Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa Lions Club Siilinjärvi Tarinan kotisivuille

Olemme Siilinjärvellä toimiva naisklubi, johon kuuluu 24 aktiivista eri aloilla toimivaa naisleijonaa. Teemme yhdessä työtä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Tavoitteemme on auttaa erityisesti siilinjärveläisiä lapsia, nuoria ja vanhuksia parempaan huomiseen. Toimimme aktiivisesti alueellamme ja valtakunnallisessa lions-toiminnassa. Klubimme jäsenille se on mahdollisuus toimia sosiaalisessa yhteisössä ja kehittyä ihmisenä.

Klubimme pääyhteistyökumppanit ovat Siilinjärven kunta/kulttuuritoimi ja Siilinjärven evankelisluterilainen seurakunta/diakoniatyö. 

LC Tarinan lipun ja standaarin on suunnitellut lion Helvi Miettinen.

 

MIELENKIINTOISTA JA PALKITSEVAA TOIMINTAA

Vuonna 2014 päivitetty toimintamallimme sitouttaa kaikki jäsenet mielenkiintoiseen ja palkitsevaan toimintaan projektitiimien muodossa. Tavoitteena on saada kaikkien jäsenten tietotaito käyttöön hänen omalla vahvaksi tuntemallaan osa-alueella, jolloin jokaiselle riittää mielenkiintoisia haasteita. Projektitiimit kantavat itsenäisesti vastuun sovituista aihealueista ja järjestettävistä varainkeruu-, kulttuuri-, ym. tapahtumista.

Haluamme olla naisleijonaklubi, joka osaa järjestää koskettavia ja mielenkiintoisia kulttuuritapahtumia kasvuikäisille siilinjärveläisille, ajatuksena - kipinä kulttuuriin syttyy jo lapsena.


LC Tarinan leijonat haluavat tehdä yhdessä hyvää.

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter