Kokoukset

joulumetsa

 

Klubimme lady -toiminta on ollut erittäin aktiivista koko Lions -klubimme toiminta-ajan.

Ladyjen rooli vuosikymmeniä jatkuneessa keväisessä perhetapahtumassa vaikutti aikoinaan oleellisesti tapahtuman tuottoon. Nykyisin ladymme ovat näkyvästi mukana vuosittaisen Joulumetsä -tapahtumamme toteutuksessa valmistaen ja myyden tapahtumassa tarjottavat maistuvat leivonnaiset, jouluglögit ja kahvit.

Klubimme Ladyille erityisen läheistä on Etelä-Haagassa sijaitsevalle Helsingin Turvakodille tavara- ja rahalahjoituksin annettava tuki. Ompelutaitoiset ladymme ovat myös omalla talkootyöllään auttaneet klubimme veljien palvelutyötä Turvakodin hyväksi.

Klubimme Leijonaveljet tarvitsevat myös virkistystä. Virkistyksen järjestäminen on pitkälti ollut Ladyjemme vastuulla. Yhdessä olemme käyneet teatterissa, konserteissa, taidenäyttelyissä ja tietenkin nauttimassa hyviä illallisia. Usean vuoden ajan Ladymme ovat järjestäneet Elsebossa Ystävänpäiväjuhlia eri maiden menu- ja juhlateemoilla.

Tällaiset yhteiset tilaisuudet luovat yhteishenkeä ja aktivoivat sekä veljiä että ladyja palvelutyössään asuinympäristömme hyväksi.

Klubimme ladyt ovat myös kantavana voimana Pro Haagan toiminnassa. Olemme iloisia, että vastapalveluksena klubimme veljet voivat auttaa talkootyöllään Pro Haagan tilaisuuksien ja erityisesti Haagan Markkinoiden järjestelyissä.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter