Kokoukset

 Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

      Lions ClubTampere ry. 

Lions Club Tampere ry. on Suomen 5. vanhin Lions-klubi ja täyttää 70 vuotta 9.11.2023. 

LC Tampere-klubiin on liittynyt jäseniä toimintansa lopettaneista Lions Club Tampere/Tohloppi (2014) ja Lions Club Tampere/Härmälä (2021) klubeista. 

Liity sinäkin mukavien ihmisten seuraan tekemään hyvää! Hyväntekemisen ohella saat joukon hyviä ja samanhenkisiä ystäviä. Klubimme jäsenet edustavat eri ammatteja laidasta laitaan ja kaikille yhteistä on halu tehdä hyväntekeväisyystyötä. Jokainen jäsen osallistuu kykyjensä ja voimiensa mukaan. Hyväntekeväisyyskohteet ovat pääasiassa omalla paikkakunnallamme, ja kohderyhmänä ovat avuntarpeessa olevat vanhukset ja nuoret. Avustustyöhön tarvittavat varat saadaan yleisöltä ja yrityksiltä toteuttamalla yleisötapahtumia, työsuorituksia tms. Rahalahjoitusten ohella suoritamme erilaisia palveluaktiviteetteja samalle kohderyhmälle.      

Merkittävin varojenkeräysaktiviteettimme on Härmälän Turvallisuuspäivä, joka järjestetään toukokuun lopulla. Vuonna 2023 tapahtuma oli 24.5.Hatanpään koululla kolmen koronavuoden jälkeen. Teema "Mukava tavata pitkästä aikaa!" puri hyvin, ja kävijöitä oli välilllä tungokseen saakka. Alla kuva tapahtumasta.

22. Härmälän turvallisuuspäivänä Hatanpään koululla oli runsaasti vieraita.

LC Tampere kokoontuu kuukausittaiseen jäsentapaamiseen kesäkuukausia lukuunottamatta joka kuukauden 2. keskiviikko klo 18. Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme. Tapahtumapaikka on ravintola Astor, Aleksis Kiven katu 26 (Keskustori), Tampere. Voit myös soittaa presidentillemme. Hänen yhteystietonsa löydät Ota yhteyttä-sivulta.

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter