Möten

Lions club Anebys verksamhet 

 

Genom ett antal olika aktiviteter samlar vi in medel, som oavkortat går till olika hjälpändamål. Vi stödjer och hjälper lokalt i Aneby, nationellt i Sverige och internationellt i hela världen. I genomsnitt har Aneby Lions Club de senaste 10 åren samlat in ca 125.000 kr per år. Totalt under drygt 50 år blir det ca 6 miljoner kronor. Alla medlemmar tar del av och har ansvar för vår verksamhet.

Vi träffas och har möte en gång varje månad (första tisdagen i månaden), men även vi har sommarlov. Ofta hålls mötena i SOK:s lokal på Tallbacken, men ibland genomförs studiebesök på olika närliggande verksamheter i anslutning till mötet och då hålls mötet på den plats vi befinner oss. Vi lägger själva en slant till en gemensam matkassa så att vi kan äta tillsammans och umgås innan mötet börjar.

För att underlätta verksamheten är vi medlemma indelade i olika grupper/kommittéer och ansvarar på så sätt för olika delar av verksamhetens aktiviteter. Det innebär att en grupp håller i planeringen för en aktivitet, men självklart hjälps vi alla åt. Är du nyfiken på vilka aktiviteter vi brukar genomföra så kan du läsa vidare under "Ett lionsår i Aneby".

Är du kanske också intresserad av att vara med i vårt glada gäng, tveka inte över att höra av dig så berättar vi gärna mer!

 

Lions motto; We serve – vi tjäna! 

Lions har idag över 1,4 miljoner medlemmar i 45.000 Lions-klubbar i över 200 länder/stater. 

Alla Lions ”gör något idag för sina medmänniskor”.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter