Kokoukset
Jäsenet

Lentua

Kuva: Riitta Tiainen

 

KUHMO - KOSKIEN, PEUROJEN JA MUSIIKIN MAA

 

Tervetuloa Kuhmo/Helenat kotisivuille

 

Lions Club Kuhmo/Helenat olemme aloittaneet toimintamme vuonna 2011 eli olemme tehneet 11 vuoden ajan  vapaaehtoistyötä oman paikkakuntamme hyväksi ja toimimme yhdessä muiden Lions-klubien kanssa kotimaassa ja kansainvälisesti. Klubimme toiminnassa mukana on lähes kaksikymmentä eri aloja edustavaa naista.

Klubimme on yleishyödyllinen, rekisteröity yhdistys, jonka toimintaa johtaa toimintavuodeksi 1.7.-30.6. kerrallaan valittu hallitus. Yhdistyksen puheenjohtajaa kutsutaan presidentiksi.

Klubimme toimintaa ohjaa järjestömme tunnuslause
We serve - Me palvelemme

 

Kiinnostaako jäsenyys!

Tule mukaan toimintaan

 

Toimintamme perustuu toisten auttamiselle ja palvelemiselle. Järjestössä tutustuu uusiin ihmisiin ja yhdessä tekemisestä syntyy yhteisöllisyyttä. Klubissamme on monenlaisia tehtäviä, jotka voivat olla pieniä tai suuria, mutta yhdistykselle kaikki ovat yhtä arvokkaita. Jokainen jäsen tekee sitä mitä osaa, jota yhdistyksen toiminnassa tarvitaan. Klubimme tarkoituksena on tehdä hyvää, keräämällä varoja ja järjestämällä palveluaktiviteetteja.

Klubimme toiminnassa jokaisella jäsenellä on mahdollisuus säädellä osallistumistaan oman työnsä ja perheensä ajankohtaisten tarpeiden mukaan. Mottoihimme kuuluu: ensin leipätyö ja perhe, sitten vasta järjestöasiat.

Kokoonnumme kuukauden neljäntenä torstaina. Kokoontumispaikka voi vaihdella. Hallitus kokoontuu hoitamaan klubin juoksevia asioita ennen klubi-iltaa ja pääsääntöisesti Tarinatuvan tiloissa. Klubikokoontumisessa tapaamme ystäviä ja keskustelemme erilaisista asioita hyvässä seurassa.

 

Tunnuslauseemme on

”Me palvelemme”

Jos olet kiinnostunut toiminnastamme
ota yhteyttä sähköpostitse

kuhmo.helenat(at)lions.fi

Lions-toiminta voi antaa uusia ulottuvuuksia elämääsi!

Tule mukaan Lions-toimintaan!

 

 

 

Päivitetty 16.5.2023 / Webmaster Riitta Tiainen

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter