Kokoukset

Lions Club Tampere/Härmälä ry. perustettiin Tampereen Suomalaisella Klubilla 25.2.1970. Paikalle saapuneista Lions-veljistä moni tapasi toisensa ensimmäisen kerran. Siitä oli alkava kymmeniä vuosia kestänyt ystävyys ja Lions-veljeys hyvän asian ympärillä. Lähes 50-vuotisen toiminnan aikana on järjestetty monenmoisia tapahtumia ja aktiviteetteja varojen keräämiseksi nuorten ja vanhusten piirissä tehtävälle hyväntekeväisyystyölle. Mukana toiminnassa ovat olleet myös puolisot - Lions-ladyt, jotka ovat omilla aktiviteeteillaan niinikään keränneet ja keräävät varoja hyväntekeväisyyteen sammumattomalla innolla. Hyväntekeväisyystyön ohella merkittävä osa Lions-toimintaa on keskinäisen yhteenkuuluvaisuuden ja klubihengen kasvattaminen. Yhteenkuuluvaisuutta lisätään järjestämällä yhteisiä tapahtumia, teatteri-iltoja, matkoja, ulkoilutapahtumia jne.

Kuva 1: Lions-ladyt järjestävät vuosittain kirkkokonsertin, josta saatava nettotuotto lahjoitetaan nuoriso- ja vanhustyöhön.

Lions-ladyt järjestävät vuosittain kirkkokonsertin, josta saatavat varat käytetään kokonaan hyväntekeväisyyteen.

Kuva 2: Tärkeä osa Lions-toimintaa ovat yhteiset matkat ja tapahtumat. Toukokuussa 2018 vietimme päivän Väinö Linnan reitillä Urjalassa tutustuen "Täällä Pohjantähden alla" -kirjan kuvitteellisiin tapahtumapaikkoihin. Lisäksi vierailtiin Nuutajärven lasikylässä. Kuvassa Lionit ja ladyt Koskelan torpassa kahvitauolla.

Koskelan torpan tupa

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter