Möten
Medlemmar

Lions Club Dalby bildades 1963 och är en del i en Lions Clubs Internationell, en av världens största hjälporganisationer. I Sverige har vi ca 9 100 medlemmar i mer än 400 klubbar. Lions är politiskt och religiöst obundet. Om du vill vara med och hjälpa till och kanske senare bli medlem kontakta ossLäs mer här om oss här

Lions uppmärksammar Världsmiljödagen 2023

Lions har öppet för inlämning lördag den 20 maj, kl 10-12. Gula ladan, Verkstadsgatan 2, Dalby. Inlämnade varor ska vara hela, rena och säljbara. Ej tunga möbler. Kläder gärna packade i lådor

Lions Dalby har tillsammans med andra Lions klubbar i vår zon samlat in ansenliga mängder utrustning, proviant, kläder och pengar till Ukraina. Här är en länk till ett bildspel som dokumenterar det arbetet.  Stort tack till Dalbybornas generösa stöd! 

Skänk gärna till Lions Club Dalby genom vårt Swishnummer: 123 079 99 16. Alla insamlade medel går till hjälpverksamheten. 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter