Möten

Nuvarande klubbprojekt.

Vi anordnar majbrasa tillsammans med Ånge Campingförening och Båtklubben. Detta är ett nytt projekt som drogs igång 2014 och som kommer att återkomma.

Varje vinter så säljer vi hinkar med sandningssand för 50 kronor per hink. Dessa hinkar finns att köpa på Hanssons Golv & Färg AB och Shell i Ånge. Hela summan går till vår hjälpverksamhet då hinkarna sponsras av Hanssons Golv & Färg AB och sanden av Sundfrakt.

Varje år så anordnas julmarknad i samarbete med Ånge Köpmän. Ett välbesökt arrangemang som även Tomten kommer till varje år.


Hjärtstartare till Idrottsanläggningen i Ånge 2013

Ånge Lions Club och Ånge LC/ Zenith har tillsammans skänkt en hjärtstartare som kommer att placeras i Ånge ishall och nyttjas av hela idrottsanläggningen där.
I paketet ingår dessutom en utbildningssatsning. Personal på anläggningen och tio ledare kommer att utbildas inom några veckor. Utbildningen genomförs av Bengt Gustafsson, instruktör på Globea.


Olle Wikman Ånge LC och Åsa Söderman Ånge LC/Zenith
ses här med instruktör Bengt Gustafsson i mitten på bilden.


Överlämning Lejon till Ambulansen i Ånge 2012

Ånge Lions Club överlämnade ett 30-tal kramgoa lejon till ambulansen i Ånge. Peter Neuman till höger på bilden mottog dessa av presidenten Jonas With. 
Mjukisdjuren kommer väl till pass när man skall närma sig barn som är i stress förklarar Peter Neuman platsansvarig på ambulansstationen i Ånge. Pressen närvarade vid överlämnandet.

Jonas With Lions och Peter Neuman Ånge ambulans

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter