Möten
Medlemmar

Lions Club Dalby bildades 1963 och är en del i en Lions Clubs Internationell, en av världens största hjälporganisationer. I Sverige har vi ca 10 000 medlemmar i mer än 400 klubbar. Lions är politiskt och religiöst obundet. Om du vill vara med och hjälpa till och kanske senare bli medlem kontakta ossLäs mer här om oss här

Omfattande och förödande översvämningar i Pakistan har orsakat mer än 1 600 dödsfall, nära 13 000 skadade och mer än 500 000 har blivit hemlösa.

En tredjedel av landets yta och 33 miljoner människor har påverkats.

När en humanitär kris av denna storlek slår till är vi som medlemmar i Lions redo att hjälpa. Vid vår sida står vår globala stiftelse, Lions Clubs International Foundation (LCIF). Din generösa donation till LCIF:s fond för katastrofhjälp, vilken är speciellt avsedd för katastrofhjälp, hjälper Lions medlemmar att fortsätta hjälpa!

Redo att hjälpa* till att återuppbygga livet för dem som har drabbats av katastrofer? Stöd LCIF. Stöd Lions.   HJÄLP NU 


Lions Dalby har tillsammans med andra Lions klubbar i vår zon samlat in ansenliga mängder utrustning, proviant, kläder och pengar till Ukraina. Här är en länk till ett bildspel som dokumenterar det arbetet.  Stort tack till Dalbybornas generösa stöd! 

Bild från utdelning av Lions skolstipendium på Nyvångsskolan den 10/6. Musikbegåvningen Siri Höst fick stipendium för att köpa en elbasgitarr så att hon  kan spela inom andra musikstilar.  Badmintonspelaren  Oskar Brising fick stipendiepengar till ett träningsläger i badminton i Danmark.

Skänk gärna till Lions Club Dalby genom vårt Swishnummer: 123 079 99 16. Alla insamlade medel går till hjälpverksamheten. 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter