Möten

LIONS vårlotteri med resor, upplevelser, litteratur och konst

När våren är i antågande i mars/april säljer vi lotter med många fina vinster som till större delen är skänkta av företag,konstnärer och hantverkare som stöder vår verksamhet..

Deltagande i firande av Valborg och Svenska Flaggans Dag

I samverkan med scouterna, kulturföreningen och friluftsfrämjandet

 

Genarpsdagarna

Sista helgen i augusti går Genarps egen "festival" Genarpsdagarna av stapeln. Syftet med Genarpsdagarna är att lyfta fram byn och sätta Genarp på kartan. Närområdets företagare och föreningar ges här möjlighet att visa upp sig, loppis för barn och ungdomar erbjuds, torgstånd, serveringstält och scen reses, artister uppträder och det bjuds upp till dans i Fjärilsparken.

Planeringsarbetet och genomförandet av Genarpsdagarna kräver mycket resurser i form av ideellt arbete av de ansvariga organisationerna Genarps Byalag och Lions Club i Genarp.

När vi planerar Genarpsdagarna med hjälp av trogna sponsorer, utställare och annonsörer gör vi detta i fast förvissning om att vi kan utveckla och förnya denna aktivitet så att Genarps egen festival kan möta nya tiders krav.

 

Lions Internationella Fredsaffischtävling

Lions inbjuder varje år alla elever i åldrarna 11-13 att delta i Lions Internationella Fredsaffischtävling.

 

Jul i Genarp

Lördagen före 1:a advent arrangerar vi tillsammans med affärerna Jul I Genarp med bl.a. underhållning, tipspromenad, korvgrillning, ärtsoppebod, lotterier, häståkning, barnkarusell.

 

 

 

 

 

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter