Kokoukset
Jäsenet

 

Kuva: Riitta Tiainen

Pajakkokosken yläjuoksu Kirjaston ranta

 

 

 

Aktiviteettitoimintaa ja muuta yleistä

klubimme toiminnasta 2019-2020

 

Maakunnan rannassa järjestettiin Eläinseikkailu 17.7.2020.
Tapahtumaa olivat järjestämässä Emilia Pulkkinen, MLL:n Kuhmon yhdistys, LC Kuhmo Helenat, Kuhmon Kalamiehet ja Kuhmolainen.

Mukana metsän tarumainen siivekäs asuja, Elisa -keiju.

Leikkipuistossa on perheen pienimmille rastirata, jossa lasten kanssa seikkailevat erilaiset eläinhahmot pehmoeläinten muodossa. Mukana myös pieniä pähkinöitä ratkaistavaksi.

 

 

Aktiviteettitoimintaa ja muuta yleistä

klubimme toiminnasta 2018-2019

 

Ystävänpäivää vietimme 14.2 ja vieraaksi saimme seitsemän Sapsottaren jäsentä. Oli ilo tutustua ja saada uusia ystäviä.  Aluksi tutustuimme Kuhmon uuteen Puukouluun, jossa Pulkkinen esitteli meille Puukoulun tiloja ja toimintaa. Seuraavaksi menimme Kaesan Herkkupuotiin, jossa nautimme herkulliset leivonnaiset ja kahvit.

Kaesan Herkkupuodista suuntasimme Hyvinvointi Sampoon viettämään yhteistä ystävänpäiväiltaa. Nautimme saunan kuumista löylyistä ja virkistävästä uintihetkestä. Vieraat nauttivat suolahuoneen rentouttavasta hetkestä. Seuraavaksi siirryimme ruokailutilaan viettämään yhteistä iltaa.  Yhteiseen illanviettoon kuului vapaata seurustelua ja suolainen iltapala mukavissa tunnelmissa. Ilta oli oikein onnistunut ja hauska.

 

Naisten messut

Helenat järjestivät Naisten Messut Kuhmon Oppimiskeskuksessa 1.12.2018.
Helenat pitivät siellä myös kahvioita, jossa oli monenlaista suolaista ja makeaa myynnissä kahvin ja virvokkeiden lisäksi.

LC Kuhmo/Kuhmoniemiemen jäseniä oli myös Naisten messujen järjestelyissä mukana.
Kiitos kaikille Naisten messujen järjestelyyn ja toteutumiseen osallistumisesta.

 

 

 

Aktiviteettitoimintaa ja muuta yleistä

klubimme toiminnasta 2017-2018

 

Klubimme osallistui 100-vuotisjuhlan palveluhaasteeseen, joka liittyy Maailmanlaajuiseen palvelutyökampanjaan. Saimme 100-vuotisjuhlakauden pronssisen perintöprojektin lipun ja kultaisen perintöprojektin lipun sekä 100-vuotisjuhlakauden palveluhaastelipun, joilla annetaan tunnustusta tästä työstä.
 

Onnittelut klubinne osallistumisesta 100-vuotisjuhlan palveluhaasteeseen!
Palveluaktiviteettien tiimi, Lions Clubs International


Pronssinen perintöprojektin lippu


Kultainen perintöprojektin lippu


100-vuotisjuhlakauden palveluhaastelippu

 

 

 

Lipunkanto itsenäisyyspäivänä 2107

 

 

 

 

 

Aktiviteettitoimintaa ja muuta yleistä

klubimme toiminnasta 2016-2017

 

Uuden jäsenen vastaanotto

Toukokuun kuukausikokouksessa otettiin vastaan uusi jäsen.

 

Ympäristöpäivän projekti

Tiistaina 9. toukokuuta vietetään Eurooppa-päivää ja samalla vietetään myös Lions-järjestön ympäristöpäivää. Se näkyy yhteisten alueiden siivoamisena porukalla. Nyt siivotaan -päivä toteutetaan leijonajärjestön I-piirissä. Tänä vuonna siivoamme katuja ja puistoja sekä muita yhteisiä alueita Suomi 100 ja Lions 100 -juhlavuosien kunniaksi.

LC Kuhmo/Helenat järjestivät siivoustempauksen 9.5.2017 yhdessä Nuorten työpajan kanssa. Alueena oli entisen ammattikoulun ympäristö. Klubin talkoolaiset ja työpajan nuoret haravoivat kahdessa tunnissa piha-, nurmi- ja metsäaluetta puhtaaksi korkeiden lumipenkkojen seasta. Sää oli aika kolea. Välillä satoi lunta ja välillä oli poutaista. Paikallislehti Kuhmolaisen toimittaja oli paikalla tekemässä juttua siivoustempauksesta. Suuret kiitokset Nuorten työpajan nuorille ja klubin talkoolaisille.

 

Vapputori

Vapputorilla myimme simaa ja munkkeja sekä muita leivonnaisia. Sima sekä laktoosittomat munkit ja muut leivonnaiset menivät hyvin kaupaksi. Vapputori oli haasteellinen toteutettava.  Oli niin kylmä tuuli ja hiekkakin lenti. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille, leipojille ja siman tekijöille.

 

 

Hyvän Olon messut

Osallistuimme Hyvän Olon messuille ja ne pidettiin 22.4.2017 Hyvinvointi Sammossa. Myyntiosastosta vastasi varainhankintatoimikunta. Meillä oli myynnissä herkullisia leivonnaisia. Mikä parasta, itse leivotut herkulliset leivonnaiset olivat gluteenittomia ja laktoosittomattomia. Kiitokset Hyvän Olon messujen toimijoille ja leipojille.

 

 

Kirpputori

Lc Kuhmo Helenoilla on myyntipöytä Vesitornin Kirppiksellä. Kaikki puhdas tuotto menee Punainen Sulka keräykseen.

 

 

 

*****

 

 

Kuvernöörineuvoston kokous
Kuhmossa 25.2.2017

 

 

Kuhmo-talo

 

Avajaisjuhla 25.2.2017

 

Juhlan alussa liput saapuivat. Seuraavana  esiintyivät Kuhmon puhallinorkesteri, jota johti Arrigo Cristian Blom. Päivän juontajina toimivat lion Irmeli Aalto ja lion Hannu Huotari. Leijonahenki; yhteislaulua säesti Kuhmon puhallinorkesteri. Kuhmon klubien tervehdys; presidentti Aimo Tervamäki ja presidentti Eila Kyllönen. I-piirin tehrvehdys Aarto Mäkinen ja Kuhmon kaupungin tervehdys kaupunginjohtaja Eila Valtanen. MyDance tanssikoululaisten esitys, ohjaus ja koreografi Maija Palsio, Tanssikoululaiset esittivät kaksi tanssiesitystä, jotka olivat Vedessä (In the water) ja Syke (Heart beat). Seuraavana Suomen Lions-liiton tervehdys, jonka piti CC Heiki Hemmilä. Juhlan lopussa Ketterät -kuoro ja yleisö lauloivat yhdessä Kainuun marssin ja Maamme laulun. Ketterät -kuoroa johti Mauri Kuula.

 

Avaus CC Heikki Hemmilä

 

Klubien tervehdys: LC Kuhmo/Kuhmoniemen preisidentti Aimo Tervamäki
ja LC Kuhmo/Helenoiden presidentti Eila Kyllönen

 

Seminaari: Rauha 2017

 

Avaus CC Heikki Hemmilä,
seminaarin puheenjohtaja

 

Ministeri Pirkko Mattila puhui Suomen Lions-liiton seminaarissa Kuhmo-talossa, aiheena syrjäytyminen.

 

DG Raivo Kokser Estonia Lions-liitto, teeman mukainen esitelmä Rauha

 

Roosa Mikkonen piti lounaalla puheen, Rauhaan

 

 

MEP Merja Kyllönen piti puheen Kadotettu rauha – Rauhaa etsimässä

 

DG Aarto Mäkinen, DG Raivo Kokser Estonia Lions-liitto, CC Heikki Hemmilä
Kuhmo-talo 25.2.2017

 

MD-YC Jukka Isotalo, Leijonat rakentamassa rauhanmaailmaa aktiviteettien kautta

PDG Pekka K Vatanen Lions 100 vuotta juhlakokous, Joensuussa 2017

IPCC Jari Rytkönen MyLCI:n tietoturvan esittely

 

                        

 Juhlapuheen iltajuhlassa piti 1. VP Nares Aggarwal
 Hotelli Kainuu 25.2.2017

 

ltajuhlassa tervetulotoivotuksen piti LC Kuhmo/Kuhmoniemen presidentti Aimo Tervamäki. Juhlapuheen piti maakuntaneuvos lion Timo Säkkinen.

 

Puoliso-ohjelma

 

Tutustuimme Kuhmon luontokeskus Petolaan.

Vierailun alussa Helenat olivat järjestäneet kahvihetken.

Erikoissuunnitleija Eeva Pulkkinen piti aivan mahtavan ja mielenkiintoisen esitelmän Metsäpeurasta, jonka jälkeen katsoimme videon Metsäpeura. Vierailu Petolassa oli kokonaisuudessaan antoisa ja mielenkiintoinen.

Kuvat: Riitta Tiainen

 

LC Kuhmo/ Helanat mukana Suomen Lions-liiton seminaarissa Kuhmo-talollla la 25.2.2017.
Meitä oli mukana viisitoista Helenaa.

 

**********

 

Uuden jäsenen vastaanotto

Tammikuun kuukausikokouksessa otettiin vastaan uusi jäsen.

 

Seppeleenlasku sankarihaudalle

Lc Kuhmo/Kuhmoniemi ja Lc Kuhmo/Helenat aloittivat Lions-viikon vieton perinteisellä seppeleenlaskulla sankarivainajien haudalla. Kuhmon lionsklubien presidentit laskivat havuseppeleen sankarivainajien haudalle.

 

LC Kuhmo/Kuhmonniemen klubi järjesti Itsenäisyyspäivänjuhlan Hyvinvointi Sammossa 6.12 klo 14. Helenoita oli mukana ja tarjolla oli herkulliset joulutortut ja kahvit.

 

Helenat viettävät Neljässä Kaesassa pikkujoulua 16.12.2016, yhdessä LC Kuhmo/Kuhmoniemen kanssa.

 

Joulutori

Osallistuimme Joulutorimyyjäisiin ja myynnissä oli monenmoisia herkullisia levonnaisia ja aivan mahtavia käsitöitä ja monia muita Helenoiden tekemiä tuotteita.

 

 

Naisten Messut

Kyllä oli porukkaa naistenmessuilla. Hienoa työtä Helenat. Kiitos kaikille yhteistyöstä ja tuesta koko Helena porukallemme.

 

Kokoonnuimme 24.11.2016 Maijan luona nyyttikestein.

Pidimme marraskuun hallituksen kokouksen 17.11.2016 Emilian luona.

 

Uusien jäsenten vastaanotto

Syyskuun kuukausikokouksessa otettiin vastaan kaksi uutta jäsentä.

 

Toripäivä

Meillä oli mukava toripäivä Kamarimusiikkiviikon ensimmäisellä viikolla 13.7.2016 Kuhmon torilla. Teimme herkullisia ja maukkaita vohveleita. Kahvit ja vohvelit menivät mukavasti kaupaksi. Yhteistyökumppani Cafe Torilla. Suuret kiitokset torilla mukana olleille ja leipomisia tuoneille.

 

Helenan päivä Tuupalan museolla

Vietimme yhteistä aikaa heinäkuussa 31.7.2016 Tuupalan muoseolla Helenan päivänä, joka on muodostunut Helenoille joka vuotiseksi perinteeksi.

 

 

Kaiken kansan toripäivä

Kaiken kansan toripäivä oli nimensä mukainen eli useita satoja kuhmolaisia oli saapunut kauniina syyspäivänä torille.  Torilla oli myyjiä eri yhdistyksistä ja yrittäjiä.  Kuhmossa oli meneillään piispantarkastus ja piispa Jari Jolkkonen seurueineen osallistui toritapahtumaan.

Helenoilla oli oma telttakatos, jossa myimme leivonnaisia ja käsitöitä.  Tämän aktiviteetin tuotto menee leikkikenttäprojektiin.

 

Hyvän päivä - tehdään hyvää tutulla tai uudella tavalla

Lc Kuhmo/Helenat vieraili palvelupäivänä 19.10. Honkalinnassa

Helenat lauloivat yhdessä asukkaiden kanssa vanhoja kansakoululauluja kuten, "Lapsoset ketterät kotihaassa", "Tiedän paikan armahan". Osa asukkaista osasi ulkoa laulun sanat.
Terttu Kyllönen esitteli "muistisalkun", joka sisälsi muun muassa aapisen, kouluvihkon ja helmitaulun.  Asukkaat saivat kertoa, miten oppivat lukemaan, laskemaan ja kirjoittamaan.  Kevyt hartiahieronta laulujen lomassa oli asukkaista hyvä kokemus. Tunnin mittainen tilaisuus oli, niin asukkaiden kuin vieraidenkin mielestä hyvä kohtaaminen. Helenat toivotettiin tervetulleeksi uudelleen.

 

 

 

******************

 

Aktiviteettitoimintaa ja muuta yleistä

klubimme toiminnasta 2015-2016

 

 

 

Lettutarjoilu

Lettu/vohvelitarjoilu Kuhmon terveyskeskuksen vuodepotilaille ja heidän omaisilleen. Tilaisuutta sponsoroivat Kuhmon K-kauppiaat Jari ja Kaija Hulkko ja  ja tilaisuudessa soittivat elävää musiikkia Veikko Määttä ja Leila Kinnunen.

 


Helenan päivä Tuupalan museolla

Vietimme yhteistä aikaa heinäkuussa Tuupalan muoseolla Helenan päivänä, joka on muodostunut Helenoille joka vuotiseksi perinteeksi. Sen jälkeen menimme Kuhmon luontokeskus Petolaan, jossa tutustuimme suurpetoihin ja Kainuun retkeilykohteisiin.

 

Kuva: Riitta Tiainen


Vierailu Juminkekoon

Aloitimme kauden vierailemalla ensin Juminkeossa js siellä tutustuimme TUULIANHELI näyttelyyn ja katsoimme KARELIANISMI JA KUHMO multimediaohjelman. Kokoonnuimme Kahvila Neljään Kaesaan, jossa nautimme yhdessä olosta ja tietenkin oikein hyvät kahvit hyvässä seurassa.

 

 

 

 

 

 

Kuvat Sinikka Soikkeli

 

Kokoontuminen

Vietimme kesäpäivää Sinikan luona ja samalla oli presidentin tehtävien vaihto sekä luovutettiin Ailalle edellisen kauden lohkonpuheenjohtajan mitali. Samalla nautimme yhdessäolosta ja nautimme kesäisiä herkuja kahvin kera.

Kuva Sinkiika Soikkeli

 

Hyvän päivä - tehdään hyvää tutulla tai uudella tavalla


Helenat osallistuivat Kuhmo Hoivakodin virkistyspäivään ulkoiluttamalla vanhuksia ja paistamalla vohveleita iltapäiväkahvin kera. Vanhusten viikko oli samalla Hyvän päivä - tehdään hyvää tutulla tai uudella tavalla.

 

 

Klubimme osallistui 100-vuotisjuhlan palveluhaasteeseen, joka liittyy Maailmanlaajuiseen palvelutyökampanjaan. Saimme yhden neljästä lippumerkistä, jolla annetaan tunnustusta tästä työstä.
 

Onnittelut klubinne osallistumisesta 100-vuotisjuhlan palveluhaasteeseen!
Palveluaktiviteettien tiimi, Lions Clubs International

 

 

Yhteistyö seurakunnan kanssa

Osallistuimme Kuhmon seurakunnan järjestämään Naisten saunailtaan Paloniemen leirikeskuksessa. Päivällä leivoimme perunarieskoja iltaa varten. Saunaillassa oli myynnissä perunarieskoja ja juureksia. Myynnistä saatavat tulot menevät seurakunnan lapsityölle.

 

 

Virkistys- ja luontoretki Lentuankosken kodallelle

Paistoimme kodan tulisijalla lettuja ja nautimme nokipannukahvit.
Kävimme kävelemässä Lentuankosken möljillä, kauniin Lentuajärven rannalla teimme leikkimielisen seikkailukasvatustehtävän ja tunnelmallisen kodan sisällä osallistuimme Asahi-jumppaan. Meillä oli hieno päivä ja kaikilla oli hauskaa.

 

 

 

 

 

 

Kuvat: Riitta Tiainen

 

Pakkauspäivä - Nuorten hyväksi

Lions Kuhmo Helenat ja Kuhmon Supermarket kauppias toteuttavat yhdessä Pakkauspäivän Nuorten hyväksi. Pakkauspäivä on valtakunnallinen tempaus Nuorten hyväksi.

 

Nenäpäiväkeräys

Osallistuimme paikallisesti Nenätapahtumaan ​osana valtakunnallista Nenäpäivä-kampanja​a​ kehitysmaiden lasten auttamiseksi​. Nenäpäivä 2015 hankkii varoja lasten auttamiseen Afrikassa, Etelä-Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Keräystuotto käytetään lasten koulutukseen, perheiden ja yhteisöjen vahvistamiseen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Kiitos kuhmolaisille, jotka lahjoittivat 6.11.2015 rahaa keräykseen peräti 709 euroa.

 

 

Runoilta

Kokoonnuimme isolla porukalla Maijan luo viettämään runoiltaa. Saimme jokainen tehdä muutamasta sanasta runon, joista tuli aivan mahtavia. Meillä oli iloinen ja hieno runoilta.

 

 

 

 

Kuvat Sinikka Soikkeli

 

 

Joulutori

Osallistuimme Joulutorimyyjäisiin ja myynnissä oli monenmoisia herkullisia levonnaisia ja aivan mahtavia käsitöitä ja monia muita Helenoiden tekemiä tuotteita.

 

 

 

Kuvat Riitta Tiainen

 

Leijonaväen yhteinen pikkujoulu

 

Vietimme Kuhmon klubien yhteisen pikkujoulun, Kahvila Ravintola NeljäKaesaa ja mukana oli runsaasti jäseniä mukana. Nautimme herkullisen jouluaterian ja meitä oli viihdyttämässä Mauri ja pojat orkesteri.

Kuva Riitta Tiainen

 

Joululauluja

Kuhmoniemen klubi järjesti Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuden hoitokoti Lepokynnäällä. Olimme mukana laulamassa joululauluja Kuhmonniemen klubin kanssa yhdessä. Tarjolla oli herkulliset joulutortut ja kahvit. Mauri ja Pojat olivat säestämässä joululauluillassa.

 

Seppeleenlasku sankarihaudalle

Lc Kuhmo, Lc Kuhmoniemi ja Lc Kuhmo/Helenat aloittivat Lions-viikon vieton perinteisellä seppeleenlaskulla sankarivainajien haudalla. Puheen piti Kuhmon seurakunnan kirkkoherra Timo Suutari. Kuhmon lionsklubien presidentit laskivat havuseppeleen sankarivainajien haudalle. Lisäksi Kuhmon klubien jäseniä oli paikalla.

 

Kaudenavaus

Kaudenavus tammikuussa ja samalla oli uuden jäsenen hyväksyminen.


 

 

Palkitsemiset

 

Aarto Mäkinen jakoi Suomen Lions-liiton puolesta Vuokatin vuosikokouksessa eniten mukana olleille Inkeri Haikoselle ja Terttu Kyllöselle Lions -50 v. plaketit.

 

 

 

Klubikokoontuminen

Kokoonnuimme jäsenen luona Vuokatissa. Illan emäntä toivotti meidät lämpimästi tervetulleiksi kotiinsa. Nautimme pöydän antimista, makoisista sämpylöistä ja vielä makoisammasta  täytekakusta. Saimme perinpohjaisen selvityksen FitLine-tuotteista, kun Virpi Orell esitteli ja maistatti  erilaisia terveysjuomia. Miellyttävän illan jälkeen lähdimme lumisateessa ajelemaan kohti Kuhmoa.

 

Sapsottarien vierailu

Kokoonnuimme viettämään yhteistä iltaa Sapsottaarien kanssa Kuhmo talon Kahvila Juttuaan ja nautimme kahvin kanssa herkullisen suolaisen piirakan. Yhteisen kahvihetken jälkeen menimme nauttimaan Marion Rungin konsertista.

 

 

 

 

 

Lionsklubit lasten turvallisen netinkäytön puolesta

Kuhmon lionsklubit jakoivat huhtikuussa kaikille Kuhmon 3. luokkalaisille Vastuu on meidän -opasvihkoja. Oppaan tarkoituksena on auttaa perheitä kohtaamaan Internetin käyttöön liittyviä haasteita. Tilaisuus kouluilla meni hyvin.

 

Vappumyyjäiset

Olimme vapputorilla myymässsä munkkeja ja simaa sekä Punainen sulka -tuotteita. Kauppa kävi kuin siimaa ja kaikki meni kaupaksi. Kaikille juonessa mukana olleille suuret kiitokset :)

Punainen sulka vastaavat

LC Kuhmo/kuhmoniemi Jorma Eronen ja LC Kuhmo/Helenat Aila ahtonen.

Kuhmon tori 30.4.2016.

Kuvat: Riitta Tiainen

 

Yhteistyö seurakunnan kanssa

Osallistuimme Kuhmon seurakunnan järjestämään Naisten saunailtaan Paloniemen leirikeskuksessa. Päivällä leivoimme perunarieskoja iltaa varten. Saunaillassa oli myynnissä perunarieskoja ja käsitöitä. Myynnistä saatavat tulot menevät seurakunnan lapsityölle.

Kuvat: Riitta tiainen

 

 

Nuorten työpajan kevätretki

Nuorten työpajan kevätretki kesäkuun alussa. Makkaranpaiston lisäksi ohjelmassa oli myös hauskoja pelejä, tietokisa ja muuta kivaa.

 

Presidentin tehtävien vaihtotilaisuus

Presidentin tehtävien vaihtotilaisuus pidettiin Kuhmon kirjaston kokoushuoneessa kesäkuussa 2016.

 

Klubivierailu

Saimme syyskuussa vieraaksemme 2VDG Saarela ja hänen puolisonsa sekä  LPJ Ketomäki ja hänen puolisonsa.

Kuva Riitta Tiainen

 

Kokoukset

Kauden 2015 - 2016 presidentti Riitta Tiainen osallistui I piirin vuosikokoukseen, joka pidettin Kempeleellä.

 

 

 

 

Kuva Riitta Tiainen

Presidentti ja varapresidentti Riitta tiainen osallistuivat Suomen lions-liiton vuosikokoukseen Vuokatissa kesäkuussa 2015.

Presidentti Riitta Tiainen ja varapresidentti Eila Kyllönen osallistuivat II alueen lohkojen foorumiin, joka pidettiin Sotkamossa Naapurinvaaran Huvikeskuksessa syksyllä 2015.

Presidentti Riitta Tiainen ja sihteeri Sinikka Soikkeli osalistuivat III alueen aluefooruumiin, joka pidettiin Otanmäesssä 2015.

 

 

 

 

 

Presidentti Riitta Tiainen ja sihteeri Sinikka Soikkeli osalistuivat III alueen aluefooruumiin, joka pidettiin Kajaanissa maaliskuussa 2016.

 

I -piirin Tarinakilpailu

Osallistuimme tarinakilpailuun tarinalla Lc Kuhmo/Helenat Lions-klubin perustaminen. Tekstin on kirjoittanut jäsenemme Sinikka Soikkeli.

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Muita menneitä tapahtumia 2014-2015

Lions-viikko

 • Lions-viikon kunniaksi laskimme kukkalaitteen sankarihaudalle tammikuussa

Lions-liiton hiihtokilpailut Kuhmossa

 • Kalevalan hiihtokeskuksessa maaliskuussa Helenat hoitivat kahvion.
 • Helenat voittivat naisten viestikilpailut ja saivat upean palkintopystin.  Toiseksi tulivat Kuhmoniemen naisten joukkue.

 

 

 

 

 

 

Kuva: Riitta Tiainen

 

Vierailija

 • Helenoiden klubi-illaan maaliskuussa oli kutsuttu vierailija ja hän kertoi meille Lions Quest elämisentaito-ohjelmasta.

Vanhusten luona käynti

 • Vanhusten luona käynti, keskustelu ja ulkoilu kerran viikossa huhtikuusta alkaen säännöllisesti.

Nuorten työpajan kevätretki

 • Nuorten työpajan kevätretki toukokuussa. Makkaranpaistoa ja yhdessäoloa nuorten kanssa. 100 vuotiaan Lions-liiton merkeissä.

Koulutus ja kokoukset

 • osallistuimme tulevan kauden hallituksen uusien virkailijoiden koulutukseen Joutenlammella, Kajaanissa
 • osallistuimme I-piirin vuosikokoukseen Kempeleellä
 • Lions-liiton vuosikokouksen talkoisiin Vuokatissa
 • Lions-liiton vuosikokoukseen Vuokatissa

2014

Lettukestit

 • Perinteinen lettutarjoilu terveyskeskuksessa pitkäaikaispotilaille toteutui jälleen heinäkuussa

Helenat Tuupalan museolla

 • Vietimme yhteistä aikaa heinäkuussa Tuupalan muoseolla Helenan päivänä, joka on muodostut Helenoille joka vuotiseksi perinteeksi.

Saunailta Invapirtillä

 • Saunoimme ja vietimme yhteistä aikaa elokuussa Kuhmon Invalidien Invapirtillä

Kiitos veteraanit - valtakunnallinen aktiviteetti

 • Vietimme Valtakunnallista vanhustenpäivää ja -viikkoa vietettiin lokakuussa
 • Osallistuimme Kiitos veteraanit - valtakunnalliseen aktiviteettiin. Kävimme monien veteraanien luona.

Nenäpäivä –keräys

 • Helenat osallistuivat Nenäpäivään lipaskeräyksellä kahtena päivänä loka- ja marraskuussa S-marketissa ja K-marketissa.

Jouluateria

 • Helenat ja Kuhmonniemen klubit vietimme yhteisen jouluaterian kahvila Neljä Kaesassa

Joululauluja ja kahvitarjoilu

 • Meitä oli iso joukko Helenoita ja Kuhmoniemen klubilaisia laulamassa ja tarjoilemassa kahvia vanhuksille Lepokynnäs Ruokala Maikkissa

Kauppaketjuille suoritettavat inventoinnit ja kahvitarjoilut

 • Kahvitarjoilu S –marketissa
 • Kainuuntien ja Koulukadun S –markettien inventointi

Lions –arvat ja joulukortit

 • Osallistuimme arpojen ja joulukorttien myyntiin ja tuotot lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen.

Naistenmessut ja joulutori

 • Helenat möivät omassa myyntipöydässä leipää, tonttulakkeja ja monia muita tuotteita ja tuotot lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen.

Koulutus

 • osallistuimme uusien jäsenien koulutukseen syyskuussa Sotkamossa

 

 

Tapahtumia
Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter