Kokoukset

KLUBILLE UUSI PRESIDENTTI

Klubin presidentiksi kaudelle 1.7.2019-30.6.2020 on valittu klubin jäsenenä 20 vuotta toiminut Risto Kultala, joka on Munkkivuoren ostoskeskuksessa toimivan Musiikkikoulu Music Centerin toiminnanjohtaja.ADVENTTIKONSERTTI

Munkkivuoren kirkossa lauantaina 1.12.2018 klo 15.00

Esiintyjät: Mikael Konttinen, Annika Eklund ja Jenni Taari sekä Munkkivuoren ja Munkkiniemen ala-asteiden kuoro ja soitinryhmä. Tilaisuuden tuotto käytetään perinteisesti alueellisen nuoriso- ja vanhustyön sekä sotaveteraanien hyväksi.

Ohjelma 15 €.

 

KAHVIKONSERTTI 9.5.2018 KLO 13:00

Perinteinen jokakeväinen tapahtuma Munkkivuoren seurakuntasalissa. Esiintyjänä tällä kertaa näyttelijä ja laulaja (mezzosopraano) Eija Ahvo, joka on myös UNICEFin hyvän tahdon lähettiläs.

 

CHARTER NIGHT 8.5.2018

Klubin 60-vuotisjuhla avec (Charter Night) pidettiin hienon kevätsään vallitessa Lonnan saarella Helsingin edustalla klubin jäsenten ja puolisoiden kesken 8.5.2018. Työkiireet ym. olivat aiheuttaneet melko paljon osanottajakatoa, mutta tilaisuuteen osallistui kuitenkin kuusi klubin jäsentä puolisoineen.

Alkuun tutustuimme Lonnan kiehtovaan maisemaan sekä rakennuksiin. Tervetuliaispuheessaan klubin presidentti Timo Aarnio kertoi Lonnan mielenkiintoisesta historiasta.

Maittavan päivällisen jälkeen presidentti piti juhlapuheen kertoen klubimme historiasta ja nykytilanteesta, valottaen myös tulevaisuuden näkymiään. Tilaisuuden lopuksi presidentti luovutti kauden 2017-2018 Ilves-patsaan klubin pitkäaikaiselle sihteerille Jarmo Tanille tämän merkittävistä ansioista niin kuluvalla kuin aikaisemmillakin kausilla.

Sivujen kuvagalleriassa on muutamia valokuvia tapahtumasta.

Kiitos tapahtuman järjestäjille ja osallistujille!

 

LIONS-TAPAHTUMA VERMOSSA 7.4.2018 KLO 12:30-15:00

Tapahtuman ohjelma osoitteessa:
http://www.verkkoviestin.fi/lionsvantaapahkinarinne/data/liitteet/lionstapahtuma_18_vedos.pdf

 

MUNKKINIEMEN SANKARIHAUDAT 6.12.2017 KLO 12:15

Klubin jäsenet kunnioittavat sankarivainajia seppeleenlaskulla.

 

ADVENTTIKONSERTTI 2.12.2017 KLO 15:00 MUNKKIVUOREN KIRKOSSA ALUEELLISEN NUORISOTYÖN JA SOTAVETERAANIEN HYVÄKSI

Perinteinen joulunodotustapahtuma, järjestäjänä Lions Club Helsinki/Munkkivuori yhteistyössä Munkkiniemen seurakunnan kanssa. Esiintyjinä Anna Hanski, Viktor Klimenko, Jenni Taari sekä Munkkivuoren ja -niemen ala-asteiden kuoro ja soitinryhmä. Myynnissä uudet joulukortit. Käsiohjelma 15 €.

Toimintaamme ovat tukeneet Ajan-Avain Oy, Aktia Pankki Oyj Munkkivuori, Insinööritoimisto Seppo Levy Oy, K-Supermarket Munkki, Kuljetusliike Rauhala Oy, Kuvatapio, Lepolan Puusepät Oy, Liark Oy, Munkin Yrittäjäyhdistys ry, Munkkiniemen apteekki, Munkkivuoren apteekki, Musiikkikoulu Music Center, PEAB Oy, Pihlajalinna Dextra, Puutarhamyymälä Sipiläinen, Radiator Oy, Raikan Rauta Oy, Runeri Oy, Suomen Birkenstock Oy, Suomen Talokeskus Oy ja Wise Group Oy.

Erityiskiitos Munkkiniemen seurakunnalle sujuvasta yhteistyöstä!

 

NENÄPÄIVÄ-KERÄYS 3., 9. ja 10.11. 2017

Klubimme lionit päivystävät tänäkin vuonna keräyslippaineen Munkkivuoren ostoskeskuksen aulassa 3., 9. ja 10.11. klo 15-19 välillä. Tunnistat meidät keltaisista Lions-liiveistä. Käy jututtamassa ja auta meitä auttamaan!

 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter