Kokoukset
Jäsenet

LC Oulu kaipaa uusia hyväntekijöitä joukkoonsa.

Vaikka LC Oulu on Oulun alueen vanhin klubi ja Suomessakin 24. vanhin niin LC Oulu ei ole kalkkisten klubi! Tätä kirjoitettaessa meitä on 23 kappaletta, mutta mukaan mahtuu!

LC Oulun pääaktiviteetti on pääsiäisen aikaan, lankalauantaina järjestettävän pääsiäiskokon toteuttaminen. Lammassaaressa järjestetään trullikilpailu lapsille, poltetaan kokkoa, onngitaan, ostetaan ilmapalloja ja nautitaan kokkokahvilan tuotteita. Kokkotapahtuman tuotto käytetään tyypillisesti paikalliseen hyväntekeväisyyteen.

Viime vuosien suurimpia projektejamme ovat olleet Partiolippukunta Koskiveikkojen ja Oulun seudun CP-yhdistyksen toiminnan tukeminen rakennus- ja kunnostusprojekteilla muiden oululaisten Lions-klubien kanssa.

LC Oulu osallistuu Lions Quest - Elämisen taitoja opettajalle, liikuntakasvattajalle tai lionsklubilaiselle-ohjelmaan maksamalla kurssituksen tukea hakevalle. 

LC Oulu tukee jo perinteisesti Lions-nuorisovaihtoon lähteviä paikkakunnan nuoria.

Jokaisella klubiin liittyvällä henkilöllä on oltava yksi suosittelija, jota myös kummiksi kutsutaan. Häneen olet tässä vaiheessa jo varmaan tutustunutkin. Täytä jäseneksiotto-lomake ja toimita se kummillesi, niin liittymisprosessi lähtee käyntiin.

Sähköpostiosoite meille on oulu@lions.fi ja lisätietoja Lions-toiminnasta Suomessa saat klikkaamalla tästä!

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter