Kokoukset
Jäsenet

Lions Club Vantaa Simonkylän Adventtikonsertti 1.12.2017 Vantaan Pyhän Laurin kirkossa

https://www.youtube.com/watch?v=qtYvP8yGrdE

 

 

http://www.lions.fi/toiminta/liity_jaseneksi/


Ympäristöaktiviteetti 14.11.2017

Ympäristöaktiviteetti, noin 70 asennetun linnunpöntön puhdistus ja huolto 14.11.2017. 

 


Ympäristöpalkinto 2015

 


Monta tapaa tehdä hyvää !

Lämpimänä kesäkuisena päivänä 9.6.2015 saimme me Leijonat taas tehdä hyvää !

Korotimme Vantaan Invalidiyhdistykseltä tulleen avunpyynnön mukaisesti erään apua tarvitsevan henkilön terassia niin että hän pääsee nyt rullatuolilla terassille hoitamaan istutuksiaan. Satojen linnunpönttöjen tekemisestä saadulla rutiinilla hommaan ei mennyt Reijo Nikulan, Jouko Truhposen ja Petri Soiralan kanssa kuin noin 10 tuntia. Matti Pensola osallistui huoltotoimiin. Tulipa hyvä mieli.   (Pave)

Valmista tuli !!!

 


Punainen Sulka

Kaudella 2016-2017 järjestettävä Punainen Sulka -kampanja näkyi Tikkurilassa.

Punainen Sulka -kampanja lienee suomalaisen lionstoiminnan tunnetuin tuote. Kukapa ei muistaisi vuodelta 2006 keltaissa Lions-liiveissä seisovia varainkerääjia kauppakeskuksissa ja katujen kulmissa. Tai erilaisia liontapahtumia, jossa sulkalionit olivat mukana.

Suomalaiset lionsklubit ovat keränneet vuodesta 1972 lähtien Punainen Sulka –kampanjoissaan noin 21 miljoonan euron verran varoja. Niillä on taisteltu syöpää vastaan, torjuttu sydäntauteja, autettu sotiemme veteraaneja ja niillä on tuettu vammaisia ja vanhuksia.

Edellinen Punainen Sulka-keräys toteutettiin vuonna 2006, ja sillä autettiin l
astensuojelun avo- ja jälkihuoltoa.
Nyt ollaan jälleen asialla. Kampanja toteutetaan kaudelle 2016 – 2017.
Sen keräyskohteena ovat nuoret.

  

”Kiitos Veteraanit!” tilaisuus Vantaan Simonkylän vanhustenkeskuksessa.

LC Vantaa/Simonkylä järjesti Suomen Lions-liiton teemaan ”Kiitos Veteraanit!” liittyen kuoro- ja musiikkiesityksen Talvisodan 75-vuotisen päättymisen päivänä 13.3.2015 Vantaan Simonkylän vanhustenkeskuksessa.

Paikalle oli kutsuttu veteraaneja niin vanhustenkeskuksesta kuin klubin alueelta.

Monipuolisista kuoro- ja musiikkiesityksistä vastasi Simonkallion koulun 70-oppilaan kuoro johtajinaan Heidi Harinen ja Henriikka Grünn. Järjestelyt Simonkylän vanhustenkeskuksessa koordinoi Helena Sallila-Tähtinen. Paikalla oli yleisöä kaikkiaan noin 80, joista veteraaneja kolme; lottaveteraanit Greta Sulin ja Elvi Kallioniemi sekä veteraani Erkki Autio.

Musiikkiesityksen jälkeen Vantaan Simonkylän vanhustenkeskus oli järjestänyt kahvi- ja seurusteluhetken paikalle olleille veteraaneille yhdessä vanhustenkeskuksen henkilöstön ja Lions klubin edustajien kanssa. Muistoksi tapahtumasta LC Vantaa/Simonkylän tapahtumavastaava Olli Rannisto ja klubipresidentti Reijo Nikula luovuttivat veteraaneille ja palvelukeskukselle musiikki CD:t

Lions Quarterly Videos

        http://www.lionsclubs.org/EN/news-media/videos/lq.php

 

LC Vantaa/Simonkylä on perustettu 12.5.1971

Jäsenemme tulevat pääosin Suur-Tikkurilan alueelta.

Klubimme kokoontuu kerran kuukaudessa valmistellen meneillään olevia aktiviteetteja ja vaihtaen kuulumisia. Kuulemme usein kokouksissa myös eri alojen esitelmiä. Vuosittain teemme useampia  henkilökohtaisesti kustantamia retkiä tai vierailukäyntejä joko osana kokouksia tai itsellisinä tapahtumina. Olemme leijonahengen mukaisesti tinkimättömiä siinä, että aktiviteeteissa kerätyt tuotot menevät hyväntekeväisyyteen.

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter