Möten
Medlemmar

Lions bildades 1917 i Chicago, USA, och kom till Europa 1948 genom att den första klubben bildades i Stockholm. Vår klubb - Lions Club Reng Höllviken - bildades 1967 och har sedan dess varit aktiva i Höllviken med omgivningar. Vi är idag 50 medlemmar med ungefär lika många kvinnor som män..

Vill Du bli medlem i vår organisation? Känner Du att Du vill bidra med Din tid för att skapa möjligheter för dem, som har det svårt? Tveka inte. Ta kontakt med oss. Vi behöver Din hjälp!

Våra stora aktiviteter är vår välbesökta Loppmarknad, uppskattade Allsångskväll vid Falsterbokanalen och Julmarknaden under första advent. Tack vare alla våra aktiviteter kan vi bidra med ungefär 1 000 000 kronor per år till olika projekt i vårt närområde, Sverige och utomlands.

Loppis och containern stängda tills vidare

På grund av de nya restriktionerna är loppis och container på återvinningstationen stängda tills vidare.

 

 

Julmarknad 2020 INSTÄLLD

Coronasmittan har ökat och råden från Folkhälsomyndigheten är strikta. Vi har därför beslutat att ställa in julmarknaderna vi planerade till lördagarna 21/11 och 5/12. Julanpassad loppis kommer att genomföras dessa dagar och hanteras i enlighet med Folkhälsomyndighetens anvisningar.

 

Ansökan om bidrag

Riktlinjer för bidragsansökan finns här.

Lions Rent Vatten - ge bidrag!

Läs mer på www.lionsrentvatten.se

Nästa loppis

Alla lördagar udda veckor mellan kl 10.00 - 13.00
Loppisladan, Skegrievägen (vid Kämpingegården), Höllviken. Se vidare under Loppmarknad

Antalet personer som vistas i loppisområdet (utomhus och inne) begränsas i enlighet med Folkhälsomyndighetens anvisningar och insläpp sker successivt. Betalning med kort eller swish. Kontanter undanbedes.

 

Lions valspråk

WE SERVE - VI HJÄLPER

Lions uppgift

Att göra det möjligt för de frivilliga att tillhandahålla hjälpinsatser i samhället, tillgodose humanitära behov samt främja fred och internationell förståelse genom Lions klubbar.

Vill Du bidra med Din tid i ett humanitärt arbete?
Kontakta oss. Vi vet hur.

Mer information om Lions:
Lions Sverige södra distriktet www.lions101s.se
Lions Sverige www.lions.se
Lions International www.lionsclubs.org/SW
Lions Clubs International Foundation www.lcif.org/SW/index.php

 

eXTReMe Tracker

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter