Meetings
Members

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tema for 2021 er "We Are all Connected"" som på norsk blir "Vi er alle knyttet sammen". 

Alle barneskoler i Norge kan delta med 7. klassene. Er din skole nysgjerrig? Ta kontakt med en Lionsklubb i ditt lokalmiljø.

Her finner du mer om konkurransen i Norge: https://www.lions.no/Vaart-arbeid/Lions-Fredsplakatkonkurranse 

Lions Fredsplakatkonkurranse er en årlig, internasjonal tegnekonkurranse for barn mellom 11 og 13 år. Programmet er et samarbeid mellom Lions Clubs International og FN.

Målet er å oppmuntre til refleksjon og kreativitet rundt fredstanken, og passer fint for markeringen av FN-dagen 24. oktober. Tegnekonkurransen har nytt tema hvert år, og handler alltid om fred. Tema for 2021 er "We Are all Connected"" som på norsk blir "Vi er alle knyttet sammen". 

Alle barneskoler i Norge kan delta med 7. klassene. Er din skole nysgjerrig? Ta kontakt med en Lionsklubb i ditt lokalmiljø


Noen fakta om fredsplakatkonkurransen:

 • Lions Clubs International og FN har samarbeidet i over 70 år.
 • Lions Fredsplakatkonkurranse arrangeres i 2021 for 34. gang.
 • Det anslås at 450.000 tegninger årlig er med i konkurransen på verdensbasis.
 • I Norge deltar barn ved rundt 200 skoler.
 • Målet er å fremme kreativitet og refleksjon rundt temaet fred hos barn og unge.

Konkurranseregler

 • Konkurransen er åpen for ungdommer som har fylt 11 år og ikke over 14 år den 15.11.2020. Passer aldersmessig best for elever i 7. klasse.
 • Tegningen må ikke være mindre enn 33x50 cm, eller større enn 50x60 cm. (A-2 er et gunstig format). Den må ikke være festet på kartong eller innrammet. Det er viktig at størrelsen på arket er innenfor de oppgitte målene.
 • Hver deltaker kan bare levere inn én tegning, som må være utført av ham/henne selv.
 • Bidraget må være deltakerens originaltegning, og håndlaget. Datalagde tegninger, fotografier og kopier godtas ikke.
 • Kritt, blyant, tusjpenn, kulltegning, pastellfarger og vann- og oljefarger godtas. OBS: Kulltegninger og pastellmalerier bør fikseres. Tegningen må ikke lamineres.
 • Tredimensjonale bilder aksepteres ikke. Ingenting må klistres på eller på annen måte festes på tegningen.
 • Tekst eller tall må ikke forekomme på tegningens forside. Kunstners navn eller initialer må settes på tegningen bakside.
 • Det er bare Lionsklubber som kan sponse konkurransen.
 • Tegningene bør være såpass fleksible at de kan rulles sammen og sendes med posten. De må ikke brettes.
 • Skole og Lionsklubb avtaler hvordan bedømmelsen skal skje; rektor, lokal kunstner, klubbens kontaktperson eller jury. Tegningene skal bedømmes ut fra tolkningen av temaet, originalitet og kunstnerisk utførelse. Bare én tegning pr. skole kan gå videre til neste trinn i konkurransen.

MITT VALG

Barn og unge lever sine egne liv. Ingen kan være til stede og gi dem råd i alle vanskelige situasjoner, men gjennom MITT VALG gjør voksne en innsats for å gi dem positiv selvfølelse og gode holdninger. Det hjelper dem å ta det riktige valget i avgjørende øyeblikk slik at de unngår risikoatferd som mobbing, bruk av rusmidler, nasking, radikalisering og vold.

 

Skaper'n på Naper'n

Tirsdag 28.05 kl.19.00 var det duket for en konsertopplevelse for og med ungdom fra ungdomshuset Napern1916 på Hjertnes Kulturhus i Sandefjord. 

Ungdomshuset Napern1916 driftes av Frilynt Norge for Sandefjord Kommune. Hensikten er å skape et tilbud til de uorganiserte ungdommene våre.

Tirsdag 28.09 2021 var det igjen duket for en konsertopplevelse for og med ungdom fra ungdomshuset Napern1916 på Hjertnes Kulturhus i Sandefjord.
Showstart kl. 19.00, aktiviteter i foajeen fra kl. 18.00.
Med på laget har de fått vår fantastiske og folkekjære Hanne Krogh! Hun vil guide ungdommene igjennom konserten og også bidra på scenen. Nå er det bare noen få dager unna konserten med mange flotte ungdommer som har frekventert Napern1916 en stund. De har fått mulighet til å bruke Band, lokaler og studio til å produsere låtene/tekstene sine sammen med eminente produsenter og DJ`er på Napern.

 

 

Stafett for Livet i Sandefjord

Tid: 12.–13. september 2020
Sted: Badeparken i Sandefjord sentrum – se kart (google)

Stafetten varer i 24 timer. Laget skal ha minst én deltaker på banen under hele stafetten. Vi går eller løper – dette er ingen konkurranse.

Følg arrangementet på Facebook

Slik kan du delta

 1. Du kan melde deg på et lag du har blitt invitert til, eller melde deg på et åpent lag.
 2. Du kan registrere et nytt lag og bli lagkaptein for dette.
 3. Du kan bli med som fighter dersom du har eller har hatt kreft
 4. Det er helt gratis å delta på Stafett for livet.

https://kreftforeningen.no/stafettforlivet/pamelding/sandefjord/

Lions Clubs International News
Connect with Us Online
Twitter