Meetings

 JULAVSLUTNING!

Tisdagen den 14 december var det julmiddag i Sundbyberg och som vanligt mycket gott och trevligt.

  

  

LOPPIS I HALLONBERGEN!

Sista helgen i oktober samlades många av oss i Nova och hjälpte till att samla in pengar till Världens Barn. Det blev en låång dag 10.00 - 16.00, men mycket rolig och trevlig.

  

 

 

2010.08.26

KRÄFT OCH SURSTRÖMMING!

Nu har festen med stort F gått av stapeln. Kunde aldrig tro att Sundbybergsborna var så förtjusta i surströmming. Kommer alla från norrland?

Här kommer lite bilder. Njut och håll för näsan!

       

       

 

2010.06.13

Lite bilder från vår fantastiska avslutning på kursgården Marholmen med middag och övernattning. TACK Mai för allt du hade ordnat för oss med inhandling, bokning, matlagning och den trevliga lunchen i ditt otroligt vackra och mysiga hem.

 

2010.05.14

 Hej igen!                                                                                                

Nu har vi firat vårt 20-års Jubileum med en mycket lyckad kulturkväll på Teater Bristol i Sundbyberg onsdagen den 5 maj. Det kom 45 betalande gäster som åt, drack samt fick se en film av Marika Griehsel i samarbete med Kvinna Till Kvinna, fantastiska Stockholmspolisens damkör, skönsjungande Anneli Melander samt duktiga Max Huber på sax och piano. Tack även till Luciano som bidrog med sång och musik.

Emma Söderström berättade om organisationen Kvinna Till Kvinna som denna kväll fick oavkortat all behållning. Konstnärerna Fem Glada Kvinnor: Margareta Wingsle, Inger Fröjd, Gun Lindberg, Riita Högberg och Jeanette Wadelius ställde ut sina alster.

Sponsorer Nordplan gruppen, WSI Webanalys, Ecool samt Lidl tackar vi extra mycket för era generösa gåvor.

Vår förhoppning är att vi ska kunna försöka fortsätta att skänka pengar till Kvinna Till Kvinna och återkomma med information till er alla.

Hälsningar från alla NOVOR

           

Lotteriförsäljning                                             20 år med Lions NOVOR

             

 Max Huber spelar egen komposion.                         Emma Söderström från Kvinna till Kvinna

 

2010.01.15

Hej alla medlemmar!                                                                          

Vårt första möte för året blev en internationell och trevlig kväll den 11 januari.

Vi fick en förfrågan från distriktet om vi kunde ta emot en delegation lejonmän från Lion Club Minsk i Vit Ryssland. Självklart ville vi knyta nya kontakter och få nya lionsvänner. Stor eloge till dessa 8 män som var här på en pappa-kurs. Lära sig att vara bra pappor, ta hand om sina barn och dela på bördorna i hemmet.

Vi fick även besök från distriktet: Lars Edwards, Mats Granath och Sven-Arne Wennberg. Från herrklubben kom: Ulf-Åke och Ronny. Sällskapet anlände kl: 19.00 med glada miner och hungrig mage.

Jan Ekberg, Zonordförande var  Enzo behjälplig med maten som vi alla uppskattade. Språket blev ej något problem eftersom Lars E översatte på engelska och delegationens tolk till ryska. Vi skålade och sjöng en visa för varandra. Sedan följde några tal samt utbyte av Nova vimpel och matrioshka docka och även nålar och märken.

En uppsluppen, glad och trevlig kväll för alla. På stående fot bjuder männen från dom stora vidderna i Vit Ryssland oss att besöka deras Lion Club i Minsk. Alla lejonninor i Nova hoppas verkligen att vi ska få besöka ert  vackra land.

Tack och spasiba.

   

 

Lions Clubs International News
Connect with Us Online
Twitter