Meetings

 

Våra egna projekt:                                             

Via Läkarmissionen har vi ett fadderbarn som vi skickar pengar till. Barnet som är en 5-årig flicka från Brasilien får bo och gå i skola i 7år. Hon är vårt tredje barn som vi hjälper.

Max Huber går sista året på gymnasium och har även denna termin fått sina musiklektioner betalda. Vi ser fram emot att få höra vår skyddsling spela.

Vi har årligen en återkommande vår och höstmodevisning och då går våra modelejoninnor på catwalken.Behållningen för denna kväll går till våldsutsatta kvinnor och barn.

Kvällen den 21/4 blev fantastiskt trevlig med god mat och vackra mannekänger och tillika kläder. Rittva skötte allt med bravur. Ett stort tack till alla inblandade.

  Förra året fyllde vi 20 år och det firade vi den 5 maj . Det blev stora festligheter på Teater Bristol. Eventet går under namnet Kultur och Jubileumskväll och pågick från 18.00 - 22.00.

Vi stödjer även en kvinnojour vid namn Systerjouren Somaya. Dom försöker hjälpa kvinnor som behöver skyddat boende mellan 16 - 25 år. Många har även barn, så allt vi kan bistå med är välkommet.

Vi har även tagit ett nytt beslut om att stödja Kvinnojouren: Stjärnjouren som Emma Söderström har informerat oss om.

Lions Clubs International News
Connect with Us Online
Twitter