Kokoukset
Jäsenet

LC OULU ry. – perinteinen pääsiäiskokko Lammassaaressa 19.4.2025 kello 18:00

PÄÄSIÄISKOKKO PALAA MYÖS VUONNA 2025!

Järjestetään viranomaisten määräysten puitteissa!

TRULLIKILPAILU KELLO 18:00

KOKKO SYTTYY TRULLIKILPAILUN JÄLKEEN (NOIN) KELLO 19:00

Pääsiäiskokolla on vanhat ja vahvat juuret Pohjanmaalla. Lions Club Oulu on pääsiäisestä 1980 alkaen tarmokkaasti juurruttanut kokkoperinnettä kotikaupunkiinsa, joten kyseessä on yli 30 vuotta jatkunut perinne. Lammassaaressa pitkässä ja valoisassa kevätillassa on koko perheellä tilaisuus viihtyä ja nauttia tarjolla olevasta pääsiäiskokon tunnelmasta. Tuttavien tapaamisen vilskeessä ilta sopivasti tummenee niin, että kokon loimotus näkyy kauas kooten tuhatmäärin kaikenikäistä uteliasta väkeä Lammassaareen, Ämmänväylään ja sen rannalle sekä Tuiran silloille. Paikka on paras mahdollinen ja siitä kiitos kaupungin päättäjille. Tulipalon vaaraa ei ole niin kuin juhannuksena. Sinisenä pääsiäisyönä kokko on suurempi elämys kuin valoisan keskikesän aikana.

Tässä perusteluja "tullista tulleen" pääsiäiskokko-perinteen elvyttämiselle täällä kotoisessa Oulussa yhä ehompaan loimotukseen. Pääsiäislauantain kokkojuhlalla Lions Club Oulu haluaa laajentaa leijonayhteistyötä kaikkien kaupungissa pääsiäispyhiä viettävien perheiden yhteiseksi iloksi ja elämää rikastuttavaksi.

LC Oulu lahjoittaa kokkotapahtuman tuoton hyväntekeväisyyteen. Viime vuosien tukikohteitamme yhdessä parin oululaisen lions-klubin kanssa ovat olleet mm. Partiolippukunta Koskiveljien saunan rakentaminen ja Oulun CP-yhdistyksen saunan rakentaminen. Tänä vuonna osallistumme myös Ukrainan tapahtumien uhrien avustamiseen.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter