Meetings
Members

 

 

 

 

Bli Grasrotgiver til Lions Club Sandefjord her og støtt opp om vår innsats for lokalmiljøet.smiley

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende inntil 7% av din innsats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ridderennets støttebrev 2021

«Det at Ridderrennet vokser som

initiativ og hjelper mennesker ut,

og at vi hjelper hverandre – det er

noe av det beste vi har i Norge».

Statsminister Jonas Gahr Støre.

 

 

 

Helt siden 1983 har frivillige i Lions samlet inn penger til forebyggende arbeid for barn og unge. Lions Tulipanaksjon er landsdekkende og arrangeres årlig siste lørdag i april.

Lions klubbene i Norge har hatt et år med langt færre aktiviteter og innsamlinger på grunn av koronapandemien. Lions Tulipn aksjon omsetter vanligvis ca. 950 000 tulipaner, i år er det bestilt 300.000.

Gi ditt bidrag her: https://www.lions.no/tulipanaksjon 

Ettersom Lions tulipanaksjon støtter barne- og ungdomsprosjekter over hele landet, vil en reduksjon i tulipansalget føre til langt mindre penger til denne viktige målgruppen. Derfor er det satt opp en donasjonsside på hjemmesiden www.lions.no.

- Nå oppfordrer vi folk som bryr seg om barn og unges utvikling og oppvekstmiljø om å støtte oss. Selv om du ikke får en bukett tulipaner som «kvittering», sier generalsekretær Hroar Thorsen. Men du får garantert god samvittighet!

Vårt holdningsskapende program Mitt Valg er helt avhengig av Lions Tulipanaksjon for å kunne gjennomføre sine kurs. Alle bidrag, store og små, er med på at vi fortsatt kan støtte barn og unge med verdifull trening i å mestre hverdagen, og utvikle sosiale og emosjonelle kompetanse.

 

Om Lions :  www.lions.no/historien

Lions møter behov både lokalt og rundt om i verden hver dag. Våre medlemmer deler en grunnleggende tro for å hjelpe til i samfunnet.

Lions historie. Organisasjonen ble grunnlagt i 1917, vi er best kjent for å bekjempe blindhet, men vi gjør frivillige tiltak for mange andre typer hjelpeprosjekter, som miljøprosjekter, mat til hjemløse og hjelp til eldre og funksjonshemmede.

Lions tiltak for å bekjempe blindhet. Ved å utføre øyeundersøkelser, donere utstyr til sykehus og klinikker, distribuere medisin og formidle informasjon om øyesykdommer, jobber Lions for deres mål å gi alle en visjon. Vi har utvidet vår forpliktelse til å bevare visjon gjennom utallige lokale anstrengelser og gjennom vårt internasjonale SightFirst-program , som arbeider for å utrydde blindhet i verden.

Lions støtter ungdom. Våre lokale prosjekter gir ofte støtte til lokale barn og skoler gjennom stipend, rekreasjon og veiledning. Internasjonalt tilbyr vi mange programmer, for eksempel Peace Poster Contest, Youth Camp, Youth Exchange og Lions Quest. 

Vårt Leo-klubbprogram gir unge mennesker i verden muligheten til personlig utvikling ved å delta i frivillige tiltak. Det er om lag 144.000 Leo-medlemmer og 5.700 Leo-klubber i over 140 land rundt om i verden.

Lions gir tilskudd. Siden 1968 har Lions Clubs International Foundation (LCIF) gitt mer enn $ 700 millioner i finansiering for å støtte Lions humanitære prosjekter over hele verden. I 2007 ble LCIF rangert som den ledende frivillige organisasjonen i en studie av The Financial Times .

Lions hjelper til etter katastrofer. Vårt fundament og Lions-medlemmer hjelper til med nødhjelp etter at katastrofer har skjedd, inkludert umiddelbar hjelp i form av mat, vann, klær og medisiner, samt i langsiktig gjenoppbyggingsarbeid.

Lions lokalt. Vårt motto er "Til tjeneste". Lions er en del av et globalt servicenettverk, og vi gjør det som trengs for å hjelpe til i våre lokalsamfunn.

For mer informasjon om Lions, besøk vår internasjonale hjemmeside https://www.lionsclubs.org/en

 

 

 

 

 

 

 

 

LIONS CLUBS

Responding to the Coronavirus


Lions Clubs International is actively working with our clubs around the world and monitoring the ongoing coronavirus (COVID-19) pandemic, which is changing the way we live, work and serve. This Response Center is your central source for news and resources impacting Lions and our efforts to serve the world during this challenging time. Check back frequently for updates since this is a rapidly evolving situation. Let’s continue to put our kindness in action by putting the health and safety of our communities first.

Top News

 

2021 Lions Clubs International Convention moving to virtual event
Board of Directors take steps to help our clubs
HQ Office Temporarily Closed to Tours and Visitors
LCIF Response to the Coronavirus
Election FAQs During COVID-19

 

 

Lions Clubs International is the world's largest service club organization with more than 1.4 million members in approximately 46,000 clubs in more than 200 countries and geographical areas around the world.

Lions Clubs International News
Connect with Us Online
Twitter