on tehdä yhdessä hyvää ja pääkohderyhmänä ovat siilinjärveläiset lapset ja nuoret”, kertoo klubin ensimmäinen varapresidentti Tuula Vilkki.
Klubi järjestää varainkeruutapahtumia, jotta voivat kohdentaa varoja kohteisiinsa. Tänä vuonna on suunnitteilla kulttuuritapahtuma nuorille, joka on ilmainen. ”Peruskohteet ovat olleet samat jo vuosikausia. Kokoonnumme kerran kuukaudessa ja päätämme yhdessä uusista kohteista.”

Yhdessä tekemisen anti

Vilkki on kokenut, että klubin toiminta on ollut erittäin mielekästä varsinkin, koska pääajatus on tehdä hyvää siilinjärveläisille lapsille ja nuorille. ”Yhdessä tekemisen anti ja voima siinä taustalla on hieno kokemus ja saamme itse hyvän mielen, kun saamme tehdä hyvää muille.”

Yleensä uudet jäsenet saadaan mukaan henkilökohtaisesti pyytämällä. ”Jäseniltä toivomme aktiivista osallistumista sekä sitä, että jokainen kokee jäsenyyden mielekkääksi”, Vilkki kertoi. Vilkki sanoi, että hänelle tuo hyvää oloa toiset ihmiset, hyvät ystävyyssuhteet ja hyvät ihmissuhteet.

Täytyy huolehtia itsestä

”On tärkeää pitää huolta itsestään, että jaksaa olla mukana toiminnassa. Meillä on myös keskinäistä virkistäytymistä klubin jäsenten kanssa, ja ne tapahtumat antavat energiaa, iloa ja voimaa eteenpäin.”

Vilkki itse jäi eläkkeelle tammikuun alussa. Hän teki pitkän uran pankissa ja työskenteli pitkään myös pankinjohtajana. Hän kertoo, että aika ja rahkeet riittävät sekä uraan, että aktiiviseen järjestötoimintaan, kun muistaa huolehtia itsestään.

”Silloin, kun on aktiivisesti mukana työelämässä sekä järjestötoiminnassa, on suhteutettava aika työn ja perheen ja muun toiminnan välillä. Kyllä klubitoiminta antaa niin paljon, että voimat riittävät.”

Lähestyvän naistenpäivän kunniaksi Vilkki neuvoisi kaikkia iloitsemaan naiseudestaan, kun meille on se mahdollisuus annettu.


LAHJOITUS SIILINJÄRVELÄISILLE KOULUILLE

Siilinjärven neljä Lions-klubia lahjoittivat kunnan peruskoulun kolmannen luokan oppilaiden vanhemmille välitettäväksi oppaan ”Vastuu on meidän – turvallisesti netissä”. Lahjoituksen vastaanotti 15.1.2015 Siilinjärven kunnan sivistystoimenjohtaja Kari Mustonen.

Lions klubit haluavat auttaa perheitä kohtaamaan kotitietokoneen, tablettien, älypuhelimien ja internetin käyttöön liittyviä haasteita ja huomioon otettavia seikkoja. Oppaasta löytyy konkreettista apua ongelmatilanteiden välttämiseen ja niistä selviämiseen. Oppaassa on myös tiivistetty Internetin käyttöä ja sosiaalisen median terminologian ymmärtämistä helpottava sanasto. Tavoitteena on, että oppaan sisältö käydään läpi kotona perheen kesken, yhdessä lapsen kanssa.

Yksi Vastuu on meidän -oppaan tärkeimmistä tehtävistä on antaa vanhemmille välineitä keskustella lasten ja nuorten kanssa tietokoneen ja internetin käyttöön liittyvistä asioista.

Tänä lukukautena VASTUU ON MEIDÄN -kampanja on myös osa kansallisen MEDIATAITOVIIKON Lions-aktiviteetteja (vko 7/9.-13.2.2015). Lukukaudella 2014 - 2015 kampanja on kaikkien koulujen saatavilla elokuun lopulta toukokuun 2015 loppuun asti. Kolmannen luokan opettajille on valmis opetusmateriaali esityksineen, oppitunnin pitämistä varten.

http://www.lions.fi/toiminta/lions_quest_-_elamisentaitoja/lions_quest_-_vastuu_on_meidan/

Vastuu on meidän -kotisivut: www.vastuuonmeidan.fi

Lahjoittajina Siilinjärven Lions-klubit; LC Siilinjärvi, LC Siilinjärvi / Kassarat, LC Siilinjärvi / Sandels, LC Siilinjärvi / Tarina

 

 

Tapahtumia ja kuvia toimikaudelta 2013 - 2014

LC Siilinjärvi Tarina 15 vuotta

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter