Kokoukset
Jäsenet

Klubimme pääaktiviteetit ovat seuraavat:

Mehuasema
Klubimme rakensi vuosina 2020-2021 talkoilla ja EU Leader-tuella Länkipohjaan jäähallilta vuokratulle maalle mehuaseman hyödyntäen rakennuksessa vanhaa merikonttia sekä kierrätettyjä laitteita ja kalustoa. Syksyisin veljet ja ladyt puristavat  asiakkaiden omenista tuoremehua ja pakkaavat sen hanapakkauksiin. Suoritetusta mehustuksesta veloitettava maksu perustuu omenien kilomäärään.

Grillihiilien valmistus 
Klubimme polttaa vuosittain 200-300 säkillistä korkealuokkaisia grillihiiliä. Valmistusaineena käytetään leppähalkoja. Valmistaminen kestää muutaman päivän ja sisältää hyvin erilaisia vaiheita. Polttovaihe vaatii ympärivuorokautisen miehityksen. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan hiiliä, niin ota yhteyttä hallituksen jäseniin

Joulukuuset 
Klubin kautta on jo monena vuonna toimitettu Längelmäen yrityksille liikekuuset. Kuuset toimitetaan pystytettyinä ja valoilla varustettuna. Joulukuusia myydään myös kotitalouksien tarpeisiin.

Jäähalli projektiin osallistuminen 
90 -luvun puolenvälin jälkeen Längelmäellä kehitettiin "utopistinen" idea jäähallin rakentamiseksi paikkakunnalle. Ideasta tuli totta ja koko jäähalli projektista tuli kaikkien kuntalaisten yhteinen hanke. Leijonat osallistuivat projektiin huomattavalla määrällä talkootunteja ja lisäksi Lions club sekä yksittäiset leijonat osallistuivat taloudellisesti hankkeen toteuttamiseen.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter