Kokoukset
Jäsenet

Wapun 2019 Jannen Silliaamiainen- tapahtuma Järvenpään Tervanokassa.

Vappuna saimme nauttia aurinkoisesta ja lähes 15 asteen lämpöisestä säästä!
Silliaamiais-tapahtuma oli nyt ensimmäistä kertaa Tervanokassa, uimarannan ja sataman paikoitusalueella. Ja kun sää suosi, se taas toi paljon toinen toistaan upeimpia harrasteautoja paikalle, joita saapui koko kentän täydeltä. Ja kaikki eivät mahtuneet alueellekaan. Perinteisesti paikalle saapui myös toistakymmentä moottoripyörää ja mopoa ja taas perinteisesti puolenkymmentä Zetor-traktoria!  
Kauniin sään vallitessa, paikalle saapui myös paljon yleisöä, arviolta pari tuhatta vapun viettäjää tuli katsomaan upeita ajoneuvoja ja nauttimaan LC Järvenpää/Jannet -klubin jo 15. kerran järjestämän tapahtuman herkkuja.

Yleisöllä oli mahdollisuus äänestää suosikkiaan, kauneinta autoa, ja ääniä annettiin kymmenistä eri autoista. Tuloslaskennalla oli taas haasteellinen tehtävä löytää "se kauneimmaksi äänestetty kaunotar"!

Wapun Silliaamiaisen vuoden 2019 kaunein auto äänestyksen tulokset ovat:

1. Hudson         MA-983
2. Mercury        NJA-300
3. Ford              KL - 559

Voittajalle on palkintona 100€ lahjakortti Järvenpään Autovaraosakeskukseen, 2. ja 3. sijan voittajat saavat Teboilin 50€ lahjakortit.
Kaunein auto äänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin myös 2 kpl Järvenpään Kukkatalon 50€ lahjakortteja ja 1 kpl Fokus Media Finland Oy:n julkaiseman valinnaisen lehden vuosikerta.
Voittajat ovat Juha Hakkarainen, Laura Blomstedt ja Sari Pirttilahti.

Onnea kaikille voittajille!

Voittajille (paitsi auton NJA-300 ja KL-559 omistajille, heidän yhteystietoja ei ole löytynyt) on ilmoitettu ja palkinnot on noudettava 1.6.2019 mennessä Auto-Arita Oy:sta Järvenpäästä. Osoite on Alhotie 8 ja yhteyshenkilö Ari Vähämöttönen.

Joten kipaiskaapa palkintonne pois, jos ette ole jo niitä saanut.
Järjestäjiltä erittäin suuri ja lämmin kiitos kaikille osallistujille, nähdään taas ensi Wappuna!
Jospa silloinkin taas aurinko paistaa ja voimme tuoda esiin hienoa harrastusta ja tehdä hyvää!!

Kiittäen, LC-Järvenpää/Jannet ry
"Hyviä töitä Hymyssä suin"

Katso tästä linkistä uusi sijainti

Katso tästä linkistä uusi sijainti

2018 Wapun Silliaamiainen- tapahtuma Järvenpään Rantapuistossa.

Vapun sää alitti vahvasti ennakkoarvailut, sää oli lähes kuin viimeisinä juhannuksina on ollut!
Sateisena ja koleana vappupäivänä, kuitenkin säätä uhmaten Järvenpään Rantapuiston sirkuskentälle saapui toinen toistaan upeimpia autoja, joita kuitenkin tänä vappuna saapui huomattavasti vähemmän kuin edellisenä vuonna. Paikalle saapui myös kymmenkunta moottoripyörää ja mopoa ja taas perinteisesti puolenkymmentä Zetor-traktoriakin saapui paikalle! Uutena ryhmänä saapui 5 kpl Mini-kerhon autoja esille!

Sää verotti myös paikalle saapunutta yleisöä, edellisen vapun parin tuhannen kävijän määrästä pudottiin arviolta 500 -700 henkilön määrään. Paikalle saapunut yleisö sai kuitenkin silmän ruokaa ja myös lämmikettä maistellessaan LC Järvenpää/Jannet -klubin jo 14. kerran järjestämän tapahtuman herkkuja.

Yleisöllä oli mahdollisuus äänestää suosikkiaan, kauneinta autoa, ja ääniä annettiin kymmenistä eri autoista. Tuloslaskennalla oli taas haasteellinen tehtävä löytää "se kauneimmaksi äänestetty kaunotar"!

Wapun Silliaamiaisen vuoden 2018 kaunein auto äänestyksen tulokset ovat:

1. Buick JHA - 986
2. BMW CLA – 565
3. Ford KL - 559

Voittajalle on palkintona 100€ lahjakortti Järvenpään Autovaraosakeskukseen, 2. ja 3. sijan voittajat saavat Teboilin 50€ lahjakortit. Kaunein auto äänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin 2 kpl S-ryhmän lahjakortteja.

Voittajat ovat Charles Wirbergh ja Harri Koski.

Järvenpään Rantapuiston lämpötila Vappupäivänä klo 13 - arvauskilpailu


Sirpa-Liisa Kolehmainen ja Power Järvenpään Aki Liukkonen.

Lämpötilamittaus klo 13 tuotti tällä kertaa tulokseksi + 9,5 astetta!

(2017 oli + 14,2, 2016 oli +16,9 astetta).
Oikein lämpötilan arvasi vain kaksi henkilöä, joiden kesken arpaonni suosi Sirpa-Liisa Kolehmaista Järvenpäästä, hänen saadessa päävoiton, 599€ arvoisen Smart-TV:n ja lähimmäksi arvanneet saivat lahjakortteja tai tavarapalkintoja: 

Ari Heikkonen, Fokus Media Finland Oy:n julkaiseman, valinnaisen lehden vuosikerta
Simo Vähämöttönen, S-ryhmän lahjakortti 50€
Emil Ahonen, S-ryhmän lahjakortti 50€
Arja Ulmanen, Kukkatalon lahjakortti 50€
Kia Launo, Kukkatalon lahjakortti 50€
Tuula Ahonen ja Antti Hautamäki, öljykanisterit

Onnea kaikille voittajille!

Kaikille voittajille on ilmoitettu ja palkinnot ovat noudettavissa 18.5.2018 asti Auto-Arita Oy:sta Järvenpäästä, osoitteesta Alhotie 8, yhteyshenkilö on Ari Vähämöttönen.
Joten kipaiskaapa palkintonne pois, jos ette ole jo niitä saanut.

Järjestäjiltä erittäin suuri ja lämmin kiitos kaikille osallistujille, nähdään taas ensi Wappuna!
Jospa saisimme silloin parin edellisen vapun mukaisen hyvän sään ja voimme tuoda esiin hienoa harrastusta ja tehdä hyvää!!

 

Kiittäen, LC-Järvenpää/Jannet ry

"Hyviä töitä Hymyssä suin"

Linkkejä kuviin Overdrive.fi palvelussa:

https://ata1.kuvat.fi/kuvat/2018/Vapun+Silliaamiainen+Jarvenpaa/
https://orp.kuvat.fi/kuvat/2018/Auto+Tapahtumat/J%C3%A4rvenp%C3%A4%C3%A4+Wapun+Silliaamiainen+1.5.2016/  Linkissä vuosiluku on väärin, mutta nämä ovat oikeasti tämän vuoden kuvia!
https://www.flickr.com/photos/141082841@N04/sets/72157695651940714/

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter