Kokoukset
Jäsenet

Lions-toiminnan esitteen saat klikkaamalla ylläolevaa kuvasarjaa

                        ​ 

                 Presidentti                                Klikkaa kuvaa  Lions-toiminta 70 vuotta                            Jukka-Pekka Sampolahti


LC Vampulan klubiesite                  

Päivitykset: 17.7.2022 Etusivu, yhteystiedot, historiatiedot

Huom! Klubin kokouksen esityslista on välilehdellä Tiedotteet. Kokousten pöytäkirjat ovat salasanalla suojatuilla Jäsensivuilla.

Kotisivujen oikeassa reunassa on englanninkielisiä linkkisivuja. Klikkaamalla tekstiä ja avautuvan sivun yläreunassa olevaa maapalloa, saa kieleksi valittua suomen. Tutustukaa näihin linkkeihin.


Sri Lankan Lionsystävät


Sri Lankan Lions-ystävät tukee suomalaisten ja srilankalaisten lionien kanssa tehtävää monipuolista yhteistyötä. Hand in hand we serve. Toiminta jatkuu myös sairaalan valmistumisen jälkeen. Ystävyys ei ole määräaikaista. Olemme lähettäneet viime ja tänä vuonna 10 000 € avustuksena vähävaraisten potilaiden leikkauksiin. Nämä summat koostuvat vuosittaisista kannatusmaksuista ja olemme niistä erittäin kiitollisia.


Liity Sri Lankan Lions-ystävien tukijäseneksi
Osallistu Sri Lankan Lions -ystävien toimintaan liittymällä tukijäseneksi. Vuosimaksu on henkilöltä 40, klubilta 100 ja yritykseltä 200 euroa. Yhden henkilön maksamasta 40 eurosta 35 euroa menee lyhentämättömänä silmäleikkauksen maksamiseen. Viiden euron lisällä katetaan toiminnan hallinnollisia menoja. Skannaa QR-koodi puhelimellasi ja tutustu toimintaan.

Lisätietoja antaa M-piirin piirikoordinaattori Matti Reijonen
 


Perinnetapahtuma 8.2.2022

Helmikuun klubi-ilta aloitettiin kokoontumalla Vampulan kirkon hautausmaalle muistamaan poisnukkuneita klubijäseniä ja heidän puolisoitaan sytyttämällä kynttilät klubisymbooli Ukon jalustalle ja laulettiin perinteisesti Maa on niin kaunis.


 

Kummipojan Joulutervehdys

Kummipoikamme viestitteli ahkerasti Joulun aikoina ja pyysi postiosoitettani, jotta voi lähettää itse tekemänsä Joulutervehdyksen. Posti toi tänään 29.12.2021 kirjeen, joka sisälsi hienon monitaittokortin.


Klubikokous ja pikkujoulu Tuovola-säätiön tiloissa 10.12.2021

 
 

 
Kokouksessa klubin presidentti palkitsi past presidentti Tapani Koirasen 100 % presidentin ansiomerkillä ja ZC Irene Ojanmaa jakoi chevroneita.


Kummipojan terveiset 8.12.2021

Kummipoikamme Thamindu Thatsara 12 v Sri Lankasta
on pitänyt yhteyttä WatsAppin kautta aina kun on saanut joltakin sukulaiseltaan puhelimen käyttöönsä. Nyt hän lähetti terveiset Joulun odotuksin. Hän kertoo​ voivansa hyvin ja odottaa innokkaasti koulun alkamista heti Joulun jälkeen. Koulu on ollut suljettuna lähes koko pandemian ajan. Etäopetustakaan ei ole voitu käyttää, kun oppilailla ei ole tietoliikennevälineitä. Kuvassa hän seisoo uusi koulupuku päällä kotipihassaan.
Hänen harrastuksensa ovat edelleen lukeminen ja jalkapallon pelaaminen.

 


Ratakelaaja Amanda Kotajaa muistettiin mitalijuhlassa


Tokion paralympialaisissa saavutetun menestyksen johdosta Amanda Kotajalle järjestettiin Huittisten kaupungin ja hänen seuransa Vampulan Urheilijoiden toimesta mitalijuhla 7.11.2021.

-Tiedän tapauksia, jossa jonkin vamman takia ei ole päästy mukaan urheiluseuraan tai koululiikuntatunneille, kertoo Amanda Kotaja. Minulle on ollut hyötyä siitä, että olen pienestä kylästä kotoisin, jossa kaikki tuntevat toisensa, eikä erilaisuutta ole karsastettu.

Hopeamitalisti Amanda Kotajaa muistivat stipendillä LC Vampulan puolisot Maarit Nieminen, Mirja-Leena Vähä-Heikkilä ja Leena Ylikännö.


Palkitseminen

Lokakuun klubikokouksessa palkittiin klubin ARS-lion Jorma Vähä-Heikkilä ARS-säätiön yhden ruusun ansiomerkillä monivuotisesta ARS-säätiön hyväksi tehdystä työstä.


Lions-aatteen Kilta ry

Lions-aatteen Kilta ry perustettiin vuonna 2008. Kilta toimii Suomen Lions-liitto ry:n entisten puheenjohtajien ja Lions Clubs International järjestön entisten ja istuvien hallituksen jäsenten yhdyssiteenä. Killan tarkoituksena on edistää lionstoimintaa ja vaalia sen eettisiä periaatteita sekä vahvistaa lionshenkeä Suomen lionien keskuudessa. Killan vuosikokouksessa 22.9.2021 Matti Reijonen valittiin Kilta ry:n hallituksen jäseneksi ja hänelle luovutettiin edellisen kansainvälisen presidentti Choin myöntämä Kv. presidentin ansiomitali erinomaisista palveluista kansainväliselle Lions järjestölle.

 


Leijonien ja Rotareiden suunnistuksen mestaruuskilpailut

Kauden 2021-2022 ensimmäinen klubikokous pidettiin 28.7.2021 Vampulan ulkoilumajalla ulkotiloissa. Kokouksen pääaiheena oli Leijonien ja Rotareiden suunnistuksen mestaruuskilpailun järjestäminen Virttaan harjulla ulkoilumajan ympäristössä 21.8.2021. Illan aikana harjoiteltiin kilpailun lähtöä ja tekniikkaa sekä jaettiin kullekin klubijäsenelle tehtävät. Kilpailun organisaattorina ja ratamestarina toimi lion Lasse Varjonen.

  

Kilpailun lähtövalmistelut käynnissä, Lassen kilpailuopastus ja kisatoimisto, Matti, Tapio ja Timo.

Kilpailun TULOKSET, kiitos osallistumisesta.


Hallituksen vaihto

 

Klubin hallituksen vaihtokokous pidettiin 28.5.2021 Vampulan metsästysseura Hukan majalla, jossa palkittiin 9 jäsentä pitkä-aikaisesta työstä klubin hyväksi. Oikeassa kuvassa vasemmalta kauden sihteeri Jaakko Koivuniemi, Leijona Ukko ja presidentti Tapani Koiranen.


2.3.2021 vihittiin käyttöön uusi klubin Leijona-patsas, joka sai nimekseen Leijona Ukko. Patsaan teki paikallinen taitaja Henry Larikka. Samalla muistettiin poisnukkuneita klubijäseniä puolisoineen sekä sankarivainajia kynttilöiden sytyttämisellä. Juhlallisen tilaisuuden jälkeen pidimme klubikokouksen seurakuntatalon edustalla huomioiden turvavälit.. 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter