Kokoukset

LC Kitee/IlmarinenLC KITEE/ILMARISEN KLUBIN ARVOT

 • kiteeläisyys/paikallisuus
 • yhdessä tekeminen
 • ihmisläheisyys
 • vastuullisuus

Ota ujostelematta yhteyttä, jos haluat mukaan Ilmarisen iloiseen leijonatoimintaan :-)

LC Kitee/Ilmarinen, Ilmarisen leijonat ja puolisot, olemme osa maailman suurinta hyväntekeväisyysjärjestöä.

Paikallisella tasolla teemme palvelutyötä ja keräämme varoja lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Olemme mm. jakaneet stipendejä nuorille, avustuksia nuorten liikuntaharrastuksiin, ruokakasseja lapsiperheille, apuvälineitä terveyskeskukselle ja Vespeliin sekä avustaneet apua tarvitsevia.

Klubin hallintovirkailija 2021-2022:
Niilo Hirvonen
p. 040 554 0063

niilo.i.hirvonen@gmail.com
kitee.ilmarinen@lions.fi

Webmaster
Niilo Hirvonen     (puoliso Päivi Laine)
p. 040 554 0063 
niilo.i.hirvonen@gmail.com


Lions-tavoitteet

 1. Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken
 2. Edistää hyvän hallitsemisen ja täydellisten kansalaisoikeuksien periaatetta.
 3. Osoittaa aktiivista harrastusta yhteiskunnan taloudellista, sivistyksellistä, sosiaalista ja siveellistä menestystä kohtaan.
 4. Yhdistää klubeja ystävyyden, hyvän toveruuden ja keskinäisen yhteisymmärryksen avulla.
 5. Valmistaa tilaisuus vapaaseen keskusteluun kaikista yleisistä kiinnostavista asioista, ei kuitenkaan väittelyyn puoluepolitiikasta eikä uskonnosta.
 6. Kannustaa palvelunhaluisia miehiä ja naisia työhön paikkakuntansa hyväksi ilman henkilökohtaista taloudellista hyötyä, sekä tehokkaaseen ja korkeat eettiset vaatimukset täyttävään toimintaan kaupan, teollisuuden, eri ammattien ja julkisen toiminnan alalla sekä yksityisissä yrityksissä.

Itäisestä lions 107-H-piiristä ja Itä-Suomen muista klubeista saat tietoa lions H-iirin sivulta.


Lionit vastaavat paikkakuntien tarpeisiin päivittäin eripuolilla maailma, sillä heitä yhdistää ydinaate -- yhteisömme palveleminen.

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubiorganisaatio. Meillä on 1,35 miljoonaa jäsentä yli 48 000 klubissa yli 206 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lioneilla on dynaaminen historia. Perustamisvuodestamme 1917 meidät on tunnettu työstä sokeutumisen estämiseksi, mutta toimimme vapaaehtoisina myös monissa muissa yhteisöprojekteissa -- kuten ympäristön suojelu, ruoka-avun antaminen köyhille sekä vanhusten ja vammaisten auttaminen.

Lionit antavat näkökyvyn. Järjestämällä nääntarkastusseulontoja, varustamalla sairaaloita ja klinikoita, jakamalla lääkkeitä ja lisäämällä tietoisuutta silmäsairauksista lionit toteuttavat tavoitettaan antaa näkökyky kaikille. SightFirst -ohjelman tavoitteena on poistaa sokeus.

Lionit ja nuorisotyö Tuemme paikallisia lapsia ja kouluja mm. stipendien, aktiviteettien ja mentoroinnin muodossa. Tarjoamme kansainvälisellä tasolla monia ohjelmia, kuten rauhanjulistekilpailu, nuorisoleirit ja -vaihto sekä Elämisen taitoja - Lions Quest -koulutus.

Leo-ohjelmamme antaa nuorisolle mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen vapaaehtoistoiminnan avulla. Leoja on noin 144 000 ja leoklubeja 5700, yli 140 eri maassa.

Lionien avustukset. Vuodesta 1968 on Lions Clubs International Foundation (LCIF)(Lionsklubien kansainvälisen järjestön säätiö) myöntänyt avustuksia yli 660 miljoonan Yhdysvaltain dollarin arvosta lionien humanitäärisiin hankkeisiin eri puolilla maailmaa. Suomeen avustuksia on saatu yhteensä 1,25 milj, US$. LCIF valittiin parhaaksi kansalaisjärjestöksi The Financial Times -lehden tutkimuksessa vuonna 2007.

Lionit auttavat luonnonkatastrofeissa. Säätiömme yhdessä lionien kanssa auttaa paikkakuntia esim. hätäavun muodossa, tuoden ruokaa, vettä, vaatteita ja lääkintätarvikkeita katastrofien uhreille, sekä auttaen alueen pitkän aikavälin uudelleenrakennuksessa.

Lionit ovat aktiivisia. Mottomme on "Me palvelemme." Lionit ovat osa maailmanlaajuista palveluverkostoa jonka tehtävänä on auttaa paikkakuntia monin tavoin.

 • Tule mukaan LC Kitee/Ilmarisen lionien iloiseen toimintaan! OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja suomalaisista lionsklubeista saat myös osoitteesta www.lionsclubs.org 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter