Kokoukset

Tervetuloa sivuillemme !

 

 

LIONS -TOIMINTA on avointa yhteiskuntaan suuntautuvaa vapaaehtoista avustus- ja palvelutoimintaa, jonka johtavana tunnuslauseena on ”ME PALVELEMME”

LC Helsinki-Huopalahti on Etelä-Haagan ja Huopalahden alueella toimiva Lions Club.

Klubimme 59. toimintakauden 2020 - 2021 mottona on ”Jo 60 vuotta Haagan ja haagalaisten hyväksi ja työ jatkuu. Klubissamme on tällä hetkellä 21 jäsentä ja me etsimme joukkoomme uusia aktiivisia Lions -toiminnasta kiinnostuneita jäseniä.

Kaikki toimintamme tuloksena kootut varat osoitamme avustuksina pääasiassa oman alueemme nuorison, vanhusten ja vähäosaisten elämänlaadun parantamiseen sekä Lions -liiton osoittamiin kansallisiin ja kansainvälisiin kohteisiin. Oman sisäisen klubitoimintamme rahoitamme jäsenmaksuillamme.

Klubimme suurin tapahtuma on vuosittain Huopalahden kirkonmäellä Kauneimmat joululaulut-tilaisuuden yhteydessä järjestettävä JOULUMETSÄ, jonka yhteydessä arpajaisilla, herkku-myynnillä, glögi-, kahvi- ja grillimakkaratarjoilulla sekä joulukuusimyynnillä ja lapsille järjestetyllä onginnalla ja valokuvauksella Joulupukin kanssa keräämme varoja klubimme harjoittaman avustustoiminnan rahoittamiseksi. Toinen suuri lapsiperheille suunnattu tapahtuma on Keväinen perhetapahtuma Kylätien hiekkakentällä.

 

AVUSTUS- JA TOIMINTAKOHTEITAMME ovat mm:

  • Lions -toiminta ja Suomi 100 vuotta Perintöprojektikohteena Riistavuoren Palvelukeskuksen yhteyteen palvelukeskuksen asukkaiden, Päiväkoti Haagan metsäkerholaisten ja partiolaisten käyttöön talkootyönä rakentamamme grillikodan polttopuuhuolto
  • Kouluille osoitetut oppilasstipendit, teemana hyvän toverihengen edistäminen
  • Haagan partiolaisten toiminnan tukeminen
  • Haagan seurakunnan ”Hyvän mielen keitaan” ruokakuljetusten hoitaminen  
  • Yhteistyössä seurakunnan kanssa Haagan vähäosaisille jaettavat joulupaketit
  • Yllättäen eteen tulevat muut avustuskohteet.

    Paikallisen avustus- ja palvelutoiminnan lisäksi klubimme on osallistunut myös suuriin valtakunnallisiin Punainen nenä, Punainen sulka, Punainen sydän ja Sight First -tempauksiin.

    Olemme kiitollisia kaikille, jotka ovat tavaralahjoituksin tai muutoin myötävaikuttaneet siihen, että voimme ojentaa auttavan "Leijona -tassumme" apuamme tarvitseville.

TULE MUKAAN TOIMINTAAMME !  

Jos Sinua kiinnostaa mukanaolo kansainvälisessä palvelujärjestössä, työskentely avustus- ja aktiviteettikohteissamme, mukava yhdessäolo ja keskustelut klubi-illoissa tai kenties kaikki edellä olevat asiat, ota meihin yhteyttä :  

           Presidentti   Erkki Oksanen,, puh. 0400-412624, erkki.oksanen@eo.fi

           Sihteeri        Reijo Lamberg, puh. 0400-709391, reijo.lamberg@gmail.com

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter