Möten
Medlemmar

Dalby kyrka
Lions Club Dalby bildades 1963 och är en del i en Lions Clubs Internationell, en av världens största hjälporganisationer. I Sverige har vi ca 10 000 medlemmar i mer än 400 klubbar. Lions är politiskt och religiöst obundet.

Sommarloppis i Dalby den 2:e juli kl 10-13
Lördagen den 2:e juli har vi en extra loppmarknad till förmån för Ukrainska flyktingar. Därför behöver vi fylla på i loppisladan. Har du saker du inte behöver längre, tar vi gärna emot , men det måste vara rent, helt och säljbart. Vi reserverar oss rätten att tacka nej. Vi har öppet för inlämning lördag den 18/6 kl 10-12. Frågor? Skriv till info@dalbylions.se och ange ditt namn och nummer så ringer vi. 
 

Bild från utdelning av Lions skolstipendium på Nyvångsskolan den 10/6. Musikbegåvningen Siri Höst fick stipendium för att köpa en elbasgitarr så att hon  kan spela inom andra musikstilar.  Badmintonspelaren  Oskar Brising fick stipendiepengar till ett träningsläger i badminton i Danmark.

Lions Club Dalby levererade den 9 juni livsmedel och hygienartiklar till Ukraina. Ett samarbete mellan Hemköp och Lions Club Dalby. Soeco stod för transporten till Lions Club Södra Sandby och zonens uppsamlingslager där.

Lejonmarknad i Dalby fredag 19/8 - lördag 20/8 
Den tredje helgen i augusti är det  Lejonmarknad i Dalby centrum. Fredag kl 18-23 & lördag 11-22.  Boka helgen för byfest!

Möllers tivoli roar som vanligt. Konst och konsthantverkare, tält med mat och dryck, underhållning & chokladhjul. För övrigt se Lejonmarknadsbladet.
Öppen mikrofon: Är du sugen på att underhålla och visa Dalby vad du kan? Kontakta oss så lägger vi in dig i programmet. info@dalbylions.se

Skänk gärna till Lions Club Dalby genom vårt Swishnummer: 123 079 99 16. Alla insamlade medel går till hjälpverksamheten. 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter