Kokoukset
Jäsenet

Katismaan saari      

Lions Club Säkylä ry - Leijonatoimintaa Säkylässä vuodesta 1964 saakka.

Tervetuloa LC Säkylän kotisivuille 

Klubimme on toiminut vuodesta 1964 alkaen mm. keräämällä varoja lasten, nuorten, vanhusten ja vammaisten auttamiseksi.

Lionsjärjestön toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Lionien palvelutoiminta kohdistuu nuorisoon, ikääntyneisiin, sotien veteraaneihin ja muihin avun tarpeessa oleviin. Lionsjärjestö ei pyri korvaamaan yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät hoitamatta julkisin varoin. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää. Kaikki lionstoiminta tapahtuu "Me palvelemme" -hengessä.

Lionsklubin tärkein kiinnostuksen kohde on oma lähialue ja asuinyhteisö, joissa heikompiosaisia on paljon. Lionsklubien aktiviteetteja ovat mm. paikallisten lasten- ja vanhuskotien auttaminen, stipendien jako kouluissa, sotaveteraanien auttaminen, vanhusten kotien kunnostaminen, invalidien ja vammaisten auttaminen ja tukeminen. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme jakaneet erilaisia tukia ja avustuksia Säkylässä lähes 50 000 euroa.

Tietoa klubista ja Lionsjärjestöstä

Lions Club Säkylä ry on perustettu 10.4.1964. Siihen kuuluu tällä hetkellä 22 jäsentä.

Klubin presidentti on kaudella 2021-2022 Torsti Ruokoski. Sähköposti sakyla@lions.fi

Klubin säännönmukainen kokoontumisaika on kuukauden toinen maanantai ja -paikka Tupalan Hovi, osoite Jussilantie 1, 27800 Säkylä. Klubi kuuluu läntisessä Suomessa toimivaan M-Piiriin. Piirissä on mukana kaikkiaan 65 klubia.

Suomessa toimii 935 lionsklubia, joissa on yhteensä 25 200 jäsentä Klubeista yli 700 on perinteisiä paikkakuntakohtaisia miesklubeja. Lisäksi on nais- ja sekaklubeja. Jäsenistä on naisia 17 prosenttia.

Järjestön päämaja sijaitsee Yhdysvalloissa Illinoisin osavaltiossa.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter