Kokoukset

       

 

 

 

 

 

TÄMÄ ON LC-JÄÄLIN VANHA KOTISIVU.  UUSI, AJANTASAINEN SIVU LÖYTYY OSOITTEESTA:   http://jaali.lions.fi

 

LC  Jääli

Jääli on virkeä, kasvava osa Oulua.  Alueella asuu n. 6000 asukasta , josta huomattavan  osan muodostaa lapsiperheet.  Aikoinaan Jääli on ollut suosittu oululaisten huvila-alue.

Jäälin Lions-klubi on perustettu 1979.  Klubin kuuluu n. 30 jäsentä.  Klubi on yhteisklubi, jossa naiset ja miehet ovat tasavertaisia jäseniä. Klubin jäsenistö on ikärakenteeltaan ja ammatillisesti monipuolinen muodostaen viihtyisän ja toimivan puitteen toteuttaa Leijonien tehtävää: ”Me palvelemme”.

Klubin palvelutehtävä kohdistuu oman lähialueen nuoriin, vammaisiin ja vanhuksiin, erityisesti avun tarpeessa oleviin lapsiperheisiin.  Jäälin Lions-klubi pyrkii omalta osaltaan vastaamaan yhteiskunnan  muutoksesta aiheutuviin avuntarpeisiin keräämällä varoja lahjoituksiin ja tekemällä palvelutyötä kohderyhmien auttamiseksi.  Klubin varainkeruu on läpinäkyvää ja kerätyt varat suunnataan lyhentämättöminä avustuskohteisiin.

facebook: https://www.facebook.com/groups/322777861420268/?fref=nf

 

 

        

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter