Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa Lions Club Siilinjärvi Tarinan kotisivuille

Olemme Siilinjärvellä toimiva naisklubi, johon kuuluu 21 aktiivista eri aloilla toimivaa naisleijonaa. Teemme yhdessä työtä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Tavoitteemme on auttaa erityisesti siilinjärveläisiä lapsia, nuoria ja vanhuksia parempaan huomiseen. Toimimme aktiivisesti alueellamme ja valtakunnallisessa lions-toiminnassa. Klubimme jäsenille se on mahdollisuus toimia sosiaalisessa yhteisössä ja kehittyä ihmisenä.

Klubimme pääyhteistyökumppanit ovat Siilinjärven kunta/kulttuuritoimi, Siilinjärven evankelisluterilainen seurakunta/diakoniatyö ja palvelutalo Akuliina. 

LC Tarinan lipun ja standaarin on suunnitellut lion Helvi Miettinen.


Presidentin viesti 22.12.2020

Hyvää Jouluun laskeutumisen aikaa…

Saamani päätöksen mukaan: (22.12.2020 klo 10:14)  ”Itä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikki yli 20 henkilön sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Määräys on voimassa 22.1.2021 saakka” joudumme nyt perumaan/siirtämään Siilinjärven LC klubien välisen 10.1. tapahtuvan yhteisöllisen kävelyhaasteen. Optimistisesti ajattelin osallistujien määrän olevan yli 20 innokasta leijonaa. Mietimme tahollamme uutta ajankohtaa ja ilmoitamme sen mukaan uusintakutsun.

Tämän ajan lukemattomista muutoksista huolimatta toivotamme kaikille oikein leppoisaa ja stressitöntä Joulun aikaa, toivottavasti tämä poikkeustilanne jää tulevaisuudessa muistojen koppaan.

Merja Oksman & Tarinan leijonapoppoo

PERUTTU TOISTAISEKSI - KÄVELE NAISELLE AMMATTI -kävelyhaaste 10.1.2021

LC Siilinjärvi/Tarina haastaa LC SIilinjärven ja LC Siilinjärvi/Sandelsin leijonat kinkunsulatuskävelylle su 10.1.2021 klo 12. Kokoontuminen Harjamäessä S3-rakennuksen parkkipaikalla, Isoharjantie 6. Oppaana Innocumin toimitusjohtaja Janne Kasurinen tai asiakkuus- ja viestintävastaava Jaana Tiilikainen.

Tuemme Kirkon Ulkomaanavun Naisten Pankin "Kävele naiselle ammatti" -kampanjaa 1 € / kävelty km / leijona. Lopuksi kokoonnumme venyttelyyn ja yhteiseen rupattelutuokioon.

TERVETULOA!

_______________________________________________________________________

LC Tarinan leijonat haluavat tehdä yhdessä hyvää.

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter