Möten

Lions Club Aneby Fadderbarn 

SOS Barnbyar 2018-01-01

 

Ibrahima Sanoh
Som bor i SOS Barnby Conakry i Republiken Guinea i Afrika.
Född år 2000. 

Tsvetelina Doncheva
Som bor i SOS Barnby i Sofia i Bulgarien.
Född 21 nov 2005.

Ananya Rawat
Som bor i SOS Barnby i Faridabad i New Delhi i Indien.
Född år 2000.

Krystsina Dounar
Som bor i SOS Barnby i Minsk i Belarus (Vitryssland). Född år 2005. 

Ibrahima Sanoh

Ibrahima har under 2017 fyllt 17 år. I slutet av året var handledare i en turnering mellan flickskollag, både inom dans och idrott. Ibrahima spelar själv fotboll. December månad är behaglig, då man slipper använda aircondition och moskitnät. Den närbelägna floden Milo har i december fina bankar med sand som lockar till bad och fiske. 

Lions i Aneby tillönskas en God Jul och Ett Gott Nytt 2018.

Tsvetelina Doncheva

Årets julhälsning innehåller en gruppbild från SOS-barnbyn. Bulgarisk lag hindrar publicering av bilder på barn som lever utanför ”vanliga” familjer. Man vädjar om fortsatt stöd till 12-åriga Tsvetelina. Under 2017 besöktes ett museum för örter, besöket innebar att Tsvetelina börjat odla egna örter i krukor i sitt fönster. Alla elever har klarat sin skolgång och under året har mottot varit att vara en säker plats där barnen finner lugn och stöd i sin utveckling och utbildning.

Ananya Rawat
 

Ananya har avslutat klass 12 och har kommit in på Bachelors School of Social Work. Hon är mycket alert och fokuserad på skolan och hennes barnbymamma skryter gärna om sin ”dotter”. Hon är social och har lätt att glädja andra, inte minst med sin vackra röst. Hon är en drömdotter. 

I barnbyn firades under hösten Indiens 71 år av självständighet. Man anordnade frågesport, tal och annat relaterat till Indiens historia. 

Tack för stöd och ett Gott Nytt År 2018.

Krystsina Dounar
 

Kanske var det julstämning i ert sinne när ni bestämde att stödja SOS-barn. Stort Tack för ett stöd. 

Krystsina har skrivit en önskelista till Father Christmas. Som 12-årig flicka börjar hon bli intresserad av sitt utseende och önskar sig långt och tjockt hår för att kunna visa sig i olika hårstilar. 

I vår barnby finns totalt 116 barn. Tillsammans med er och andra faddrar har ni gjort världen till en bättre plats att leva. Tack för detta och God Jul och Gott Nytt År.


 

 

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter