Kokoukset
Jäsenet

Päivitetty 25.9.2020

LC Luhangan ladyt tutustumassa 23.9.2020 Tammijärven frisbeegolf-radalla lajin saloihin...harjoitusta vielä tarvitaan

 

LC Luhangan ladyt lahjoittivat Luhangan kirkonkylän kuntopolun varrelle hirsipöydän

Kuvassa ladyjen pöydän tekijä Esko Jutila ja ladyjen edustajat Maire Pietilä ja Tuula Kotilainen

 

 

Tietoisku vyön alle -tapahtuma Luhangan Kylätalolla 9.11.2019 klo 14:00

Tilaisuuteen osallistui 24 henkilöä. Iso kiitos Tiina Tammelinille ja osallistujille!

 

LC Luhangan ladyt hoitivat tarjoilut Hyvän Olon päivänä 12.10.2019 Kylätalolla

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvia Lenkkipolku kuntosaliksi tapahtumasta 22.8.2019

 

 

Lenkkipolku kuntosaliksi

Naisten päivä 27.04 Kylätalolla

 

Lastenteatteri Loihun ilmaisnäytös

LC Luhangan Ladyt yhteistyössä Lastenteatteri Loihun kanssa järjestivät 18.7.2018 koko perheet tapahtuman ja lastenteatterinäytöksen Luhangan koululla.

Matka Viron Türiin kevään 2018 kukkamarkkinoille. 

Kaikkien Luhangan naisten oma päivä 5.5. 2018.

Liikunnalliset Ystävänpäivät Luhangan Kylätalolla 10.2.2018.

Luhangan Nenäpäivät 10.11.2017 klo 10-14 Kylätalolla.

LC Luhangan Ladyt järjestivät Nenäpäivän tapahtuman Kylätalolla 10.11.2017 klo 10-14. Tilaisuudessa tehtiin yhteinen syntymäpäiväkortti Suomi 100v - Luhanka 150v. Syötiin hernekeittoa, juotiin kahvia ja pidettiin arpajaiset. TNA Fysion esitteli toimintaansa ja piti osallistujille jumppatuokion. Jumppaan osallistuneille arvotiin TNA Fysion lahjakortti. Kertyneet 559,25€ varat lahjoitetaan Nenäpäivä keräykseen. Paljon kiitoksia kaikille osallistuneille.

Linkki Nenäpäivän nettisivuille.

Kukkia ja sidontaa Luhangan kylätalolla

Suosittu Ladyjen kukkasidontakurssi pidettiin sunnuntaina 5.11.2017 Luhangan kylätalolla. Paikalle oli saapunut 24 innokasta kukkien ystävää. Opettajana toimi hortonomi Marjaana Meuronen. Kurssilla tehtiin neljä eri tyyppistä työtä. Syksyinen sadonkorjuu henkinen pöytäkoriste, "tossuun" tehty saniais istutus, sydämen muotoinen ovikoriste sekä "Suomi 100" leikkokukka-asetelma. Kurssilaisten toivomuksesta päätettiin järjestää uusi kurssi ensi syksynä. Varaa kalenterista jo nyt tilaa sunnuntaille 25.11.2018 ja tule viettämään rentouttava päivä kukkien parissa.

LC Luhangan Ladyjen syksyn 2017 toimintaa

LC Luhangan Ladyt järjestivät 15.9.2017 hattukurssit. Kurssit oli loppuunmyyty jo suustasuuhun tiedottamalla, niin ettei edes kutsuja ehditty laittaa. Kiitos kaikille osallistujille.

Koska ensimmäinen kurssi oli niin suuri menestys, Ladyt järjestivät vielä toiset kurssit 5.11.2017.

 

Ystävänpäivän tanssijaiset Luhangan Kylätalolla 12.2.2017 klo 15-18.

LC Luhangan Ladyt järjestivät nyt toisen kerran Ystävänpäivän tanssiaiset Luhangan kylätalolla.

Pääsylippuja myytiin 19 kpl, lisäksi oli tietysti omaa väkeä buffetissa, lipunmyynnissä ja järjestysmiehinä. 

Kahvin ääressä ihmiset viihtyivät ja nauttivat toistensa seurasta. Pentti Könnön orkesteri sai aivan loistavaa palautetta - juuri tanssijoille sopivaa musiikkia.

LC Luhangan Ladyt järjesti kukkasidontakurssit 5.2.17 Kylätalolla

Ohessa muutama kuva kursseilta. Suurkiitokset kaikille osallistujille. Kurssi oli myyty aivan täyteen.

 

Nenäpäivän tapahtuma Luhangan Kylätalolla 11.11.2016 klo 10-14.

LionsClub Luhangan ladyt järjestivät Kylätalolla perinteisen Nenäpäiväntapahtuman, mikä jälleen kerran saavutti Luhangan mittasuhteissa valtaisan suosion.

Sydämmelliset kiitokset kaikille tilaisuuteen osallistuneille ja keräykseen varoja lahjoittaneille.

LC Luhanka mukana työllistämässä paikallisia nuoria

LC Luhanka antoi stipendin nuorelle, joka toimi kesäkirkossa oppaana. Näin olimme yhtenä järjestönä työllistämässä luhankalaisia nuoria muiden järjestöjen ohella.

Luhangan kirkkokonsertin kahvitus 11.6.2016

LC Luhangan ladyt jälleen kerran hoitivat työnsä esimerkillisesti. Kirkkokonsertin 500 vierasta olivat tosi tyytyväisiä erinomaisiin kahvitarjoiluihin.

Elokuva esitys Joutsan Kinossa ja LC Luhangan pikkujoulujuhlat

LC Luhangan Ladyt tarjosivat elokuvaesityksen LC Luhangan koko ryhmälle. Monet meistä eivät olleet käyneet elokuvissa vuosiin joten elokuviin pääseminen jo itsessään oli iso tapahtuma monelle. Sen lisäksi itse filmi MIEKKAILIJA oli erittäin mieleenpainuva. Suurkiitokset Ladyille.

Lamminmäen tilalla järjestettyihin pikkujouluihin osallistui lähes 30 Lionia ja Ladyä. Ruoka oli erittäin maittavaa ja illallisen jälkeen hanurimusiikin tahdittamana lauletut joululaulut kruunasivat illan. Kiitoksia kaikille osallistuneille.

LC Luhangan Ladyt järjestivät Nenäpäivätapahtuman 6.11.2015 klo 10.00 - 14.00 luhangan kunnantalon valtuustosalissa.

LC Luhangan Ladyjen Luhangan järjestämät paikalliset "Nenäpäivät" olivat paikkakunnan kokoon nähden iso menestys. Tarjolla oli hernesoppaa, kahvia, teetä, mehua ja leivonnaisia. Hyvin maistui kaikille. 

Lapsille oli askartelua, ilmapalloja ja paljon muuta.

Pystyimme keräämään yhteensä 350,35€, mikä summa menee lyhentämättömänä Aasian ja Afrikan sekä Väli- ja Etelä Amerikan köyhien maiden lasten koulutuksen ja terveyden turvaamiseen.

 

LC Luhangan Ladyt voitti "Päijänneturneen" kukkiensidontakilpailun

Ensimmäistä ”Päijänneturnee” kisaa, joka pidettiin Luhangalla Marja- ja Matkailutila Salviassa lauantain 12.9.2015, suosi mitä hienoin sää. 

Joukkuekilpailu sisälsi 4 eri kilpalajia, lisäksi Lions Ladyillä oli oma Kukkiensidonta kilpailu ja näiden joukkekilpailujen lisäksi mukana olleille perheenjäsenille oli järjestetty omia henkilökohtaisia kilpailuja sekä ladyjen järjestämät arpajaiset. LC Luhangan toiminnassa aktiivisesti mukana oleva Könnön pariskunta vastasi taustamusiikista ja Marja- ja Matkailutila Salvia tarjoilusta. Alla muutamia kuvia tilaisuudesta ja kuvagalleriasta niitä löytyy lisää.

 

Sää, tarjoilut ja myös itse kilpailut miellyttivät kovasti osallistujia.

Ladyt olivat mukana joukkuekisassa, mistä tulikin erittäin kova koitos. Lopulta Luhangan joukkue vei kuitenkin niukan voiton.

Kaikki klubit olivat myös saaneet naisjoukkueen kukkiensidontakilpailuun. Senkin voiton Luhangan Ladyt veivät selvästi. Lopuksi komeat kimput myytiin huutokaupalla, joista muodostui samanlainen kova kisa. Linkissä eri kilpalajien tulokset.

Häämuistojen päivä Luhangan kirkossa

LC Luhanka ja LC Luhangan ladyt tukivat tätä Joutsan seurakunnan Häämuistojen Päivä tapahtumaa Luhangan kirkossa 16.8.2015. 
Hääkakkukahvit tapahtuman jälkeen tarjottiin Salviassa (http://salvia.fi/)

 

 

Kirkkokonsertin kahvitarjoilut

Lions teami kahvitauolla.

LC Luhanka on avustanut Luhangan Laulajia jokakesäisten kirkkokonserttien järjestelyissä. Tänä kesänä vastasimme Pentti Hietasen perhekonsertin kahvitarjoilusta ja liikennejärjestelyistä 28.6.2015.

Ladyt olivat pistäneet pöydän koreaksi ja vaikka konsertissa oli yli 350 kuulijaa tarjoilut sujuivat nopeasti eikä jonoja syntynyt.

Kesäiset kiitokset mukana olleille Lionslaisille. Yllä tilannekuva tapahtumasta ja kuvagalleriasta kuvia löytyy lisää.

LC Luhanka Ladyt. Aktiivista ladytoimintaa kolme vuosikymmentä

“Toiminta on aina työntymistä tulevaisuuteen” . Henri Bergionin lauseen myötä alkaa LC-Luhanka ladytoiminnan kirjalliset merkinnät kokouksessa, joka on pidetty helmikuun 16. päivänä 1978. Kummina toimi Lions Club Espoo Lounaisrannikon ladyt. Ladyt olivat toimineet alusta asti veljien kanssa, mutta toimintaa kirjattiin tuosta vuodesta lähtien entistä enemmän muistiin.

Ladyt ovat olleet aktiivisesti mukana paikkakunnan tapahtumissa joko yhdessä veljien kanssa tai yksin. Kahvituksilla, arpajaisilla, konserteilla, myyjäisillä ja muulla toiminnalla hankitut varat on käytetty miltei kokonaan oman paikkakunnan lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi. Tarvittaessa on tuettu myös apua tarvitsevia lähimmäisiä heidän jouduttuaan äkillisen kuoleman tai onnettomuuden vuoksi elämäntilanteeseen, jossa arjesta selviytyminen on vaikeaa. Näkyviä lahjoituksia ovat olleet muun muassa Tammijärven Tammisuojaan hankittu Suomen lippu, yhdessä veljien kanssa talvikirkkoon lahjoitettu lähetyskynttelikkö, vanhainkodille hankitut verhot ja pöytäliinat, verensokeri- ja verenpainemittari samoin kuin veljien kanssa sinne yhdessä lahjoitettu pyörätuoli. Jouluisin on muistettu vanhainkodin asukkaita. Koululaisille ja opiskelijoille on jaettu lahjoituksina toistakymmentä tuhatta markkaa vuosien kuluessa.

Jotta omakin mieli saisi toisten auttamisen ohella virkistystä, ladyt ovat järjestäneet teatterimatkoja ja terveyteen ja kauneuteen liittyviä teemailtoja.

Ladyt kokoontuvat useimmiten samanaikaisesti veljien kanssa kuukauden kolmantena torstaina , mutta myös muina ajankohtina niin sovittaessa.

 

 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter