Möten
Medlemmar

Lions Club Dalby bildades 1963 och är en del i en Lions Clubs Internationell, en av världens största hjälporganisationer. I Sverige har vi ca 10 000 medlemmar i mer än 400 klubbar. Lions är politiskt och religiöst obundet. Klubben välkomnar nya medlemmar. Läs mer här om oss härLions Dalby har tillsammans med andra Lions klubbar i vår zon samlat in ansenliga mängder utrustning, proviant, kläder och pengar till Ukraina. Här är en länk till ett bildspel som dokumenterar det arbetet.  Stort tack till Dalbybornas generösa stöd! 

Loppisar under hösten
Lördag  26/11 kl 10-13 och lördag 28/1 10-13  har vi loppmarknad i Gula ladan. Ni är hjärtligt välkomna till Verkstadsgatan i Dalby. 
Lördagen den 19/11 kl 10-12 har vi öppet för inlämning i Gula ladan. Det som du skänker ska förstås vara helt, rent och säljbart. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej. 

Bild från utdelning av Lions skolstipendium på Nyvångsskolan den 10/6. Musikbegåvningen Siri Höst fick stipendium för att köpa en elbasgitarr så att hon  kan spela inom andra musikstilar.  Badmintonspelaren  Oskar Brising fick stipendiepengar till ett träningsläger i badminton i Danmark.

Lions Club Dalby levererade den 9 juni livsmedel och hygienartiklar till Ukraina. Ett samarbete mellan Hemköp och Lions Club Dalby. Soeco stod för transporten till Lions Club Södra Sandby och zonens uppsamlingslager där.

Skänk gärna till Lions Club Dalby genom vårt Swishnummer: 123 079 99 16. Alla insamlade medel går till hjälpverksamheten. 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter