Kokoukset
Jäsenet

 

J.T. ISOLÄHTEENMÄEN STIPENDIRAHASTO 

HAKEMUSAIKA KÄYNNISSÄ NYT - JATKOAIKA HAKEMUKSILLE -

J.T. Isolähteenmäen stipendirahastosta myönnetään vuosittain 1-3 kpl 500 euron suuruista stipendiä toisen tai korkeamman asteen opiskelijoille opintoja tukevaa tarvetta varten.

Stipendi myönnetään pääasiassa sosiaalisin perustein ja hakijalta edellytetään vahvaa suhdetta Suodenniemeen. Rahastosta voidaan myöntää stipendi vain kerran samalle henkilölle. Sitä voi hakea 1.5.2019 - 31.12.2020 tapahtunutta tai tapahtuvaa opintoja tukevaa tarvetta varten.

Hakuohjeet:

Hakemus on lähetettävä yhtenä sähköpostiviestinä, jonka otsikko on "J.T. Isolähteenmäen stipendirahaston stipendihakemus". Lähetä hakemus liitteineen 31.8.2020 mennessä sähköpostiosoitteeseen

LC-suodenniemi@kopteri.net

Stipendiä voi hakea jälkikäteen edellisen vuoden 1.5. jälkeen tapahtuneeseen opiskelua tukevaan tarpeeseen, tai ennakkoon kuluvan vuoden ennen 31.12. tarvetta varten.

Liitä hakemukseesi:

  1. Vapaamuotoinen ja perusteltu hakemus, josta käy ilmi mihin tarkoitukseen haet stipendiä, sekä suhteesi Suodenniemeen.
  2. Opiskelutodistus tai vastaava
  3. Täytetty stipendihakulomake (lomake alla)

Liitetietojen on oltava pdf-muodossa ja nimetty alkamaan omalla nimelläsi. Myöhästyneitä tai puutteelisia hakemuksia ei käsitellä. Neuvoja hakemukseen voi kysyä sähköpostitse LC-suodenniemi@kopteri.net.

http://e-clubhouse.org/userfiles/12764/file/Stipendilomake.pdf

http://e-clubhouse.org/userfiles/12764/file/Stipendilomake.docx


Stipendi ylioppilaaksi ja ammattiin valmistuville

Hyvä suodenniemiläinen ylioppilaaksi tai ammattikoulusta keväällä 2020 valmistunut nuori. Ilmoittaudu stipendinsaajaksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen LC-suodenniemi@kopteri.net. Laita viestiin ainakin koko nimesi, mistä koulusta ja mihin valmistut tänä keväänä, tilinumerosi, sekä suhteesi Suodenniemeen.

Lions Club Suodenniemi myöntää 80€ stipendin valmistuville suodenniemiläisille.


Pirulanvuoren näkötorni

LC Suodenniemen 30-vuotis juhlakaudella 2011-2012 rakennutimme Suodenniemen Pirulanvuorelle näkötornin. Näkötornin avajaisia juhlittiin 19.8.2012 torvisoittokunnan säestyksellä. Katso kuvia tornista ja avajaisista Kuvagalleriassa. 15 metriä korkeasta tornista, 60 metriä korkealla Pirulanvuorella viereisiin järviin nähden, avautuu upeat "lähimaisemat". Käy kiikaroimassa löydätkö tuulimyllyn Ikaalisten suunnalta. Tornin osoite Laviantie 600. Opastus liikennemerkein Lavian tiellä lähellä Lavian rajaa. Kartta. Torni on avoinna kaikille.

Näkötornin esite -Tower leaflet.

Sijainti kartalla

 


Näytä suurempi kartta

 

Maastokartta

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter