Kokoukset
Jäsenet

 

                                      ​
                             Presidentti                                           Klikkaa kuvaa ja katso YouTube video

                              Tapani Koiranen                                      Lions-liitto ja Alfa TV tekevät yhteistyötä           


LC Vampulan klubiesite                       Nokia urheiluhierontaa 14.12.2015 alkaen         

Päivitykset: 2.7.2020 etusivu

Huom! Klubin kokouksen esityslista on välilehdellä Tiedotteet. Kokousten pöytäkirjat ovat salasanalla suojatuilla Jäsensivuilla.

Kotisivujen oikeassa reunassa on englanninkielisiä linkkisivuja. Klikkaamalla tekstiä ja avautuvan sivun yläreunassa olevaa maapalloa, saa kieleksi valittua suomen. Tutustukaa näihin linkkeihin.


Klubin hallituksen vaihtokokous 26.6.2020 ms. Hukka ry:n majalla.

 

Leijonien "leijonaksi" Matti Reijonen
otsikoi Lauttakylälehti 17-6-2020, 
kun Suomen Lions-liitto valitsi hänet puheenjohtajakseen kaudelle 2020-21. Kuvassa edellinen puheenjohtaja Aarne Kivioja luovuttaa puheenjohtajan kaulavitjat seuraajalleen, jossa on jokaisen edellisen puheenjohtajan nimilaatat.


    
Lions-liiton vuosikokous käytiin poikkeusoloissa etäyhteyksillä Seinäjoella, johon osallistui paikan päällä puheenjohtajisto, tekniikan ammattilaiset ja järjestelytoimikunta. Paikalla oli reilu kymmenen henkilöä normaalin vajaan 2000 sijaan. Etäyhteyksien kautta kokoukseen osallistui noin 700 leijonaa ympäri maata.28.5.2020 LC Vampulan presidentti Matti Reijonen luovutti pyöräilykypärät ja MLL/sihteeri Krista Salminen pyöriin valot koulunsa aloitteleville 16 lapselle Vampulan päiväkodin pihalla. 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter