Kokoukset
Jäsenet

Ketkä ovat leijonia?

Leijonat ovat aivan tavallisia ihmisiä kaikilta elämän aloilta, miehiä ja naisia, joilla on halu auttaa ja palvella hädässä olevia kanssaihmisiä. Suomessa leijonia on 21 000 ja klubeja 870, miesklubeja ja naisklubeja tai yhteisklubeja, lähes kaikissa taajamissa.

Huittisten alueella toimii 5 lionsklubia, joista 2 on naisklubia LC Huittinen/Doris ja LC Huittinen/Gerda, 3 on miesklubia LC Huittinen, LC Lauttakylä ja LC Vampula. Klubit ovat täysin itsenäisiä ja suorittavat vuosittain lukuisia palveluita ja aktiviteetteja yhteiskunnan hyväksi. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä Huittisten alueella, ota yhteyttä edellä mainittuihin klubeihin.
 

Vapaaehtoistyötä apua tarvitsevien hyväksi

Teemme vapaaehtoistyötä yhtä hyvin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksikin. Toimintaa on niin paikallisella, kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla

Mottomme on: Me Palvelemme  – We Serve. Suomessa Lions-nimi tulkitaan: Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nouseville Sukupolville.
 

Me palvelemme kotiseutujamme

Lionsklubien tärkein palvelun kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit, vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset sekä lasten liikuntaharrastukset.
Lionsjärjestö ei korvaa yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät julkisin varoin hoitamatta. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.
Palvelemisen lisäksi autamme taloudellisesti. Klubit keräävät varat avustuskohteisiinsa järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia.

Paikallisen auttamisen ohella osallistumme myös kansallisiin ja kansainvälisiin katastrofikeräyksiin.
 

Punainen Sulka - tunnettu leijonatuote    

Punainen Sulka -kampanja lienee suomalaisen lionstoiminnan tunnetuin tuote. Suomalaiset lionsklubit ovat keränneet vuodesta 1972 lähtien Punainen Sulka –kampanjoissaan noin 21 miljoonan euron verran varoja. Niillä on taisteltu syöpää vastaan, torjuttu sydäntauteja, autettu sotiemme veteraaneja ja niillä on tuettu vammaisia ja vanhuksia. Edellinen Punainen Sulka-keräys toteutettiin vuonna 2006 ja sillä autettiin lastensuojelun avo- ja jälkihuoltoa. Kampanja alkoi virallisesti 19.3.2016 Tamperetalossa ja se toteutettiin kaudella 2016 – 2017. Sen keräyskohteena olivat nuoret ja nuorten syrjäytyminen. Siinä lionit olivat vahvasti mukana keräämällä varoja ja palvelemalla myös käytännön toimin. Nuorissa on tulevaisuus, eikä maallamme ole varaa menettää yhtään nuorta yhteiskunnan ja työelämän ulkopuolelle.

Keräyksellä 19.3.2016 - 30.6.2017 saatiin 3,5 miljoonaa euroa.

Anna sinäkin tukesi hyvälle asialle.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter