Kokoukset

 

                                                       

 

 

 

 

 

 

Hajanaisesta kerhosta joukkueeksi.

 

Yhtenäinen peliasu tekee joukkueen ja antaa pelaajille yhteen kuuluvuuden tunteen

 

Jäälissä erityislasten omaperustainen kerho muodosti viime syksynä sählyjoukkueen, joka toimi aluksi kerhotyyppisesti, mutta ei muodostunut joukkueeksi, jossa olisi ollut tarpeellista  yhteenkuuluvaisuuden tunnetta .  Ei ollut tunnetta omasta ”laumasta”.

 

Jäälin leijonat lahjoittivat joukkueelle ennen joulua varat pelipaitojen hankkimiseen. Kerhosta muodostui pelipaitojen avulla tunnistettava ryhmä, syntyi joukkuehenkeä.

Nyt pelaajat tuntevat kuuluvansa joukkueeseen, tuntevat olevansa osa omaa” laumaa” jolla on ulkoinen tunnusmerkki, oma peliasu.

 

Kylän yhteinen joulutori Jäälissä

Jäälissä pidettiin lauantaina 29.11.2014 jääliläisten  järjestöjen ja yhteisöjen yhteinen joulutori-tapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena oli  herättää paikalliset toimijat yhteistoimintaan ja yhdistää voimavarat erilaisten tapahtumien järjestämiseen alueen asukkaiden virkistykseksi.

Joulutori-tapahtuma keräsi paikalle runsaan yleisön lisäksi neljätoista käsityöläistä ja yhdistystä, jotka järjestivät osaltaan joulumyyjäiset.. Ohjelmassa oli järjestäjien tervehdysten lisäksi seurakunnan tervehdys ,  Jäälin koululaisten kuoron joululauluja, joulupukin vierailuja sekä tietysti tiernapojat. Tapahtumassa Jäälin koulun 4. luokkalaiset koristelivat joulukuusia, ja koristellut kuuset lahjoitettiin edelleen mm. vammaisille juhlistamaan joulun odotusta. Jäälin leijonat jakoivat tapahtumassa erinomaista soppatykissä haudutettua riisipuuroa, tarjolla oli myös seurakunnan jakamaa mehua ja pipareita.. Tapahtumassa kerättiin myös varoja Joulupuusta iloa kiiminkiläisille- kampanjaan, jonka tuotto lahjoitetaan Jäälin ja Kiimingin vähävaraisten jouluiloksi yhteistyössä seurakunnan ja kaupungin hyvinvointipalveluiden kanssa. Myöskin Jäälin leijonien ja Jäälin asukasyhdistyksen tapahtuman tuotto lahjoitetaan vähävaraisten jouluiloksi.

Tapahtuman järjestivät yhdessä jääliläiset Leijonat, Jäälin asukasyhdistys, Martat, Seurakunta, Punainen risti sekä Jäälin K-supermarket. Tapahtumassa järjestettyjä arpajaisia  tukivat runsaasti paikalliset liikeyritykset. Yhteisöjen tarkoituksena on jatkaa ja kehittää Jääliläisille yhteisiä tapahtumia myös jatkossa.

 

 

 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter