Kokoukset

Hei!

Klubissamme on herännyt kysymys, millaisia ideoita ja vahvuuksia sinulla on, joita voisimme yhdessä käyttää hyväntekeväisyystarkoituksiin?

Meidän päätavoitteenamme on tukea Munkinseudun nuorisoa, senioreita ja sotaveteraaneja. Harkinnan ja anomusten kautta myös muut avustuskohteet saattavat tulla kysymykseen. Vuositasolla avustussummamme on 2000:n €:n luokkaa.

Tarvitsemme klubiimme nuorekkaita tai muuten vaan uusia tuulia ja rakentavia ajatuksia. Luuletko, että sinulla on joko työsi, harrastustesi tai yksityiselämäsi kokemuksien kautta tällaisia ideoita tai visioita, joiden mukaan klubimme toimintaa voisi kehittää?

Jäsenistömme koostuu tällä hetkellä pelkästään miehistä, mutta nykyisen tasavertaisuuden aikana olemme avaamassa toimintaamme kaikille idearikkaille ja toimintaamme sitoutuneille henkilöille sukupuoleen katsomatta.

Pidämme klubikokouksia pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kokouspaikan valinnassa pyrimme löytämään mielenkiintoisia kohteita alueeltamme tai vaikkapa yhteistyökumppaniemme avulla. Ja meidän klubikokouksissamme on poikkeuksetta aina hauskaa! Annetaan hyvän kiertää ja autetaan apua tarvitsevia!

Oletko kiinnostunut klubimme toiminnasta ja ehkä jäsenyydestäkin? Ota rohkeasti yhteyttä joko:

  • klubisihteeriin: Jarmo Tani, p. 045 328 7001, jarmo.tani@suomiforum.com, tai
  • klubin presidenttiin (1.9.2020 alkaen): Jussi Murtomaa, p. 050 358 2343, jmurtomaa@gmail.com.

Kerromme mielellämme, miten voit olla mukana auttamassa vähäosaisia, nuoria itsenäistymään ym., ja miten saat toiminnasta iloa myös itsellesi. Jäsenenämme on kiva olla!

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter