Möten

Välkommen till Lions Club Båstad

 

Lions Club Båstad engagerar sig ideellt i olika samhälls- och hjälpprojekt för en bättre värld att leva i. Klubben sträcker ut en hand till medmänniskor i kommunen och bidrar bl.a. med trivselaktiviteter på samtliga av kommunens äldreboenden och ger bidrag till handikappade och behövande ungdomar och lägerverksamhet. Vi bidrar även till barncancer- och barndiabetesfonden.

Lions Club Båstad är öppen för såväl kvinnor som män med personligt engagemang och som trivs i gemenskap och social samvaro.

Lions Club Båstad öppnar möjligheter för dig och din personliga utveckling.

 
 

Köp Lions påskbjörkar!

Lördagen den 4 april kommer Lions Club att sätta upp påskbjörkar. Tidigare har det varit företagare som köpt björkarna och satt utanför sitt företag men sista åren är det också många privatpersoner som vill ha en björk. Björkarna är ca 2 m höga och klädda med band i olika färger. Vi sätter upp dem vid din entré den 4 april och tar ner dem den 19 april för en 250 kr.

Beställ via claes.lagerstedt@yahoo.com . Betalning via bg Bankgiro   281-4549  eller Swish :  123 514 47 61. Glöm inte att ange adress och avsändare!

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter