Meetings
Members

 

 

 

 

 

 

 

Lions møter behov både lokalt og rundt om i verden hver dag. Våre medlemmer deler en grunnleggende tro for å hjelpe til i samfunnet.

Lions historie. Organisasjonen ble grunnlagt i 1917, vi er best kjent for å bekjempe blindhet, men vi gjør frivillige tiltak for mange andre typer hjelpeprosjekter, som miljøprosjekter, mat til hjemløse og hjelp til eldre og funksjonshemmede.

Lions tiltak for å bekjempe blindhet. Ved å utføre øyeundersøkelser, donere utstyr til sykehus og klinikker, distribuere medisin og formidle informasjon om øyesykdommer, jobber Lions for deres mål å gi alle en visjon. Vi har utvidet vår forpliktelse til å bevare visjon gjennom utallige lokale anstrengelser og gjennom vårt internasjonale SightFirst-program , som arbeider for å utrydde blindhet i verden.

Lions støtter ungdom. Våre lokale prosjekter gir ofte støtte til lokale barn og skoler gjennom stipend, rekreasjon og veiledning. Internasjonalt tilbyr vi mange programmer, for eksempel Peace Poster Contest, Youth Camp, Youth Exchange og Lions Quest. 

Vårt Leo-klubbprogram gir unge mennesker i verden muligheten til personlig utvikling ved å delta i frivillige tiltak. Det er om lag 144.000 Leo-medlemmer og 5.700 Leo-klubber i over 140 land rundt om i verden.

Lions gir tilskudd. Siden 1968 har Lions Clubs International Foundation (LCIF) gitt mer enn $ 700 millioner i finansiering for å støtte Lions humanitære prosjekter over hele verden. I 2007 ble LCIF rangert som den ledende frivillige organisasjonen i en studie av The Financial Times .

Lions hjelper til etter katastrofer. Vårt fundament og Lions-medlemmer hjelper til med nødhjelp etter at katastrofer har skjedd, inkludert umiddelbar hjelp i form av mat, vann, klær og medisiner, samt i langsiktig gjenoppbyggingsarbeid.

Lions lokalt. Vårt motto er "Til tjeneste". Lions er en del av et globalt servicenettverk, og vi gjør det som trengs for å hjelpe til i våre lokalsamfunn.

For mer informasjon om Lions, besøk vår hjemmeside https://www.lionsclubs.org/en

 

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International is the world's largest service club organization with more than 1.4 million members in approximately 46,000 clubs in more than 200 countries and geographical areas around the world.

Lions Clubs International News
Connect with Us Online
Twitter