Kokoukset
Jäsenet

Partiolaisten toiminta Uuraisilla

 

 

 

 

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uuraisten Lions Club täytti 50 vuotta vuonna 2013.

Leijonat tekivät juhlavuoden aikana useita aktiviteetteja tai paremminkin aktiviteettikokonaisuuden.  Kokonaisuus kohdentui paikkakunnan lasten, nuorten ja myös ikäihmisten harrastus- ja viihtymisolosuhteiden kohentamiseen. Näyttävä avaus tähän oli half-pipe-skeittirampin rakentaminen ja  lahjoittaminen  Nevalan leikkipuistoon. Virallinen luovutus tapahtui syksyllä 2013, kun myös lasten leikkipuisto saatiin käyttökuntoon.

 Rampin aikaansaamista auttoivat useat tahot, joita LC Uurainen kiittää.  Näitä ovat Leader-toimintaryhmä Jyväsriihen lisäksi K-S Antennipalvelu, Jokihaara Oy ja Rakentajan pysäkki unohtamatta Uuraisten kuntaa ja lukuisia talkootyötä kanssamme tehneitä.

Nevalan leikkipuistoon rakennettiin myös leikkimökki, kiipeily- ja keinumisvälineitä, hiekkalaatikko sekä pöytä penkkeineen.

Vanhusten palveluun panostimme juhla-aktiviteetissamme lahjoittamalla kipupumpun.  LC Uuraisten itse hankkimien varojen lisäksi saimme merkittävää rahallista tukea Lions järjestön Aarne Ritari säätiöltä.

Markku Rasan muistorahasto oli yksi merkittävä tekijä aktiviteettikokonaisuudessa. Lahjoitimme lähes 5000 euroa uuraislaisten lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen.

Lions Quest, jolla lasten ja nuorten kasvamista päihteettömään ja taspainoiseen elämään tuetaan, on ohjelmassamme.

Leijonien hankkeiden tukeminen ja talkootyöhön osallistuminen on todella tervetullutta.  Tulemme tiedottamaan hankkeidemme etenemisestä jatkossakin avoimesti ja aktiivisesti mm. näiden sivujen kautta.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter