Möten
Medlemmar


Välkommen till Lions Club Saltsjöbadens Hemsida!

Nu är det 2023-2024 som gäller!​

Gemensamt för alla Lions-klubbar i 208 länder, jorden runt, med drygt 1,4 miljoner medlemmar är att vårt Lions-år börjar och slutar vid halvårsskiftet juni-juli. Så nu går vi igång igen!

Gemensamt är vidare att alla Lions hjälper till där hjälp behövs – oavsett om behovet finns i nästa kvarter eller om människor befinner sig i trångmål pga krig, torka, översvämningar, med mera. Som en stor organisation kan vi hjälpa till mycket men vi glömmer aldrig att det är genom ditt bidrag i närområdet som det hela börjar.

Du stödjer vårt arbete genom att köpa våra granar och att ställa en burk julsenap på julbordet. Frivilliga bidrag vid Lions-konserter i kyrkan eller vid publika aktiviteter, som t ex när vi rensade Hotellvikens botten från skräp tillsammans med Oskar Kihlborg och hans vänner, gör tillsammans att det finns medel för att uppmärksamma personer som kanske inte alltid syns men som gör fantastiska insatser i det dolda.

Vi vill även uppmuntra ungdomar till en meningsfull fritid och positiv samvaro.

Med glimt i ögat och högt i tak har Lions i Saltsjöbaden lyckats bidra till att hjälpa fler än vad som troddes vara möjligt från början 1954.

Om du vill vara med i vår gemenskap och hjälpa till du också så är du hjärtligt välkommen!

Alla är egentligen Lions - fast man inte alltid vet om det.

Kontakta: info@saltsjobaden.lions.se

Om du vill skicka ett bidrag så gör det gärna på

BG 556-7847 eller SWISH 123 671 30 69

Allting går fram. Vi betalar inga löner eller kontorshyror av det du skänker.


STORT TACK FÖR VÄRDEFULLT STÖD
Tillsammans kan vi HJÄLPA

 

 

 

 

 
 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter