Kokoukset
Jäsenet

LC Kiuruvesi Ladyjen toimintaa

Toimikauden 2021 – 2022 Ladytoiminnan vetäjänä toimii Johanna Heinonen.

Kuukausikokoukset pidetään kerran kuukaudessa. Kokouspaikkoina toimii Hotelli-Ravintola Peltohovin lisäksi mm. Käsityökeskus sekä pankkien kokoustilat.

Ladyt ovat antaneet usein rahalahjoituksia Kiuruveden seurakunnan diakoniatyölle joulun ruokapaketteja varten sekä Päiväkeskus Pysäkin toimintaan. Myös rintasyövän vastaiseen Roosa-nauha kampanjaan on osallistuttu. Vuosien perinteen mukaisesti Ladyt muistavat äitienpäivänä yhtä kiuruvetistä äitiä kahdella lahjakortilla, jotka äiti saa kiitoksena itselleen pyyteettömästä työstään lastensa ja perheensä hyväksi. Lisäksi Ladyt jatkavat etiopialaisen kummilapsensa tukemista kuukausilahjoituksin. Uutena kuukausilahjoituksen saajana on aloittanut etiopialainen esikoululuokka. Ladyt antavat myös perinteisen rahalahjoituksen koulunsa päättäneiden stipendeihin.

Ladyt ovat myös neuloneet pipoja KYS:in vastasyntyneille, jotka saavat ne mukaansa kotiin viemisinä. Yhteistyössä LC Kiuruvesi/Nivan Ladyjen kanssa Ladyt ovat neuloneet myös vastasyntyneille ns. junasukkia, jotka on yhdessä lahjoitettu Kiuruveden neuvolalle eteenpäin jaettaviksi. Sukkiin on laitettu mukaan pieni värssy, joka ilahduttaa saajaa ja hänen perhettään.

Ladyjen toiminta on talkootyötä ja varoja kerätään hyväntekeväisyyttä varten mm. joulumyyjäisten, kekrimarkkinoiden, arpajaisten, yritysten kahvitarjoilujen järjestämisen sekä Iskelmäviikon aikaan pidettävän Leijonakahvion avulla. Uutena varainkeruumuotona on LC Kiuruvesi Niva/Ladyjen, Kiuruveden Nivelpiirin ja Kiuruveden Taitoluistelijoiden kanssa pitämä yhteinen kirpputori.

Ladyt osallistuvat myös yhteiseen joulunavaustapahtumaan, jossa he jakavat riisipuuroa. Toukokuussa on paistettu yhdessä LC Kiuruvesi/Nivan Ladyjen kanssa vohveleita ja jaettu niitä kahvin kera Rinnekodin vanhuksille. 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter