Möten
Medlemmar

 

Sedan starten 1954 har vi haft som tradition att träffas tredje måndagen i månaden. Eftersom Lionsåret börjar och slutar den 1 juli har vi möten från september till och med maj. Platsen varierar men just nu har vi funnit en fristad på Vinterbrinksvägen 41A på Igelbodaplatån. i Saltsjöbaden vid cirka 18.00 för mingel, middag och månadsmöte.

Är Du intresserad så skicka ett mail till info@saltsjobaden.lions.se så kontaktar vi Dig.

Lions är en internationell organisation som arbetar lokalt. Vi är dock väldigt lokala människor som arbetar internationellt när så behövs. Och vi gör nytta!

 

På Riksplanet är vi engagerade och hjälper till där det behövs. Eftersom vi består av 504 klubbar från Treriksröset till Ystad, så kan vi hjälpa varandra att hjälpa till där det behövs.

 

 

Vårt tredje ben är att hjälpa till internationellt. Genom att det finns Lionsklubbar i över 200 länder så vet vi att hjälpen når fram dit det är tänkt. Just nu är stort fokus på flyktinglägren i Libanon, Turkiet och angränsade länder som behöver stöd. Lions finns där och vi hjälper till.

 

Vill Du vara med?

Om Du har en idé, och vill utveckla den - varför inte ta kontakt med oss och se vad vi tillsammans kan göra? Sänd ett mail på info@saltsjobaden.lions.se

 

Lions Club Saltsjöbaden i Bekaa-dalen, Libanon

Vi har startat ett projekt i Libanon med att finansiera datorer till en skola i Libanon. Vill du läsa om detta klickar du här.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter