Möten
Medlemmar

Logen 'TÖVALITE' ett projekt av Robertsfors Lions!

Ytterligare en ny medlem!

Vi fortsätter att addera medlemmar under pågående verksamhetsår. Denna gång är det i form av Ronny Sundström, hemmavarande i Sikeå. Ronny är en mångfaceterad man, men ett lång erfarnhet av såväl företagande som föreningsliv.

Sällan har en ny medlem varit så rätt fram och snabb till att ta till orda som Herr Sundström. Vi har redan fått ta del av flertalet vitsar, och ser fram emot att göra det en lång tid framöver. Ronny utstrålar glädje och vänskap, och kommer verkligen bidra till en mer lättsam stämmning i våran organisation. 

 

Robertsfors Lions Club förstärker!

Vid januari månads möte så hade klubben nöjet att anta en ny medlem till Robertsfors Lions Club! Den nye medlemmen är Mattias Degerfält, en känd entreprenör och företagsprofil i kommunen. Mattias fadder är Patrik Willskytt, tidigare medlem i klubben.

För Mattias är bekantskapen med Lions inte alldeles ny! Genom sina butiker har han tidigare samarbetat med Lions genom att sälja Lions produkter Vedsäckar och Julkärvar!

Vi är övertygade om att Mattias genom sitt entreprenörskap kommer att förstärka klubben i vår verksamhet, och att han ska trivas i klubbens sociala mötesverksamhet!

Välkommen Mattias!

Faddern Patrik Willskytt fäster klubbmärket på Mattisa Degerfälts rockslag som bevis på medlemskapet!
 


Nya Utmärkelser!

Under månadsmötet i december  överlämnade Presidenten Mats Pettersson Lions förtjänsttecken till Magnus Lindberg, Rolf Sandström, Mats Edman, Rolf Källqvist samt Kjell Nilsson. Tyvärr kunde inte Rolf närvara vid överlämnandet och sonen Mats Nilsson tog emot Kjell Nilsson emblem.

Lions organisation och Robertsfors Lionsbröder tackar er för ert långa och trogna deltagande. 

Grattis!