Kokoukset

Vuosi 2018 oli LC Tampere/Ratinan 50 -vuotis juhlavuosi, jolloin klubi lahjoitti 11.500 euroa hyväntekeväisyyteen

Juhlimme 50 vuotiasta klubiamme Näsilinnan Milavidassa 24.11.2018

Lahjoitukset

LC Tampere /Ratinan toiminta-ajatuksena on palveleminen, auttaminen ja yhdessäolo. Klubin jäsenet ja ladyt ovat monin eri tavoin keränneet varoja hyväntekeväisyyteen. Vuosittain yhtenä toiminnan muotona on ollut ”Tuiketta Talvipuutarhassa -tapahtuman” järjestäminen. Tapahtuma on aina kerännyt erittäin suuren määrän lapsiperheitä ja muita ulkoilijoita. Kiitämme heitä sekä hyviä yhteistyökumppaneitamme siitä, että suuritöinen ja kustannuksiltaan kallis tapahtuma ei koskaan ole ollut tappiollinen.  Vuosittain on kertynyt varoja, jotka kaikki lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Klubin ko. kauden presidentillä Timo Leppäsellä, lady Riitta Leppäsellä ja klubin rahastonhoitajalla Harri Vähämaalla oli mieluisa tehtävä. He luovuttivat rahastoon kertyneet varat lahjoituskohteiden paikalla olleille edustajille.  Lahjoituksen saajia olivat: Pirkanmaan hoitokoti, Rientolan Setlementti, Pirkanmaan Vammaistyö, Special Hockey Kangasala,YAD (nuorten päihdevastainen työ), Diakoniatyö, vähävaraiset perheet sekä Tampereen Ensi- ja Turvakoti.

HUOM!
TUIKETTA TALVIPUUTARHASSA
SUOSITTUA TALVITAPAHTUMAA EI VOIDA TÄNÄ TALVENA 2020
JÄRJESTÄÄ LEUDON TALVISÄÄN SEKÄ KORONA-EPIDEMIAN TAKIA.
Totesimme myös, että klubimme pienen jäsenmäärän sekä korkean ikärakenteen takia emme jatkossakaan voisi näin isoja tapahtumia järjestää.
PÄÄTIMME LAKKAUTTAA LC TAMPERE RATINA KLUBIN JA SEN TOIMINNAN
Klubin toiminta päättyi vuoden 2020 lopussa. Lakkauttamisen jälkeen yllättäviin toimintamenoihin varattuja varoja jäi n. 700 euroa.
KAIKKI NÄMÄ RAHAT ON PÄÄTETTY JAKAA HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN
Lahjakortteina tamperelaisten vähävaraisten lapsiperheiden ruoka- ym. ostoksiin Tampereen ev. lut. seurakuntien diakoniatyön kautta.
 
 
 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter