Kokoukset

Lions Club Kuru toivottaa sinut tervetulleeksi sivuilleen!

Olemme pienen paikkakunnan leijonaklubi, jolla on juuret syvällä maassa, paksu runko ja tuuhea latvus. Pitkät juuremme ulottuvat vuoteen 1954, olemme ensimmäinen suomenkielinen maaseutuklubi. Paksu runkomme rakentuu vankasta jäsenmäärästämme. Tuuhea latvuksemme muodostuu kolmesta oksasta, jotka haarautuvat terveesti ympäri puutamme. Nämä oksat ovat toimintamme.

Yksi oksista on varojen hankkiminen avustamiseen. Kaikki hankkimamme varat käytetään täysimääräisesti hyväntekeväisyyteen. Lions-järjestön paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen toiminnan kustantavat jäsenet omista varoistaan. Toinen oksista on palvelutoiminta. Autamme kanssaihmisiämme, kun he apua tarvitsevat pienissä arjen asioissa tai suurissa haasteissa. Kolmas oksa on hyvä henki ja keskinäinen viihtyminen kaikessa toiminnassamme. Olemme taustoiltamme monipuolisia, mutta kaikessa veljellisen tasa-arvoisia. Klubiamme leimaa vilpitön kiinnostus toistemme ajatuksiin, erilaisiinkin.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter