Kokoukset

Tervetuloa sivuillemme !

 

***********************************************************************************

*************************************************************************************

LIONS -TOIMINTA on avointa yhteiskuntaan suuntautuvaa avustus- ja palvelutoimintaa, jonka johtavana tunnuslauseena on ”ME PALVELEMME”.

LC Helsinki-Huopalahti on Etelä-Haagan ja Huopalahden alueella toimiva Lions Club.

Klubimme toimintakauden 2018 - 2019 mottona on ”Tehdään yhdessä parempi Haaga. Klubissamme on tällä hetkellä 20 jäsentä ja me etsimme joukkoomme uusia aktiivisia Lions -           toiminnasta kiinnostuneita.

Kaikki toimintamme tuloksena kootut varat osoitamme avustuksina pääasiassa oman alueemme nuorison, vanhusten ja vähäosaisten elämänlaadun parantamiseen sekä Lions -liiton osoittamiin kansallisiin ja kansainvälisiin kohteisiin. Oman sisäisen klubitoimintamme rahoitamme jäsenmaksuillamme.

Klubimme suurin tapahtuma on vuosittain Huopalahden kirkonmäellä Kauneimmat joululaulut-tilaisuuden yhteydessä järjestettävä JOULUMETSÄ, jonka yhteydessä arpajaisilla, herkku-myynnillä, glögi-, kahvi- ja grillimakkaratarjoilulla sekä joulukuusimyynnillä ja lapsille järjestetyllä onginnalla ja valokuvauksella Joulupukin kanssa keräämme varoja klubimme harjoittaman avustustoiminnan rahoittamiseksi.

AVUSTUS- JA TOIMINTAKOHTEITAMME ovat mm:

  • Lions -toiminta ja Suomi 100 vuotta Perintöprojektikohteena Riistavuoren Palvelukeskuksen yhteyteen palvelukeskuksen asukkaiden, Päiväkoti Haagan metsäkerholaisten (2 – 5 vuotiaita lapsia) ja partiolaisten käyttöön talkootyönä rakentamamme grillikodan puuhuolto
  • Kouluille osoitetut oppilasstipendit, teemana hyvän toverihengen edistäminen
  • Haagan partiolaisten toiminnan tukeminen
  • Haagan seurakunnan ”Kello viiden teen” ruokakuljetusten hoitaminen  
  • Yhteistyössä seurakunnan kanssa Haagan vähäosaisille jaettavat joulupaketit
  • Pääkaupunkiseudun turvakodin toiminnan tukeminen
  • Yllättäen eteen tulevat muut avustuskohteet.

Paikallisen avustus- ja palvelutoiminnan lisäksi klubimme on osallistunut myös suuriin valtakunnallisiin Punainen nenä, Punainen sulka, Punainen sydän ja Sight First -tempauksiin

 

TULE MUKAAN TOIMINTAAMME !  

Jos Sinua kiinnostaa mukanaolo kansainvälisessä palvelujärjestössä, työskentely avustus-  ja aktiviteettikohteissamme, mukava yhdessäolo ja keskustelut klubi-illoissa tai kenties kaikki edellä olevat asiat, ota yhteyttä:

Presidentti   Tero Alén, puh 0500 590 199, tero.i.alen@gmail.com

Sihteeri        Reijo Lamberg, puh. 0400-709391, reijo.lamberg@gmail.com

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter