Möten
Medlemmar

Hej!

Du har kommit till Lions Club, Karlshamns hemsida. Här kan du läsa om vår klubb. 

P.G.A pandemin så liggermycket av vår verksamhet nere. Men vi är i full gång med att sälja våra JULKORTSLOTTER med många fina vinster i år. Du kan köpa våra julkort i 3 butiker i stan, det är Justnu samt Rokkos konditori och Kronolaxen restaurang i Mörrum. På dessa ställen kan du köpa kort genom att swisha eller betala kontant och lägga pengar i en bössa. Du kan även beställa kort på vår mejladress lions.karlshamn1955@gmail.com.

Om du är intresserad att komma med i vår Lionsklubb så kan du kontaka någon i styrelsen. Vi behöver dig och du behöver kanske oss!??

Det finns också en Facebooksida där vi lägger ut lite smått och gott som kan vara av intresse. Sidan hittar du på nedanstående adress: 

    https://www.facebook.com/Lions-Club-Karlshamn-Distrikt-101-s

Vill du läsa mer om Lions och vad som händer övrigt i landet så är svenska Lions hemsida bra. Där kan du hitta mycket information om vad som händer i våra klubbar runt om i landet, vad som händer utomlands och till vilka projekt de pengar som vi samlar in går till.

Här finns även mycket matnyttig information för oss som redan är medlemmar!

http://www.lions.se

Vårt distrikt har också en egen hemsida där man kan läsa mer om vad som händer i vårt närområde:

http://www.lions-s.nu

Blir du nyfiken på oss och vår verksamhet är du välkommen att delta på något av våra möten! Vi träffas i vår klubbstuga på Olsborgsvägen i Karlshamn första torsdagen i månaden från sept. - juni klockan 18.30.

Du kan kontakta vår president Christer Pilelöw 070-5519660 eller vår medlemsansvarige Jan-Åke Gustafsson 073-699 98 22  

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter