Kokoukset
Jäsenet

 

Haku Nuorisovaihtoon

Suodenniemeläinen nuori!

Jos olet 17 - 20 vuotias, tarjoamme sinulle Lions club -järjestömme kautta mahdollisuuden osallistua kansainväliseen nuorisovaihtoon.

Ota yhteyttä 30.11. mennessä email suodenniemi@lions.fi tai suodenniemeläiseen lioniin.

Nuorisovaihtoon osallistuneet ovat olleet todella iloisia, että päättivät lähteä matkaan alkujännityksestä huolimatta. Vaihtoon osallistuneiden innostavia kertomuksia löytyy Suodenniemen Joulu -lehdistä menneiltä vuosilta.


LC Suodenniemi on E-piirin vuoden klubi!

 Stipendi ylioppilaaksi ja ammattiin valmistuville

Hyvä suodenniemiläinen ylioppilaaksi tai ammattikoulusta valmistuva nuori. Ilmoittaudu stipendinsaajaksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen LC-suodenniemi@kopteri.net. Laita viestiin ainakin koko nimesi, mistä koulusta ja mihin valmistut tänä keväänä, tilinumerosi, sekä suhteesi Suodenniemeen.

Lions Club Suodenniemi onnittelee ja lahjoittaa 80€ stipendin tänä keväänä valmistuville suodenniemiläisille.

 


J.T. ISOLÄHTEENMÄEN STIPENDIRAHASTO

J.T. Isolähteenmäen stipendirahastosta myönnetään vuosittain 1-3 kpl 500 euron suuruista stipendiä toisen tai korkeamman asteen opiskelijoille opintoja tukevaa tarvetta varten.

Stipendi myönnetään pääasiassa sosiaalisin perustein ja hakijalta edellytetään vahvaa suhdetta Suodenniemeen. Rahastosta voidaan myöntää stipendi vain kerran samalle henkilölle. Sitä voi hakea 1.5.2018 - 31.12.2019 tapahtunutta tai tapahtuvaa opintoja tukevaa tarvetta varten.

Hakuohjeet:

Hakemus on lähetettävä yhtenä sähköpostiviestinä, jonka otsikko on "J.T. Isolähteenmäen stipendirahaston stipendihakemus". Lähetä hakemus liitteineen 30.4.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen

LC-suodenniemi@kopteri.net

Stipendit jaetaan 31.5. mennessä.

Stipendiä voi hakea jälkikäteen edellisen vuoden 1.5. jälkeen tapahtuneeseen opiskelua tukevaan tarpeeseen, tai ennakkoon kuluvan vuoden ennen 31.12. tarvetta varten.

Liitä hakemukseesi:

  1. Vapaamuotoinen ja perusteltu hakemus, josta käy ilmi mihin tarkoitukseen haet stipendiä, sekä suhteesi Suodenniemeen.
  2. Opiskelutodistus tai vastaava
  3. Täytetty stipendihakulomake (lomake alla)

Liitetietojen on oltava pdf-muodossa ja nimetty alkamaan omalla nimelläsi. Myöhästyneitä tai puutteelisia hakemuksia ei käsitellä. Neuvoja hakemukseen voi kysyä sähköpostitse LC-suodenniemi@kopteri.net.

http://e-clubhouse.org/userfiles/12764/file/Stipendilomake.pdf

http://e-clubhouse.org/userfiles/12764/file/Stipendilomake.docx


Rauhaisaa Joulua ja onnellista uutta vuotta 2019

 


Suodenniemen Joulutori

Perinteisellä Suodenniemen Joulutorilla kahviteltiin tuttujen seurassa, tehtiin herkku- ja muita lahjaostoksia sekä arvottiin Lions Ladien kokoamat joulupalkinnot. Tänä vuonna tori järjestettiin heti joulukuun alussa, 1.12.


Suodenniemen Joulu 2018 on ilmestynyt!

Hinta 10€. Lehti on myynnissä paikkakunnan liikkeissä ja Häijään Säästömarketissa. Lehti on ostettavissa myös Suodenniemen joulutorilla 1.12.


Suodenniemeläinen nuori !

Jos olet 17-20-vuotias, tarjoamme sinulle järjestömme kautta mahdollisuuden osallistua kansainväliseen nuorisovaihtoon.
Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä 30.11.2018 mennessä suodenniemeläisiin lioneihin tai email: suodenniemi@lions.fi

Katso info nuorisovaihdosta


Suodenniemen Lions Clubin uusi kausi 2018-2019 on hyvässä vauhdissa Presidenttimme Jukka Holman johdolla. Klubikokouksia on pidetty kahdesti, Suodenniemen joululehden valmistelu etenee aikataulussa ja nuorisovaihtoa valmistellaan. 


Suodenniemen Joulu 2017 -Juhlalehti on ilmestynyt!

Osta itsellesi ja lahjaksi. Hinta vain 10€. Lehteä on saatavilla Suodenniemen joulutorilta, suodenniemiläisistä liikkeistä, tai tilaa postitse toimitettuna hintaan 15€ -tilaukset suodenniemi@lions.fi.Hevosvoimat kokoontuivat Suodenniemiviikolla 2017

Tänä vuonna oli mukana myös ratsukot.

Lion Taisto ohjeistamassa koneajeluun osallistujia.


Suomi 100 vuotta Leijona-keinu pystytettiin Suodenniemen koulun pihaan


Metsänistutusta

Leijonien kevään aktiviteetti on suoritettu. Metsänistutuksen jälkeen maistuu grillimakkara metsän siimeksessä


LC Suodenniemi saa presidentikseen kaudelle 2017-2018 Jussi Mikkolan. 


Katso Konekavalkadi2015


Suodenniemen joulutorilla kahviteltiin, tehtiin hyviä ostoksia ja tavattiin tuttuja ja tutustuttiin. Kiitoksia kaikille kävijöille ja tervetuloa vuoden päästä uudelleen.

Katso lisää kuvia torilta klikkaamalla kuvaa

 


Suodenniemen joulu 2016 -lehti 

Osta itselle ja lahjaksi. Hinta 10€. Saatavilla joulutorilta, suodenniemiläisistä liikkeistä, tai tilaa postitse toimitettuna hintaan 15€ -tilaukset tästä.


 

Kaksi- ja kolmipyöräisten ajopelien kavalkadi

ajeltiin Suodenniemiviikoilla. Toisinaan vanha menopeli reistaa juuri silloin, kun pitäisi startata juhla-ajeluun.

 


LC Suodenniemen uudelle kaudelle 1.7.2016 lukien ruoriin tarttuu Ari Ojala. Antoisaa vuotta presidentti Arille ja koko uudelle hallitukselle.


Taajama-kyltit Suodenniemelle

LC-Suodenniemi ja Suodenniemen Yrittäjien yhteistyönä pystytettiin Taajama-kyltit


Leijonien kesäretki Laukon kartanoon

Reissu oli mukava ja sää suosi


Onnea uusille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille

Leijonat lahjoittivat tänäkin vuonna stipendin Suodenniemiläisille valmistuneille opiskelijoille.


Rotarit Näkötornilla

Vammalan Rotarit vierailivat Pirulanvuoren näkötornilla toukokuussa. Isäntinä Lionit Markku, Taisto ja Mauri I. Aurinko paistoi, vieraat viihtyivät ja tarjosivat jopa isännillekin sämpylä ja munkkikahvit.


LC Suodenniemi lahjoitti 300€ Diakoniatyön kautta vähävaraisille Suodenniemiläisille perheille.


Perinteinen Suodenniemen joulutori

Tänä vuonna torilla oli ennätysmäärä myyjiä ja ostajia tekemässä kauppoja ja viihtymässä! Tervetuloa jälleen ensi vuonna.


Suodenniemen joulu 2015 -lehti ilmestynyt

Osta itselle ja lahjaksi. Hinta 10€. Saatavilla joulutorilta, suodenniemiläisistä liikkeistä tai tilaa postitse toimitettuna hintaan 12€, tilaukset suodenniemi@lions.fi.


LC Suodenniemen vuokrattavat juhlapöydät on peruskunnostettu.

Leijonat maalaamassa pöytien jalkoja


Leijonien organisoima Suodenniemen II Konekavalkadi ajettiin lauantaina 4.7.2015

Kiitos kaikille koneensa näytille tuoneille ja ajeluun osallistuneille.

Suodenniemen II Konekavalkadi 2015 DVD on tulossa saataville, 20 €/kpl hintaan. Ennakkotilauksia otetaan vastaan suodenniemi(ät)lions.fi.


Suodenniemen Leijonien perinteinen puuntaimien istutus sujui tänä keväänä kevyessä vesisateessa sutjakkaasti. 1800 kuusentainta sai kasvupaikan kahdessa tunnissa.

Leijonat puuntaimia istuttamassa


Kiitos kaikille nuorisoiltaan osallistuneille! 

Palautteen perusteella nuoret kokivat eri ammateista kertomisen hyödylliseksi. Ensi syksynä uudelleen.

 


Silmälasikeräys on tältä erää ohi.

Kiitos kaikille keräykseen osallistuneille.

Silmälasit kierrätetään auttamaan jossakin muualla tarpeessa olevan ihmisen arkipäivää, jolla ei ole varaa tai mahdollisuuksia hankkia omia.


LC Suodenniemi lahjoitti kynttilänjalat Suodenniemen kirkon kylmiöön. Lattialla seisovan käsintehdyn kynttiläjalkaparin vastaanotti kappalainen Hannu Järventaus joulukuun klubikokouksemme yhteydessä 18.12.2014. 


Suodenniemen Lions Ladyt lahjoitti 1000 € Suodenniemen koti- ja kouluyhdistylle.


Suodenniemen Lions Ladyt lahjoitti hiekkalapioita Suodenniemen koulun esikoululaisten ja koululaisten käyttöön. Lapiomalliksi valittiin Fiskarsin puutarhalapio, jonka uskotaan kestävän pidempään lasten leikeissä.


Suodenniemen joulu 2014 -joululehti

Lehteä on saatavilla mm. K-Extra Sinervöltä, kahvila Pianosta ja Suodenniemen joulutorilta 13.12. Hinta 10€.

Lehden saat myös postitse toimitettuna 12€ hintaan.

Tilaukset täältä

 


Loistojuttu!

HEIJASTIN ON LOISTOJUTTU! Pimeän vuodenajan alettua LC Suodenniemi halusi muistuttaa näkymisen tärkeydestä liikenteessä ja lahjoitti Pohjakylän koulun oppilaille ja henkilökunnalle LC Suodenniemi  Loistojuttu! -heijastimet teemalla 'ilman heijastinta olet pimee'!

Lisäksi 3. luokkalaisille lahjoitettiin Lions-liiton Turvallisesti Netissä-koulutusmateriaali. Koteihin jaettava opas on vanhemmille väline keskustella lasten ja nuorten kanssa tietokoneen ja internetin käyttöön liittyvistä asioista. Sen sisältö käydään kotona lävitse yhdessä lapsen kanssa. Lisäksi opettajaa varten on aiheeseen liittyvä valmis opetusmateriaali oppitunnin pitämistä varten.

Kuvassa esikoulun opettaja Jonna Ahonen ja lionit Jarmo Turppa ja Mauri Itälinna.


Haluatko sinäkin ainutlaatuisen LC Suodenniemi  Loistojuttu! heijastimen?

On hyvä asia liikkua -myös pimeään aikaan- mutta muista, että olet näkymätön liikenteessä autoilijalle ilman heijastinta. Kirjoita meille miksi haluat heijastimen, kuten missä liikut ja kuinka usein, niin toimitamme sinulle Loistojuttu! -heijastimen.

Tai mikäli haluat tukea Suodenniemen Lions -toimintaa, heijastin on myynnissä 10 €/kpl hintaan.

Kesällä ajetun Suodenniemen Konekavalkadi 2014 DVD saatavilla 20 € hintaan (rajoitettu erä).

Kirjoita meille kirjeellä tai s-postiimme. Tai soita tai ota hihasta kiinni. 


 

Tervetuloa tutustumaan Suodenniemen Lions Clubin toimintaan

Lions Club toimii paikkakunnalla itsenäisenä, omia päätöksiä tekevänä palvelujärjestönä, jonka perusajatuksen mukaan AUTTAA JA PALVELEE TOISIA IHMISIÄ. Lions-järjestön tunnuslauseen ”Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nouseville Sukupolville” mukaan olemme pyrkineet yhdessä antamaan oman panoksemme kotipaikkakuntamme positiiviselle kehittymiselle.


 

Kirkonmäen kiviaidan vierustan raivaus syyskuun kauniissa auringonpaisteessa


30 vuotta toimintaa

LC Suodenniemen 30-vuotis juhlakaudella 2011-2012 rakennutimme Suodenniemen Pirulanvuorelle näkötornin. Näkötornin avajaisia juhlittiin 19.8.2012 torvisoittokunnan säestyksellä. Katso kuvia tornista ja avajaisista Kuvagalleriassa. 15 metriä korkeasta tornista, 60 metriä korkealla Pirulanvuorella viereisiin järviin nähden, avautuu upeat "lähimaisemat". Käy kiikaroimassa löydätkö tuulimyllyn Ikaalisten suunnalta. Tornin osoite Laviantie 600. Opastus liikennemerkein Lavian tiellä lähellä Lavian rajaa. Kartta. Torni on avoinna kaikille.

Näkötornin esite -Tower leaflet.

Sijainti kartalla

 


Näytä suurempi kartta

 

Maastokartta

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter