Möten

 

                                                      

                          LIONS CLUB TRELLEBORG, Sveriges Sydligaste

                                                             

Vår adress: Lions Club Trelleborg, c/o Claes-Göran Altengård,

Nyponv.9, 23138 Trelleborg

 


Vi i Lions Club Trelleborg måste tyvärr ställa in evenemanget med "Skånska Visor" söndagen den 10 maj 2020. Vi följer myndigheternas rekommendationer och beslut. Viktigt för allas hälsa och säkerhet. Ni som köpt biljett kommer vi att kontakta.


Vi i Lions Club Trelleborg, måste tyvärr ställa in våra planerade loppisar den 7 juni samt 2 augusti 2020. Vi följer myndigheternas rekommendationer och beslut.


Vid månadsmötet den 9 december har vi glädjen att firaSven-Ingvar Olsson, som tilldelades Lions Clubs internationella chevronutmärkelse efter 50 års medlemskap!


Vår Loppis försäljning är tills vidare stängd pga risk för coronavirus, som ett led i ett globalt samhällsansvar. Vi återkommer då vi kan öppna vår Loppis igen.


Vid kvällens månadsmöte den 14 oktober, fick vi uppleva en humoristisk polisnostalgi presenterat av Lars-Erik Karlsson, som examinerades 1966.


Vid vårt månadsmöte den 9 september fick vi glädjen att lyssna till en oerhört entusiastisk Erik Ingvarsson, som utnämnts som vår "Bästa Kompis stipendiat". Erik presenterade sin reseskildring från Taiwan.

 


  Bli medlem du också!

Lions är en kreativ verksamhet som både ger och skänker glädje. Vi är ett glatt gäng som jobbar helt ideellt.

Vill du vara med och dela vår glädje?

Känner Du att Du vill bidra med Din tid för att skapa möjligheter för dem, som har det svårt? Tveka inte.Ta kontakt med oss. Vi behöver Din hjälp!

Mer information om Lions

Lions 101s
Lions Sverige
Lions International
Lions Club International Foundation
Lions Club Rent Vatten
Lions Quest
Lions Forskningsfond
Lions Forskningsfond/facebook

Lions valspråk

WE SERVE - VI HJÄLPER

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter