Meetings
Members

 

Vi er glade for å kunne vise bilder fra Lions-kongressen 2022 i vakre Montreal!

 Lions og Leos møtes igjen for å oppleve plenumssamlinger, hjelpearbeid, underholdning og mer.

Besøk vår side igjen for mer informasjon om hva som skjer på Lions-kongressen 2022 i Montreal!

 

 

 

 

Lions Tulipanaksjon arrangeres 30. april.

Helt siden 1983 har frivillige i Lions samlet inn penger til forebyggende arbeid for barn og unge. Lions Tulipanaksjon er landsdekkende og arrangeres årlig siste lørdag i april. For 2022 skjer det 30 april.

Motto for aksjonen er: "Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne".

Kjøp en bukett tulipaner av Lions og få den beste samvittighet med deg hjem!

I år er det bestilt drøye 650 000 tulipaner fra Lionsklubber rundt om i landet. Det er klubbene som selger dem videre, og fortjenesten deles mellom klubben og Lions sentrale tulipanfond. Alle inntekter er øremerket forebyggende arbeid for barn og unge.

- Nå oppfordrer vi alle som bryr seg om barn og unges utvikling og oppvekstmiljø om å støtte vårt forebyggende arbeid for barn og unge ved å kjøpe tulipaner fra lokale Lionsklubber. Er du ikke så opptatt av blomster, kan du støtte oss med et bidrag til Lions Tulipanfond 

Mitt Valg er et holdningsskapende program som mottar støtte fra Lions tulipanfond til å avholde kurs for lærere og ledere i skoler, barnehager og idrettslag over hele landet. Alle bidrag, store og små, er med på at vi fortsatt kan gi barna verdifull trening i å mestre hverdagen, og utvikle sin sosiale og emosjonelle kompetanse.

Gi ditt bidrag her:https://www.lions.no/tulipanaksjon 

 

 

Vi berøres alle av det som skjer i Ukraina. Nå kan du gi ditt bidrag til nødhjelpsarbeidet gjennom Lions. 

Pengene som blir innsamlet vil bli kanalisert gjennom vårt internasjonale hjelpefond LCIF som koordinerer hjelpeinnsatsen i vårt nettverk av Lionsklubber i Ukrania og nabolandene .

Så langt (mai 2022) har LCIF bevilget 34 LCIF grants på totalt US$1,138,260, tilsvarende ca 11,3 millioner kroner.

Vi oppfordrer klubber og privatpersoner som ønsker å bidra om å innbetale til Lions katastrofefond:

  • VIPPS: #617792
  • Bankkonto: 9001 23 04381

Start gjerne lokale innsamlingsaksjoner i sosiale kanaler eller på andre måter og bruk Lions katastrofefond sitt vippsnummer.

 

 

 

 

Bli Grasrotgiver til Lions Club Sandefjord her og støtt opp om vår innsats for lokalmiljøet.smiley

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende inntil 7% av din innsats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ridderennets støttebrev 2021

«Det at Ridderrennet vokser som

initiativ og hjelper mennesker ut,

og at vi hjelper hverandre – det er

noe av det beste vi har i Norge».

Statsminister Jonas Gahr Støre.

 

 

 

Helt siden 1983 har frivillige i Lions samlet inn penger til forebyggende arbeid for barn og unge. Lions Tulipanaksjon er landsdekkende og arrangeres årlig siste lørdag i april.

Lions klubbene i Norge har hatt et år med langt færre aktiviteter og innsamlinger på grunn av koronapandemien. Lions Tulipn aksjon omsetter vanligvis ca. 950 000 tulipaner, i år er det bestilt 300.000.

Gi ditt bidrag her: https://www.lions.no/tulipanaksjon 

Ettersom Lions tulipanaksjon støtter barne- og ungdomsprosjekter over hele landet, vil en reduksjon i tulipansalget føre til langt mindre penger til denne viktige målgruppen. Derfor er det satt opp en donasjonsside på hjemmesiden www.lions.no.

- Nå oppfordrer vi folk som bryr seg om barn og unges utvikling og oppvekstmiljø om å støtte oss. Selv om du ikke får en bukett tulipaner som «kvittering», sier generalsekretær Hroar Thorsen. Men du får garantert god samvittighet!

Vårt holdningsskapende program Mitt Valg er helt avhengig av Lions Tulipanaksjon for å kunne gjennomføre sine kurs. Alle bidrag, store og små, er med på at vi fortsatt kan støtte barn og unge med verdifull trening i å mestre hverdagen, og utvikle sosiale og emosjonelle kompetanse.

 

Om Lions :  www.lions.no/historien

Lions møter behov både lokalt og rundt om i verden hver dag. Våre medlemmer deler en grunnleggende tro for å hjelpe til i samfunnet.

Lions historie. Organisasjonen ble grunnlagt i 1917, vi er best kjent for å bekjempe blindhet, men vi gjør frivillige tiltak for mange andre typer hjelpeprosjekter, som miljøprosjekter, mat til hjemløse og hjelp til eldre og funksjonshemmede.

Lions tiltak for å bekjempe blindhet. Ved å utføre øyeundersøkelser, donere utstyr til sykehus og klinikker, distribuere medisin og formidle informasjon om øyesykdommer, jobber Lions for deres mål å gi alle en visjon. Vi har utvidet vår forpliktelse til å bevare visjon gjennom utallige lokale anstrengelser og gjennom vårt internasjonale SightFirst-program , som arbeider for å utrydde blindhet i verden.

Lions støtter ungdom. Våre lokale prosjekter gir ofte støtte til lokale barn og skoler gjennom stipend, rekreasjon og veiledning. Internasjonalt tilbyr vi mange programmer, for eksempel Peace Poster Contest, Youth Camp, Youth Exchange og Lions Quest. 

Vårt Leo-klubbprogram gir unge mennesker i verden muligheten til personlig utvikling ved å delta i frivillige tiltak. Det er om lag 144.000 Leo-medlemmer og 5.700 Leo-klubber i over 140 land rundt om i verden.

Lions gir tilskudd. Siden 1968 har Lions Clubs International Foundation (LCIF) gitt mer enn $ 700 millioner i finansiering for å støtte Lions humanitære prosjekter over hele verden. I 2007 ble LCIF rangert som den ledende frivillige organisasjonen i en studie av The Financial Times .

Lions hjelper til etter katastrofer. Vårt fundament og Lions-medlemmer hjelper til med nødhjelp etter at katastrofer har skjedd, inkludert umiddelbar hjelp i form av mat, vann, klær og medisiner, samt i langsiktig gjenoppbyggingsarbeid.

Lions lokalt. Vårt motto er "Til tjeneste". Lions er en del av et globalt servicenettverk, og vi gjør det som trengs for å hjelpe til i våre lokalsamfunn.

For mer informasjon om Lions, besøk vår internasjonale hjemmeside https://www.lionsclubs.org/en

 

 

 

 

 

 

 

 

LIONS CLUBS

Responding to the Coronavirus


Lions Clubs International is actively working with our clubs around the world and monitoring the ongoing coronavirus (COVID-19) pandemic, which is changing the way we live, work and serve. This Response Center is your central source for news and resources impacting Lions and our efforts to serve the world during this challenging time. Check back frequently for updates since this is a rapidly evolving situation. Let’s continue to put our kindness in action by putting the health and safety of our communities first.

Top News

 

2021 Lions Clubs International Convention moving to virtual event
Board of Directors take steps to help our clubs
HQ Office Temporarily Closed to Tours and Visitors
LCIF Response to the Coronavirus
Election FAQs During COVID-19

 

 

Lions Clubs International is the world's largest service club organization with more than 1.4 million members in approximately 46,000 clubs in more than 200 countries and geographical areas around the world.

Lions Clubs International News
Connect with Us Online
Twitter