Möten
Medlemmar

Detta är våra aktiviteter

Loppis.

Loppis i Gula Hamnmagasinen i Hudiksvall fortsätter att vara vår största inkomstkälla. En stor arbetsinsats har möjliggjort detta och alla inblandande skall ha en stor eloge för detta. Vi får hämta saker från återbruk på Ulvberget var 4:e vecka året runt vilket möjliggör att vi alltid har nya saker på våra hyllor. Vi ser också att allt fler personer skänker saker till oss.

Vi har även Julloppis på skyltsöndagen med främst julsaker 

 

Ankracet.

Ankracet genomförs i centrala Hudiksvall vid Kanalbron där ankorna läggs i en roddbåt och ungdomar från någon organisation drar vinstankorna. Vi har livesändning och alla lotter brukar bli sålda. Hela behållningen går till alla våra äldreboenden i Hudiksvalls Kommun för att sätta Guldkant på deras vardag med Gofika och Musikcafé.

Även personalen på våra Äldreboenden har uppmärksammats genom att vi till jul delat ut fruktkorgar till alla äldreboenden.

 

Konstrundan Öppen Atelje´ 

Genomförs under slutet av Maj med start kristihimmelfärds dag under 3 dagar. Deltagande är konstnärer i Hudiksvalls och Nordanstigs Kommun. Pengar går till stipendier för Unga

 

Jultomte på barnavdelningen

Traditionen med att dela ut julklappar på barnavdelningen på Hudiksvalls Sjukhus i samband med jul fortsätter.

 

Fågelholkar

Lions fågelholkar är en populär och en bra ”ge bort present”, i vårt sortiment. Kontakta Charles Sundström 073-0572797. Holkarna är välkända för sin goda kvalitet och fina design. Holkarna finns även vid vårt Loppis att köpa, när vi har öppet där.

 

Fadderbarn
Klubben har under många år haft ett fadderbarn som vi sponsrat med bidrag

 

Påskbjörkar

Lions smyckar staden med påskbjörkar vid påsk

 

Glasögoninsamling

Insamlade glasögon fördelas av volontärer i organisationen Vision for all, som sedan delar ut dem till behövande i olika delar av världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter