Möten

 

Lions är en internationell hjälporganisation - politiskt och religiöst obunden - och finns representerad av medlemmar i lokala Lions-klubbar i 202 länder.
Organisationens syfte är att hjälpa och bistå människor - lokalt, nationellt och internationellt.
Alla pengar som samlas in av Lions Club Ellenbogen vid olika aktiviteter och insamlingar går oavkortat till hjälp och stöd i de projekt eller insatser som görs lokalt av Lions Club Ellenbogen eller nationellt via Lions Sverige och internationellt via Lions International.
Allt arbete som läggs ner av Lions medlemmar är ideellt.
Alla administrativa och egna kostnader – lokala, nationella och internationella – betalas personligen av medlemmarna.

 

Lions Club Ellenbogen bildades februari 1993. Den är Malmös största Lions club och har 30+ medlemmar.

Med våra insamlade medel hjälper vi framförallt barn, ungdomar och handikappidrott. Vi stödjer FIFH (Föreningen Idrott För Handikappade) som volontärer vid bl a Malmö Open.

Gilla oss på facebook så får du information om våra aktiviteter

www.facebook.com/lionsimalmo

vi finns också på

www.lionsimalmo.se/

 

Lions Club Ellenbogen välkomnar nya medlemmar, såväl kvinnliga som manliga, som är intresserade av att arbeta med ideellt hjälparbete. Klicka på Kontakta oss i vänstra kolumnen om Du vill ha mera information av vår kontaktperson eller på Medlemsansökan om du vill komma i kontakt med vår medlemsansvarig.

 

Lions Sverige hemsida; www.lions.se

Lions distrikt 101S hemsida; www.lions101s.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter