Kokoukset
Jäsenet

LC Vantaa/Simonkylä


                            
                                                               
Tapahtumia
 
Jokileijonakävely
28.4.2019

Lohkomme yhteinen tapahtuma, Jokileijonakävely, keräsi jo 15. kerran satapäin lapsia ja aikuisia reippaaseen ja hauskaan yhdessäoloon Keravanjoen varteen. <Lue lisää>

Klubivierailu LC Hki/Aurorassa
2.4.2019

Klubimme edustajia vieraili Hki/Auroran klubikokouksessa.

 
 
Linnunpönttöjen ripustus partiolaisten kanssa
30.3.2019

Leutona kevätlauantaina 30.3.2019 ripustimme jälleen partiolaisten lippukunta Erämetsojen kanssa kymmenittäin linnunpönttöjä lähimetsään. <Lue lisää

 

Linnunpönttöjen
valmistustalkoot
16.3.2019
 
Keväinen aktiviteetti toi Simonkallion koulun puutyöluokkaan taas innokkaita leijonia kokoamaan linnunpönttöjä. Tällä kertaa niitä valmistui sata! Ladyt Päivi ja Maikki pitivät buffetillaan touhukkaiden "äijänkäppänien" veren sokerin kohdillaan.
 
Tänä vuonna pönttöjä ripustetaan Ruskeasannan pohjoispuolelle Kylmäaojan varteen ja lähialueen metsään. 
 
 

Pyhän Laurin kirkko, VantaaAdventtikonsertti
7.12.2018
 
Simonkallion koulun kuoro sekä taiteilijakaksikko Jore Marjaranta ja Olli "Puppe" Ahvenlahti ilahduttivat 350 konserttivierastamme jouluisella musiikilla. Kun Ahvenlahti kapusi vielä kirkon urkuparvelle ja laittoi urkupillit soimaan, juhlallinen tunnelma oli käsinkosketeltavissa. 
Kiitämme konserttiin osallistuneita vieraitamme!  
Te teette hyvän mahdolliseksi, kiitos!
   
 

Luontoaktiviteetti
7.4.2018
 
Yhdessä partiolippukunta Vantaan Erämetsot kanssa ripustimme lähes 40 linnunpöntöä Kylmäojan purolaaksoon. Vuosien varrella lähialueemme metsiin ja lehtoihin olemme vieneet jo kolmisensataa linnunpönttöä.
 
 
 
 
 
 

Laurus-kuoron juhlakonsertti
3.3.2018
 
Klubipresidentti Jorma Niskanen ja past-presidentti Risto Purhonen luovuttavat klubin stipendin kuoronjohtaja Heidi Hariselle.
Stipendi on maksusitoumus, joka kattaa nuottien ja esiintymisasujen hankkimisen kuorolle ja on voimassa vuoden 2019 loppuun saakka.
Stipendi on yhteisavutus Arne Ritari -säätiön kanssa.
 
 
 
 

Adventtikonsertti
1.12.2017

Suomen itsenäisyyden juhlavuosi on myös Kansainvälisen Lions-järjestön juhlavuosi. Järjestön perustamisesta, kuten Suomen itsenäistymisestä, on tullut kuluneeksi tasan sata vuotta.

 

Adventtikonsertin juhlallisin hetki koettiin, kun Simonkallion koulun lapsikuoro esitti Finlandia-hymnin.LC Vantaa/Simonkylä on perustettu 12.5.1971

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter