Kokoukset

LC Turku / Violan jäsenlupaus

     Klubiin liittymisen yhteydessä annettava jäsenlupaus

Toiminta

Lions Club Turku Violan toiminta perustuu n. kerran kuukaudessa pidettäviin klubikokouksiin (välillä yhteyttä pidetään sähköpostikokouksin). Tällöin me klubilaiset pyrimme tutustumaan uusiin mielenkiintoisiin kohteisiin, turkulaisiin yrityksiin, toisiimme ja uusiin jäseniin. Myös erilaiset esitelmät ajankohtaisista aiheista ovat mielenkiintoisia. Jäsenille jaetaan kauden alussa järjestelyvuorot ja -vastuut kokousten pitämiseksi. Näin jokainen kokous on antoisalla tavalla ainutlaatuinen.

Lokakuussa on klubin sääntömääräinen vuosikokous ja huhtikuussa vaalikokous, jossa päätetään seuraavan kauden hallituksen kokoonpanosta.

Jo perinteiksi klubissa ovat muodostuneet pikkujoulu joulukuussa ja Violan päivän vietto touko-kesäkuussa.

Myös hallitus kokoontuu kerran kuussa.

 

Klubin arvot

Klubin voimassa olevat arvot on hyväksytty syksyllä 2011 (hallitus 26.10.2011, klubikokous 3.11.2011):

  • lähiauttaminen
  • yhdessä tekeminen
  • arjessa auttaminen
  • heikompien tukeminen

 

Aktiviteetit

Suoria avustuskohteitamme on  esim. Turun ensi- ja turvakoti. Yksi aiemmista avustuskohteistamme on ollut Luolavuoren vanhainkoti Turussa. Nyt kodin tominta on jo loppunut. Vuonna 2013 avustuskohteenamme oli myös Diakoniakeskuksen Lahja lapselle -keräys. Vuodesta 2012 alkaen olemme avustaneet myös vaihtoon lähtevän nuoren matkaa. Lisäksi olemme tukeneet rahallisesti nuorten yökahvilabussitoimintaa Turussa.

Pyrimme vastaamaan myös yht´äkkisiin avuntarpeisiin; yhdellä toimintakaudellamme esim. autoimme tulipalossa kotinsa menettänyttä perhettä.

Olemme hankkimassa lähiympäristöstä myös uusia avustuskohteita.

Kummilapsemme asuu Horanassa Sri Lankassa.  Hänen nimensä on Janani ja hän on syntynyt 30.11.2000.

Janani täyttää 11 vuotta (2011)

Koulussa Janani on kiinnostunut erityisesti matematiikasta. Isona hän haluaakin perehtyä tietokoneiden maailmaan. Hän harrastaa postimerkkien keräämistä.

Muistamme häntä myös jokaisena syntymäpäivänä ja jouluna.

Näiden lisäksi kyyditsemme joka vuosi vanhuksia Lehmusvalkaman palvelutalon joulujuhlaan Turussa ja avustamme heitä juhlan aikana. Tämä tapahtuma on koko LCI Piiri 107-A:n yhteinen aktiviteetti.

 

Varojen keräys

Varoja avustustarpeisiin keräämme mm.  kirpputorimyynnillä, järjestämällä teatterimatkoja, myymällä joulukortteja ja adresseja. Muutamana vuonna osallistuimme myös Konserttitanssijaisten järjestämiseen yhdessä Turun Filharmonisen Orkesterin kanssa.

Etsimme myös koko ajan uusia tapoja kerätä varoja, jotta voisimme paremmin palvella lähimmäistämme kuten Lions-henkeen kuuluu.

 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter