Kokoukset
Jäsenet

 

                    

 

Katso video 

https://www.youtube.com/watch?v=S3W_hlFnsLg

Lions Quest

Elämisentaito 

Klubimme osallistuu nuorten ongelmien ennaltaehkäisevään työhön tukemalla opettajien koulutusta.Tukemme on mahdollistanut useiden opettajien osallistumisen Elämisentaito-koulutukseen, joka on nuorten turvallisuutta ja terveyttä edistävä toiminnallinen ohjelma. Opettajille annetun 2-päiväisen koulutuksen keskeisenä teemana on antaa työkaluja ohjata nuorta ihmisenä ja yhteiskunnan jäsenenä kasvamiseen.

Vastaava ohjelma on tarjolla myös liikunta- ja urheiluseurojen kasvattajille. 

lionsquest.fi

Koulutyön tukeminen

Nuorisovaihto

Kannustamme nuoria kehittämään osaamistaan niin yhteisöllisellä kuin henkilökohtaisella tasolla. LC Ylöjärvi/Keijärvi on perustamisestaan lähtien tukenut lähikouluja luovuttamalla stipendejä oppilaiden huomioimiseen tällä kasvun tiellä.

Tukioppilasverkoston tuki ja lasten liikkennekasvatukseen osallistuminen kuuluvat myös klubin toimintaan. 

Ylöjärveltä on LC Ylöjärvi/Keijärven aktiivisuuden tuloksena jo vuosikymmeniä osallistunut nuoria kansainväliseen nuorisovaihtoon (Lions Youth Exchange). Nuoriamme on ollut niin Euroopassa kuin Amerikan mantereella.  

http://www.lions.fi/toiminta/nuorisovaihto/

Nuorten yrittäjyyden ja kansainvälisyyden kehittäminen

Paikallisten oppilaitosten kanssa tehtävä yhteistyö tarjoaa nuorille mahdollisuuden toimia moninaisissa tehtävissä mm. klubimme suurtapahtumassa, Ylöjärven Markkinoilla. Usein myönnetty stipendi ja nuorten oman myyntityön tuloksena hankitut varat käytetään kansainvälisyys- ja yrittäjyysopintoihin.     

 

 

Ikäihmisten tukena

Sotaveteraanit viettävät vuosittain tuellamme pikkujoulujuhlan ja paikallisessa vanhusten hoitolaitoksessa käymme ulkoiluttamassa asiakkaita. 

Tiuravuoren vanhainkodilla on joka kesätiistai jo hyvissä ajoin ennen klo 17 odottava tunnelma. Leijonia odotetaan ulkoiluttamaan vanhainkodin asiakkaita. Yli neljäkymmentä vuotta Tiuravuoressa työskennellyt Irmeli Rantala kertoo, että aina ulkoiluun on ollut halukkaita lähtijöitä ja ulkoilutuksen jälkeen usein kerrataan, mitä on nähty ja koettu. Samanlaisia kokemuksia on ulkoiluttavilla leijonilla. Ulkoilutettavat, jotka useimmiten ovat pyörätuolissa, tutkivat luontoa, kuuntelevat lintujen laulua ja intoutuvat muistelemaan tapahtumia oman elämänsä varrelta. Leijonillekin ulkoilutus on mieluisa tapahtuma.

Vähävaraisten tukeminen

Markkinoiden tuloksesta iloa vähävaraisten jouluun 

Ylöjärven markkinat on kahden paikallisen klubin (LC Ylöjärvi/Keijärvi, LC Ylöjärvi/Teivo) yhteinen suurponnistus. Aktiviteetin tuotosta suuri osa käytetään vähävaraisten perheiden joulumuistamiseen. Yhteistyössä Ylöjärven seurakunnan diakoniatyön kanssa jouluruokakassi lähetetään 250 perheelle, joissa on lähes 1000 perheenjäsentä.

 Tarjoamme myös vainajien kantoapua.

Muiston vaaliminen  

Sankarihaudoille sytytetään kynttilät LC Ylöjärvi/Keijärven toimesta itsenäisyyspäivänä ja jouluaattona.

Varainhankintaa 

Klubin hankkimat varat käytetään lyhentämättöminä hyväntekeväisyysprojekteihin. Yleisö voi tukea toimintaamme mm. ostamalla klubimme jäseniltä kesäteatterilippuja tai vierailemalla Ylöjärven Markkinoilla. (Lady-kahvila, arpaiset jne) 

 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter