Kokoukset
Jäsenet

HALUATKO OLLA MUKANA VIREÄSSÄ TOIMINNASSAMME? KIINNOSTAAKO SINUA JÄSENYYS?

Tunnetko mielenkiintoa osallistua vapaaehtoiseen humanitääriseen toimintaan paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, kulloinkin ajankohtaisen tarpeen mukaan. Meillä Lions Clubissa se on mahdollista.

Jäsenyys tuo sinulle hyvää mieltä siitä, että voit auttaa apua tarvitsevia, mutta myös siitä, että kuulut samanmieliseen naisenergiaa pursuvaan joukkoon. Kuukausitapaamiset muuttuvine teemoineen, tutustumiset ja vierailut eri paikkoihin laajentavat tuntemusta ja näkemystä maakunnasta sekä yhteiskunnasta.

Jos kiinnostuit ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä jäsenjohtajaamme Helvi Miettiseen, helvi.miettinen@ra-toimisto.fi, puh. 040 0570693.

Olet tervetullut mukaan toimintaan!

Tätä on lionstoiminta

Lionstoiminta on lionsklubin muodostamassa yhteisössä tehtävää vapaaehtoistyötä omalla paikkakunnalla ja yhdessä muiden lionsklubien kanssa kotimaassa ja koko maailmassa. Vapaaehtoistyön lisäksi lionsklubit kehittävät jäseniään tarjoamalla jäsenilleen koulutusta ja verkostoitumisen mahdollisuuksia muihin klubeihin niin kotimaassa kuin maailmallakin. Lisää lionstoiminnasta voit lukea www.lions.fi

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter