Möten
Medlemmar

Lions Club Dalby bildades 1963 och är en del av Lions Clubs Internationell som är en av världens största hjälporganisationer. I Sverige är vi idag ca 9 100 medlemmar i mer än 400 klubbar. Lions är politiskt och religiöst obundet. Om du vill vara med och hjälpa till som volontär och kanske bli medlem senare så kontakta oss Läs mer här


 

Fler humanitära hjälpinsatser behövs!

Varför inte stödja Lions Club Dalby i sitt arbete för att hjälpa behövande både lokalt och globalt genom att lämna varor eller handla på vår loppis?!
Våra datum och tider för inlämning och loppisdagar hittar du högst upp på sidan 

Vi finns i den Gula Ladan på Verkstadsgatan 2 i Dalby nära de ”gröna silosarna”. Välkommen att skänka det du inte längre behöver som är helt, rent & säljbart. Ej tunga möbler. 

Lions Dalby har tillsammans med andra Lions klubbar i vår zon samlat in ansenliga mängder utrustning, proviant, kläder och pengar till Ukraina. Här är en länk till ett bildspel som dokumenterar det arbetet.  Stort tack till Dalbybornas generösa stöd! 

Skänk gärna till Lions Club Dalby genom vårt Swishnummer: 123 079 99 16. Alla insamlade medel går till hjälpverksamheten. 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter