Kokoukset
Jäsenet

Aktiviteetteja 

Jokileijonakävely

Aktiivisen lohkomme leijonat
(Simonkylä, Hiekkaharju, Tikkurila, Vernissa ja Avia) ovat jo vuosia järjestäneet alkukeväisen perhetapahtuman Vantaan sydämessä Vantaanjoen varrella.
Klubimme on osallistunut tapahtumaan vastaamalla musiikin tarjonnasta ja koko perheelle soveltuvan luontoaiheisen kisapolun järjestämisestä.

Kestävä kehitys

Klubimme strategiaan kuuluvat olennaisena osana kestävän kehityksen periaate ja luonto. Yhtenä klubimme aktiviteettina olemme nikkaroineet keväisin linnuille pönttöjä ja ripustaneet niitä partiolaisten kanssa lähiseutumme lehtoihin ja metsiin. Vuosien varrella pönttöjä on valmistunut useita satoja ja niitä voi nähdä mm. Kylmäojan varrella aina Ruskeasannan pohjoisosista Viertolaan saakka.

Lasten ja nuorten musiikki- ja kuorotoiminta

Olemme iloisia voidessamme suoda esiintymismahdollisuuksia paikallisille musiikkiluokille ja –kuoroille. Klubimme stipendivaroin kuorot ovat saaneet esittää laadukasta musiikkia yleisölle erilaisissa tapahtumissa. Klubimme stipendivaroin on järjestetty kuoro- ja musiikkiesiintyksiä esimerkiksi vanhainkodeissa ja päiväkodeissa unohtamatta Pyhän Laurin kirkkoa. Klubimme stipendivaroin on myös tuettu kuorojen esiintymismatkoja ulkomaille.

Stipenditoiminta

Haluamme kannustaa nuoria kehittämään osaamistaan niin yhteisöllisellä kuin henkilökohtaisella tasolla.
LC Vantaa/Simonkylä on perustamisestaan lähtien tukenut lähikouluja luovuttamalla stipendejä oppilaiden huomioimiseen tällä kasvun tiellä. Klubi on tukenut stipendein myös kansainvälistä nuorisovaihtoa.
 

Kummipäiväkoti

Aktiivinen ja virikkeinen ympäristö on ollut mielessämme, kun vuosittain tuemme erityislasten päiväkotitoimintaa. Esimerkiksi liikkumista avustavat leikki- ja pelivälineet, joilla lapsi voi kokea liikkumisen riemua, sekä lasten retket ja vanhempien kanssa yhdessä tekeminen ovat olleet tukemme kohteena. 

Palveluprojektit

Satunnaisen epäsäännöllisesti, mutta tarpeen ilmaantuessa, ovat klubimme jäsenet auttaneet kotona asuvia ihmisiä pienissä kotiurkoissa, joihin apua tarvitsevan voimavarat tai liikuntakyky eivät aina riitä. 

 

Lions Quest

Klubimme osallistuu nuorten ongelmien ennaltaehkäisevään työhön tukemalla opettajien koulutusta. Tukemme on mahdollistanut  useiden opettajien osallistumisen Lions Quest-koulutukseen, joka on nuorten turvallisuutta ja terveyttä edistävä toiminnallinen ohjelma. Opettajille annetun 2-päiväisen koulutuksen keskeisenä teemana on antaa työkaluja ohjata nuorta ihmisenä ja yhteiskunnan jäsenenä kasvamiseen.
Lue lisää, klikkaa kuvaa.

Kansainvälinen ja valtakunnallinen toiminta

Olemme osallistuneet hyvällä tuloksella kaikkiin kansainvälisen Lions-järjestön ja Suomen Lions-liiton organisoimiin kampanjoihin. Suomessa tunnetuin kaikkia leijonia koskeva kampanja on Punainen Sulka. Viimeisin Punainen Sulka järjestettiin 2017, Suomen itsenäisyyden ja Kansainvälisen Lions-järjestön 100-vuotisjuhlavuonna. Klubimme oli valtakunnalisestikin mitattuna yksi menestyksekkäimmistä kampanjaan osallistuneista klubeista.
 
Olemme klubina myös omalta osaltamme tukemassa Sri Lankan Rathnapuran silmäsairaalan toimintaa.
Lue lisää, klikkaa kuvaa.

Adventtikonsertti

Adventtikonserttimme on kerännyt hyväntekijöitä ja nimekkäitä esiintyjiä jo vuosien ajan. Olemme ylpeitä ollessamme ensimmäisten joukossa, jotka ovat aloittaneet adventtikonserttien järjestämisen tunnelmallisessa Vantaan Pyhän Laurin kirkossa. Perinteikäs konserttimme on hieno hetki aloittaa joulunajan odotus.
 
Maalaismarkkinat

Mukava ja leppoisa markkinahenki sekä hyväntekeväisyys lyövät vuosittain lokakuun alussa kättä Tikkurilan Maalaismarkkinoilla. Uusi paikkamme Tikkuraitin ja Kielotien risteyksessä tavoittaa nyt entistä paremmin vanhat ja uudet asiakkaat.
Tuotteemme "Joka Arpa Voittaa" on ollut menestys ja antanut klubillemme mahdollisuuden olla aktiivinen osallistuja kotiseutumme auttamisessa.
 
Klubin vireys

Klubin vireyttä lisäämme omin varoin järjestetyillä tapahtumilla. Klubilla on vuosittain kokousten lisäksi useita yhteisiä tapahtumia, joissa myös puolisot ovat mukana. Vireyttä olemme lisänneet teatteri- ja konserttimatkoilla, erilaisissa retkikohteissa, klubin sisäisissä kilpailuissa sekä luonnollisesti klubin vuosijuhlassa. Olemme tinkimättömiä siinä, että varainkeruusta saatuja tuottoja ei käytetä klubin omaan toimintaan.

 
Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter